DV2023 Sohbet Odası
-
Bu arada yalnizca et diye yazmisim fakat okudugum kadari ile et ve sut urunlerineymis… 🤦🏼
-
çok trajikomik, hatta alay edercesine bir durum.
gazetelere bakayım dedim. şu et ve süt zammı haberini okumak iin linki açtım,
o an pop up reklam çıktı. Samsung bilmem kaç, en yenisi, 20 küsür bin TL diye.
ayıptır yaaa -
@SUAT-GUNAY abi bende kırmızı etçiyim, balıkçılık yaptım uzun süre ondan dolayı ilgiliyim balıklara , Kırmızı et hiç birşeye değişilmez
-
adamlar koca milleti sut ve sut urunlerine, kirmizi eti luks tuketim mallari yapti ya xd.... vallahi surada kars gravyeri yiyen ya da kilo alabilecek kac kisi var (usa de yasayanlar haric)? Yaziklar olsun bizi bu hale getirenlere buna canak tutanlarada.
-
@hdemircanusa bu arada imzandaki kalp renklerini ayrıca sevdim :)
tahminen seninki ABD rebkleri olarak ama ben bordo-mavi görüyorum her şeyi :) :) -
@Regolit15 bir peynir manyağı olarak onu da denedim 3D yazıcıda. pek bi yavan oldu, yiyemedim :)
-
@SUAT-GUNAY Evet abi ABD renkleri ama kökümüz Karadenizli , aslen Sinopluyum
-
muhtemelen herkes 8 mayısta bilgisayar başında olup, sonucu öğrenene kadar gerekirse sabaha kadar beklicek.
vallahi ben 9 mayısı beklemeyi, sonuca bakmadan burada biraz vakit geçirip, kimler kazanmış ona bakmayı düşünüyorum.
meraktan durabilirsem tabi :) -
@SUAT-GUNAY Benim böyle bir şey yapmama imkan yok , Muhtemelen site çökeceği için sabaha kadar denerim
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
muhtemelen herkes 8 mayısta bilgisayar başında olup, sonucu öğrenene kadar gerekirse sabaha kadar beklicek.
vallahi ben 9 mayısı beklemeyi, sonuca bakmadan burada biraz vakit geçirip, kimler kazanmış ona bakmayı düşünüyorum.
meraktan durabilirsem tabi :)@SUAT-GUNAY abi timsah etidemi denedin yoksa 😅
-
@SUAT-GUNAY !alt metni](https://ibb.co/jLHDV5H)
Bakin bakin ne buldum .. gecen sene onlarin heycanina ortak olurken aldigim ekran goruntusu 😊
‘21 08 mayis.. -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa Orlando'da o kadar çok tanıdık olacak ki şehrin ismini Orhangazi olarak değiştirebiliriz :)
Orlangazi olarak yaparsak daha da şekil olur :D
-
@gokhanbagatur Bakan Nebati, “Türkiye masada olan ülkelerinden biri haline gelmiştir. Canınızı sıkmayın. Bayrak yere inmeyecek, ezan susmayacak. Bırakın onlar başlarını duvara vursunlar.” dedi.
Ayrıca bunları da söyledi, ekleyeyim dedim. -
@birisi soylenmesi gerektigini soylemis.. zaten bu unsurlar her TC vatandasinin sahip ciktigi degerli kiymetli unsurlar.
Ama birde ruble ile yarisan bir ₺ gercegi var… -
Dilekler tutuldu mumlar yakıldı benim greencard tamam gerisini KCC düşünsün

-
@gokhanbagatur biz geceriz o grup sayisini :))
-
@gariban bu gorsel nedir anlayamadim.
-
@Regolit15 dilek dileyip mum yaktım o gözlerde mum ışıkları belli oluyor
-
@gariban . mum bacalari ..tesekkurler.
-
@gariban kardeşim geçen sene tampacıymışsın, bu sene ne düşünüyorsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum