Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green card çıktıktan sonra evlilik vs.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
79 22 31.3k 14

Benzer Başlıklar

• Green card başvuru

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    1 Oy
    14 İleti
    718 Bakış
    ?
    @dratay, içinde söyledi: Green card başvuru mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 0 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    @rasul1995, içinde söyledi: 2800 TL Kötü ve Garanti Yaşam vs 3500 TL Maaşlı Yormayacak İş vs Green Card @freeworld Eğer hafta sonları sevdiğiniz bir işte çalışıyorsanız ve fazla çalışma karşılığında da ücretini alıyorsanız, sosyalleşmek için başka bir ülkede daha fazla şansınız varsa ve monoton yaşamanın mümkün olmadığı bir ülke olan Amerika'da yaşıyorsanız kesinlikle mutlu olursunuz. Benim sıkıntım işimi sevmiyorum, bu tüm hayatı etkileyen bir şey. Ancak garsonluk yapsam, karşılığını alsam, çok çalışsam ama mutlu olsam beni etkilemez ki. Ne bileyim. Olay biraz nereye çeksek oraya gidiyor gibi :) Bugün rüyamda zaten green card'ın çıkmadığını gördüm. Kabus gibiydi. Zaten %99 çıkmayacak, biliyorum ama yine de insan üzülmüyor değil ya, rüyaya müdahale edemiyoruz o yüzden :D Inanin Amerika'da hayat bircok kisi icin Turkiye'den daha monoton. Nedeni ise haftanizin buyuk bolumu yolda ve calismakla geciyor. Turkiye'deki gibi cat kapi aksam komsuma gideyim, cikip cafede takilayim olayi cok zor. Cevrenizde takilabileceginiz cok fazla arkadasiniz yoksa, zaman harcayacaginiz hobileriniz yoksa, daha monoton bir hayat buradada var...
  • Evlilik ile Green Card süreci hakkında

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    6k Bakış
    zzehirbazzZ
    Selamlar, oğlunuz ehliyet ve banka hesabı olduğu için ABD'de domicile sayılır. Domicile sanıldığının aksine Amerika'da yaşamak değil Amerika'da kalıcı bağları olmasını gerektirir. Aktif banka hesabı ve güncel ehliyet onun oraya geri döneceğinin ve orada yaşama niyetinin göstergesidir. Malesef bizde bu durum yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k