(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@mfkont telaş yapmanıza gerek yok efendim kendi randevu günüm esnasında sırada beklerken 10 dakika geciken bir beyefendiyi bir sonraki grupla içeri almışlardı. Şöyle yola çıkacak olursak diyelim eşiniz geç kalmış olsun sizle birlikte alırlar
ayrıca girişte görevli güvenlik görevlilerine ilettiğiniz taktirde yardımcı olacaklardır.Ayrıca içeriye ortalama 10ar kişilik gruplar halinde alıyorlar daha fazlada olabilir yani her 15 dakikalık dilimde sizle birlikte başkalarıda olacak.
-
@frukogazoz çok yararlı bir bilgi oldu sevgili dostum teşekkür ederiz. anladığım kadarıyla fotoğraf dahil doldurduğumuz tüm bilgiler karşımıza geliyor ve hepsini tek tek yeniden yazmamıza gerek kalmadan sadece düzelteceğimiz yerleri değiştiriyoruz. sonuç olarak DS-160'ımızın numarası değişiyor ve onayladıktan sonra o onay dökümüyle randevuya gitmiş oluyoruz. fotoğraf değiştirmeye de imkan tanıyor mu acaba buna dikkat edebilmiş miydin? 6 ayı aşan randevular için fotoğrafını da güncellemek isteyenler olacaktır.
-
@Muammer-Özkan ne demek efendim rica ederim
aynen öyle fotoğraf vs dahil bütün bilgiler tekrardan geliyor fakat sistemin kendisinin belirlemiş olduğu bazı noktalar var onları tekrardan doldurmanız isteniyor mesela seyehat planı kısmını tekrardan istiyor onun haricinde ise herşey hızlıca halledilebiliyor
Şuan bu işlemi yazmak için sisteme girdiğimde o kadar ilerlemedim onu denemek lazım ama bukadar işlem oluyorken oda kesinlikle son sayfada oluyordur 
-
@frukogazoz Harikasınız. Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.
Sevgiler... -
@BerryLisrap rica ederim ne demek umarım herkes hayal ettiği herşeyi gerçekleştirir. Sevgilerle

-
merhabalar arkadaşlar ben vizemi aldım deneyimimi de aktaracağım. Okuduğum kadar pasport eve geliyordu ama bana mesaj geldi sarıyer ptt şubesinde diye bizzat başvurursanız alabilirsiniz diye. Böyle olması normal mı anlamadım
-
Aile yakını için vize başvurusu yaparken, ABD’de oturan 1.derece aile üyesi AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almayı bekliyorsa i-485 halen beklemede ise DS-160 formunda kutucuktan hangi seçeneği seçmeli. Greencard mi other mi? Tavsiyeniz ne yönde?
-
Bu ileti silindi! -
@gunka_n eğer vize görüşmesine girmeden önce sistemden 60 lira gibi bi ekstra evinize teslim ücreti ödeyip özel teslimat hizmeti almadıysanız evinize gelmeyecektir. Aman dikkatli inceleyin mağdur olmayın.
Ayrıca şahsınızı tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun
-
@frukogazoz teşekkür ederim. evet kayıt olurken öyle yapmamıştım. çok teşekkür ederim darısı tüm dileyenlerin başına
-
@gunka_n Üstad eğer eve teslim seçeceğini seçip 60 TL ödemediysen genel merkez şubeye gidiyor kargon o yüzdendir olsun bu yolculuk bence değer sonuçta vizeni almışsın

-
@gunka_n hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar selamlar, bugün görüşmem vardı. Yeşil pasaportum 24 yaşımı dolduracağım için 7 Ekim 2022de bitiyor. Bu yüzden bugün red verildi ancak elime bir kağıt verildi, bu kağıtta yeni pasaportumu ve ds160 belgemin konfirmasyonunu elçiliğe gönderirsem başvurumun tekrar değerlendirileceği söylendi
Sorum şu, pasaport teslimi için seçtiğim ptt adresini değiştirebiliyor muyum? Ya da annem benim adıma ptt'ye evrak teslim edebilir mi? Bir de bu belgeleri göndermek için bir zaman sınırı var mıdır, kağıtta herhangi bir zaman sınırından bahsetmemişler.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba,bu forumda yeniyim.Bu yaz turistik arkadaş ziyareti için ailecek Amerika'ya gitmeyi düşünüyoruz.Ds 160 formunu doldurmadan önce ya da vize mülakata gitmeden önce uçak bileti almamız veya rezervasyon yaptırmamız mi gerekiyor?
-
@Wonderland, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar merhaba,bu forumda yeniyim.Bu yaz turistik arkadaş ziyareti için ailecek Amerika'ya gitmeyi düşünüyoruz.Ds 160 formunu doldurmadan önce ya da vize mülakata gitmeden önce uçak bileti almamız veya rezervasyon yaptırmamız mi gerekiyor?
Almayın, rezervasyon yaptırın, mülakata yanınızda götürün
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Wonderland, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Almayın, rezervasyon yaptırın, mülakata yanınızda götürün
THY'den 24 sa geçerli olan ücretsiz rezervasyondan faydalanabilirsiniz.
-
@Wonderland almayın rezervasyon yaptırın Çünkü vize alacağınızın ne garantisi var bunu onlarda biliyor
-
@Wonderland amerikada böyle bir şey yok diye biliyorum schengen gibi değil,
-
Teşekkür ederim

-
herkese merhaba, cuma gunu vize basvurusu yaptim kiz arkadasimla ona 2023 kasima randevu verildi ancak bana posta yoluyla evraklarimin gonderilmesi yeterli denildi. daha once amerik vizem vardi ama iptal edilmisti. posta yoluyla basvuruda sadece istenilen belgeleri yollayin diyo, sizce maas bordrosu tapu banka hesabi vs koymalimiyim? birde vizem neden iptal edildi diye bi aciklama mektubu yamsam tersmi teper faydasi olurmu? bu ds 160 formu resimli iki sayfalik confirmation olani print ediyoruz degilmi? posta yoluyla basvuru yapan varsa yardimci olursa cok sevinrim tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.