DV2023 Sohbet Odası
-
Evet buyrun nasıl yardımcı olabilirim 😂😅😂
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@omerozufacik gölgelerin gücü adına ORLANDOGÜCÜ
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
vize böyle alınıyor dediler😂😂
-
@omerozufacik, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
vize böyle alınıyor dediler😂😂
Yanlış söylemişler, direk vatandaşlık verdim sana. Kafan ağrımaz artık 😁😁
-
@SUAT-GUNAY orlandoya taşınasım geliyor sizin bu. Orlanda sevginizi görünce valla 😊
-
-
@ayvalik10 Akıllara kaçınılmaz bir şekilde gelir :)
-
Bu arada sayac bende gozukmuyor sorun benlik mi?sizde durum nedir :)
-
@gokhanbagatur Birkaç gün önce vardı, şu an bende de gözükmüyor :)
-
@Kryptonite ben bu sabah gordum hatta konu ile alakali bu sabah yazdim yoksa o sabah bu sabah degilmiydi 🙄sanirim 🧠yorgun😅
-
@gokhanbagatur Valla ben de dün görmüş olabilirim. Beyinler tümden yorgun :)
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur Birkaç gün önce vardı, şu an bende de gözükmüyor :)
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Kryptonite ben bu sabah gordum hatta konu ile alakali bu sabah yazdim yoksa o sabah bu sabah degilmiydi 🙄sanirim 🧠yorgun😅
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur Valla ben de dün görmüş olabilirim. Beyinler tümden yorgun :)
Sayaç bazen yazı olarak çıkıyor sayfa üstünde. f5 ile sayfayı yenileyince gözüküyor.
-
Gözüküyor, bı sıkıntı yok arkadaşlar
-
@SUAT-GUNAY selamlar ben yardimci olabilirim
-
Galiba New York lobisi burada az herkes ya La ya da Florida filan New York filan isteyen görmedim
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Galiba New York lobisi burada az herkes ya La ya da Florida filan New York filan isteyen görmedim
NYC gidilir, 1 hafta kalınır geri dönülür. zip dosyası gibi sıkış sıkış şehirlerden bıkmış biri olarak düşüncem bu.
Özgürlük heykeli, central park ve bir kaç yer dışında aman aman değil benim için
( Bak sen küçük beye NYC'de beğenmiyor 😂😂 )
-
@gokhanbagatur @Kryptonite sadece DV2023 ile ilgili basliga ekledim sayaci, tum forumda gorunmuyor.
Bu baslikta sayfanin en ustunde gorunmesi lazim ama sayfada gezinirken tekrar yukari cikinca kaybolabiliyor; daha kolay yuklenebilen bir sayac bulursam degisiklik yaparim ama saniyorum ki arada sirada gorunse de cok dert degil :)
-
@crazycells Elinize sağlık, sayfanın en üstüne gelince görünüyor evet :)
-
@crazycells gozukmeme sebebi bazen benim baglantim ile ilgilide olabilir suan net karsimda mesela :) elinize saglik👍🏽
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
NYC gidilir, 1 hafta kalınır geri dönülür. zip dosyası gibi sıkış sıkış şehirlerden bıkmış biri olarak düşüncem bu.
Özgürlük heykeli, central park ve bir kaç yer dışında aman aman değil benim için
( Bak sen küçük beye NYC'de beğenmiyor 😂😂 )
Biraz öyle de benimki çocukluktan gelen bir sevda atsan atılmaz satsan satılmaz öyle bir şey yoksa Gönül ister miami filan da ilk senemi New yorkda geçirmek en büyük niyetlerimden biri
-
@Cycraft bundan 25-30 sene önce olaydı, NYC dışında başka yer demezdim :)
arada 30 yıl, bir eş, bir çocuk olunca Orlando oluyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum