DV2023 Sohbet Odası
-
Kanalın ismi : Nasıl Olcak Bu İşler
https://www.youtube.com/channel/UCmzaL5PVsdAz_9qVXn8axPg -
@Göksel-Aksu hic denk gelmedim paylasim adina tskler👍🏽✋🏽
-
@gokhanbagatur Rica ederim. Sohbet tadında güzel video içerikleri var arka da bir iş yaparken ve ya yolculuk esnasında yalnız hissetmiyorsunuz.
-
@Göksel-Aksu ilk videoyu rastgele sectim izliyorum suan,arkadaslar keyifli… orlandoyu dusunen herkez bastada @SUAT-GUNAY & @OrlandoGücü mutlaka goz atin derim😊 hatta bolum 23 ile baslamanizi tavsiye ediyorum 🙃
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Göksel-Aksu ilk videoyu rastgele sectim izliyorum suan,arkadaslar keyifli… orlandoyu dusunen herkez bastada @SUAT-GUNAY & @OrlandoGücü mutlaka goz atin derim😊 hatta bolum 23 ile baslamanizi tavsiye ediyorum 🙃
Tavsiye bölümlerim şu şekilde.
Bölüm 4 - Okan Serbes ve Charlie İle Efsane Muhabbet // Amerika'da Nasıl Oluyor Bu İşler?
Bölüm 8 - AMERİKA'DA GÜNDE 42 KİŞİYİ KÜTLETİYOR! // Değişik Meslek Dalları - Chiropractor Nedir?
Bölüm 16 - Okan Serbes'in Green Card Başvuru Taktikleri // Charlie'nin Yeni Saç Stili Pantolon Anısı
Bölüm 18 - Amerika’da emlak piyasası, evler ne kadar? Ev alana vatandaşlık? Emlak dolandırıcıları
Bölüm 19 - Amerika'da Ölmek! // Sağlık Sigortası Nedir, Nasıl Çalışıyor? Doğum Masrafları
Bölüm 22 - Amerika'da bir mühendis! Aynı zamanda müzisyen?! // L1 vizeleri, plaza hayatı, müzik
Bölüm 23 - Amerika'da aylık 1500$ ile yaşanır mı? Minimum başlangıç bütçesi, giderler, gelirler
Bölüm 28 - Türk asıllı Alman'ın Amerikan askerliği macerası! // Üç haftada nasıl vatandaş oldu?
Bölüm 30 - E2 vizesiyle Amerika'da ayda 143 araba satıyor, "American Dream" yaşıyor!! -
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@SUAT-GUNAY aşağıdaki soruları cevaplayınız. Mülakat soruları
Are you an engineer?
Where do you work?
Are you planning to work in same company?
Where do you planning to live? -
Why is that? -
Have you ever been to US?Orlandogücü
Orlandogücü
Orlandogücü
Orlandogücü
Orlandogücü
Orlandogücü -
@omerozufacik gölgelerin gücü adına ORLANDOGÜCÜ
-
Evet buyrun nasıl yardımcı olabilirim 😂😅😂
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@omerozufacik gölgelerin gücü adına ORLANDOGÜCÜ
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
vize böyle alınıyor dediler😂😂
-
@omerozufacik, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
vize böyle alınıyor dediler😂😂
Yanlış söylemişler, direk vatandaşlık verdim sana. Kafan ağrımaz artık 😁😁
-
@SUAT-GUNAY orlandoya taşınasım geliyor sizin bu. Orlanda sevginizi görünce valla 😊
-
-
@ayvalik10 Akıllara kaçınılmaz bir şekilde gelir :)
-
Bu arada sayac bende gozukmuyor sorun benlik mi?sizde durum nedir :)
-
@gokhanbagatur Birkaç gün önce vardı, şu an bende de gözükmüyor :)
-
@Kryptonite ben bu sabah gordum hatta konu ile alakali bu sabah yazdim yoksa o sabah bu sabah degilmiydi 🙄sanirim 🧠yorgun😅
-
@gokhanbagatur Valla ben de dün görmüş olabilirim. Beyinler tümden yorgun :)
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur Birkaç gün önce vardı, şu an bende de gözükmüyor :)
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Kryptonite ben bu sabah gordum hatta konu ile alakali bu sabah yazdim yoksa o sabah bu sabah degilmiydi 🙄sanirim 🧠yorgun😅
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur Valla ben de dün görmüş olabilirim. Beyinler tümden yorgun :)
Sayaç bazen yazı olarak çıkıyor sayfa üstünde. f5 ile sayfayı yenileyince gözüküyor.
-
Gözüküyor, bı sıkıntı yok arkadaşlar
-
@SUAT-GUNAY selamlar ben yardimci olabilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum