DV2023 Sohbet Odası
-
Kedisi olanlara ALLAH sabır versin. Kolay gelsin şimdiden

-
bir ev buldum Zillow'da. tam aradığım bölgede, aradığım özellikte... çok hoşuma gitti ama kirası fazla. ev almayı düşünmüyorum ama bunu almak isterim.
şimdi eşimle duvarların rengine karar veriyoruz, odaları ayarlıyoruz. bi yandan da mobilya falan bakıyoruz IKEA'da, sağda solda.
google earth ile çevreyi dahi dolaştık, komşulara baktık falan...
kim sormuştu "kendini Unganlar muayenesinde hayal eden yok mu?" diye. gerçekci olun biraz yahu, çıkmadan orayı mı düşünüyorsunuz

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Alın Florida’ cılar size İstanbul’ da bir iş için uğradığım firmanın patronunun aracı.
@uzaysan Türkiye cennet o yüzden gelmiş.

Kaldirima mi park etmis o arabayi? Israf olmus, Florida gormus ama adam olamamis!

-
@SUAT-GUNAY
apartman türü bir yer düşünüyorsanız yada diğer ev türlerinden zillow olsun trulia olsun aşağıdaki iki linkte ki kadar seçenek çıkarmıyorlar bir göz atın derim
apartments.com
apartmenthomeliving.com -
@MySea, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Alın Florida’ cılar size İstanbul’ da bir iş için uğradığım firmanın patronunun aracı.
@uzaysan Türkiye cennet o yüzden gelmiş.

Kaldirima mi park etmis o arabayi? Israf olmus, Florida gormus ama adam olamamis!

Abi kaldırım değil. Adamın şirketinin resepsiyon girişi. 1 dönüm arazi var şirketin kapısının önünde.

-
@ayvalik10 hocam onlara da bakıyorum zaten. sağolasın. okullar ve güvenlik için zillow ve trulia'ya daha bi alışığım ama bunlar ve Niche dahil her site radarımda

edit:homeliving bilmiyordun, şimdi ona bakıcam.
-
amerikadan nasıl araç getiriyorlar ya ülkeye? fiyatı hakkında bir bilgisi olan varma? birde garantiyi, sigortayı vs bozar mi merak ettim görünce. Bizimde var bir hayalimiz

-
@canks bildiğin konteyner yüklemesi. sadece nakliye masrafı çıkıyor, 10K USD civarı, sonuçta gümrüklük bir durum değil. ama sigorta sorusu güzel soru.
-
Evet dostlar, 3 biontech aşısının üstüne bir sürü takviye kullanmama rağmen covid testim pozitif çıktı . Sonunda yakalandık
-
@OrlandoGücü cok gecmis olsun , pozitif dusunmek lazim ben artik bu virusun bir soguk alginligi formatinda oldugunu ve herkezin en az birkere geciricegi kanatindeyim.
-
@OrlandoGücü çok geçmiş olsun. Umarım sıkıntı yaşamazsınız ve hafif geçer
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü çok geçmiş olsun. Umarım sıkıntı yaşamazsınız ve hafif geçer
Teşekkür ederim. Şuan için hafif geçiyor
-
@OrlandoGücü kardeş gelmiş, geçmiş ola. bol bol dinlen, haftaya topla antremanlara başlarsın.
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Evet dostlar, 3 biontech aşısının üstüne bir sürü takviye kullanmama rağmen covid testim pozitif çıktı . Sonunda yakalandık
Geçmiş olsun. Şubat başında, 2 sene kaçmanın ardından beni de yakalamıştı. (3 doz aşılıyım)
- gece boğaz yanması, geniz akıntısı
- gece titreme ateş
3 ve sonrası gribe bağladı. Sesim 2 hafta kendine gelmedi.
-
@OrlandoGücü Geçmiş olsun, bizde karantinadaydık ama ben hep negatiftim siz pozitif düşünün o negatif olsun
Portakal suyu, mandalina, limon suyu ihmal etmeyip sıvı tüketin. -
@OrlandoGücü geçmiş olsun benim eşimde geçen hafta çok hafif geçirdi maske bile takmadık evin için de böyle hafifse bende geçireyim diye gene bulaşmadı içimde covidsavar var. Şaka bir yana dikkat edin ne olur ne olmaz.
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü kardeş gelmiş, geçmiş ola. bol bol dinlen, haftaya topla antremanlara başlarsın.
Eyvallah abi. Geçen hafta Trabzon yenince çok üzüldüm. Üzüntüden hastalandım sandım, meğer covidmiş

-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçmiş olsun. Şubat başında, 2 sene kaçmanın ardından beni de yakalamıştı. (3 doz aşılıyım)
- gece boğaz yanması, geniz akıntısı
- gece titreme ateş
3 ve sonrası gribe bağladı. Sesim 2 hafta kendine gelmedi.
Teşekkür ederim. İlk 2 yi atlattım. Şuan normal gribe bağladı
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü Geçmiş olsun, bizde karantinadaydık ama ben hep negatiftim siz pozitif düşünün o negatif olsun
Portakal suyu, mandalina, limon suyu ihmal etmeyip sıvı tüketin.Eyvallah kardeşim

-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü geçmiş olsun benim eşimde geçen hafta çok hafif geçirdi maske bile takmadık evin için de böyle hafifse bende geçireyim diye gene bulaşmadı içimde covidsavar var. Şaka bir yana dikkat edin ne olur ne olmaz.
Eyvallah kardeşim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum