DV2023 Sohbet Odası
-
@corleone93 daha önce de söyledik sen kaçırdın galiba. Eylül ayında açıklanan yönetmelik çıkmadıkça kimse kesin konuşamaz. Çünkü her an her şey değişiyor.
-
@ayvalik10 Kaçırmış olabilirim pardon :) umarım pasaport zorunluluğu aynen devam eder.
-
@corleone93 insanlar şunu anlamıyorlar orada bir karar çıktı tek adam yok ki onay verilsin 2 adet yerden geçip yasalaşması lazım sonuçta bu pasaportu eyalet yargıcı kaldırdı. Devlet değil fark burada. Ondan herkes yangına benzin döküp harlatıyorlar
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@corleone93 insanlar şunu anlamıyorlar orada bir karar çıktı tek adam yok ki onay verilsin 2 adet yerden geçip yasalaşması lazım sonuçta bu pasaportu eyalet yargıcı kaldırdı. Devlet değil fark burada. Ondan herkes yangına benzin döküp harlatıyorlar
Eyvallah :)
-
@corleone93 ecem&omur youtube daki favori kanallarimdan 👍🏽
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ömür ile bir kaç kez instagram dan konuşmuştuk, bilgisi dışında olan konularda araştırma yapmadan yönlendirmiyor. Bu yüzden benim de favori olarak takip ettiğim bir çok konuya cevap bulduğum kanallardan :)
-
Arkadaşlar hastayım evde yatıyorum. 2-3 tane bilimkurgu film tavsiye etsenizde izlesem.
-
@orlandogücü Netflix ten önerebilirim; %3 (Altyazılı), The Rain, Lucifer (Favorim), Better Than US, In To The Nights
gibi gibi...
%3 isimli diziyi bazen bizim Amerika'ya gitme süreçlerini anımsatıyor gibi (daha iyi şartlarda yaşamayı kast ediyorum). Ya böyle olsaydı vs vs vs :D
-
@orlandogücü Kesin izlemişsindir Interstellar en sevdiğim bilim kurgu filmlerinden :) Uzay Yolcuları'nı izleyebilirsin eğer izlemediysen. Biraz korku/gerilim türüne giriyor ama Doktor Uyku'yu da tavsiye ederim.
-
Güzel kanallardan birisi :) ama ilgilenen ilgilenmeyen herkesin aklına green card sokuyorlar.
-
@corleone93 en azindan hayal tuccarligi yapmiyorlar diger bircok kanal gibi..neyse onu aktariolar o yuzden samimi ve icten buluyorum paylasimlarini.
-
@corleone93 en azindan hayal tuccarligi yapmiyorlar diger bircok kanal gibi..neyse onu aktariolar o yuzden samimi ve icten buluyorum paylasimlarini.
Ben de aynı şekilde samimi buluyorum :ok_hand_light_skin_tone:
-
yanlış hatırlamıyorsam new yorkta çalışıyor. Best buy yunus diye türk varmış gidecekler bu kişi yardımcı olabilir
-
@ayvalik10 Ah bi gitsek ben 1000 dolar vermeye razıyım :D
-
@orlandogücü gecmis olsun forumdas 😊🙏🏼
-
@orlandogücü gecmis olsun forumdas 😊🙏🏼
Eyvallah kardeşim
-
@corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@orlandogücü Kesin izlemişsindir Interstellar en sevdiğim bilim kurgu filmlerinden :) Uzay Yolcuları'nı izleyebilirsin eğer izlemediysen. Biraz korku/gerilim türüne giriyor ama Doktor Uyku'yu da tavsiye ederim.
Tam ben yazacaktım en en en sevdiğim filmdir interstellar.
@OrlandoGücü Geçmiş olsun izlemediyseniz Minority Report, Arrival, Source Code, Edge of Tomorrow, Predestination, Looper aklıma ilk gelenler. Bir de Netflixin yeni filmi Don’t Look Up filmini de beğendim ben
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü Geçmiş olsun izlemediyseniz Minority Report, Arrival, Source Code, Edge of Tomorrow, Predestination, Looper aklıma ilk gelenler. Bir de Netflixin yeni filmi Don’t Look Up filmini de beğendim ben
Eğer izlemediyseniz ben de 13. Kat (The Thirteenth Floor) filmini tavsiye ederim. 1999 yılında Matrix'le aynı yıl ve benzer konuyla vizyona girmesine rağmen Matrix'in gölgesinde kalmıştır ve çok kişi bilmez bu filmi. Oldukça iyi bir bilim kurgu filmidir.
-
Total recall filmi de var benzer konseptle. Ben çok beğenmiştim.
https://www.youtube.com/watch?v=IRaRhZE-1b4

-
@smartcells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Eğer izlemediyseniz ben de 13. Kat (The Thirteenth Floor) filmini tavsiye ederim. 1999 yılında Matrix'le aynı yıl ve benzer konuyla vizyona girmesine rağmen Matrix'in gölgesinde kalmıştır ve çok kişi bilmez bu filmi. Oldukça iyi bir bilim kurgu filmidir.
Hayır izlemedim hemen ekliyorum listeme teşekkür ederim ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum