DV2023 Sohbet Odası
-
benzin hesaplaması bu geceye kadar geçerli yarın daha da düşecek çünkü bilin bakalım ne geliyor :)
-
@adgercu inanirmisin hic girip bakmadim o an aldigim zam haberinden sonra 🤬🤯
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
benzin hesaplaması bu geceye kadar geçerli yarın daha da düşecek çünkü bilin bakalım ne geliyor :)
TOGG yarın piyasaya çıkıyor deme 😂
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aşağıdaki resime 100 lira verdim.
İnsanlar çocuklarına çikolata alamıyordur. Artık emin oldum. Bir Snickers 7.5 lira olmuş.Alma o zaman kardeşim.
.
.@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Asgari ücretli kuruyemiş, çikolata yemesin durumuna düşmüş resmen. Diyecek şey bulamıyorum.
Asgari ücretli de almasın o zaman.
Vatanımızı böyle şeyler için satmamalıyız. En vatansever benim. Berlinden selamlar.
Bir Anglo Sakson şehrinden selam gönderebilsek de biz de ne kadar vatanperver olduğumuzu gösterebilsek artık. 🙃
-
@ayvalik10
Düşecek diyince depoya girecek benzinin miktarından bahsediyormuş adam. Ne kadar iyi niyetli düşünmüşüm.Benzine 1.61TL zam gelmiş yine.
😂 -
-
@ping-pong :)))
-
@emirgenco sevgili forumdas konu degissin nasil gidiyor usa gunlukleri ? 🙂
-
@gokhanbagatur benim için farketmez, ben hep 100 liralık alıyorum.
-
@adgercu benzine gelen zamlardan etkilenmeyisinizi takdir ediyorum!...
-
@gokhanbagatur valla üstadım nasıl olsun hamdolsun Allah’a herşey harika iş güç green card süreci uğraşıyorum
-
@emirgenco geldik İstanbul’dan. Değişik bir düzene değişik kültüre. Zamana. Herşey farklı alışma aşamasındayım
-
@adgercu seni takdir ediyorum bu arada 100₺ cok 50 iyidir..
-
@emirgenco super cok sevindim senin adina zaman zaman gelismeleri gunluk notlari vs durumlari paylasirsan cok sevinirim🙂
-
@gokhanbagatur elbette Tabi
-
@orlandogücü hocam ne güzel top oynuyor Kayseri. Hayran kaldım vallahi. Bizim oynamamız gereken topu Kayseri oynuyor. Böyle devam ederse fark yeriz...
-
8 mayıs 2022
-
@celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
sonsuz galaxy var ve zavalli yasam formu insan sadece kendi gezegeninde yasam olduguna inaniyor...
Hocam bunu neye karşılık olarak söyledin. Konu nerden geldi buraya :)
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
sonsuz galaxy var ve zavalli yasam formu insan sadece kendi gezegeninde yasam olduguna inaniyor...Hocam bunu neye karşılık olarak söyledin. Konu nerden geldi buraya :)
Biz galaxynin öbür ucundan geliyoruz :alien: :alien: :alien:
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
sonsuz galaxy var ve zavalli yasam formu insan sadece kendi gezegeninde yasam olduguna inaniyor...
Hocam bunu neye karşılık olarak söyledin. Konu nerden geldi buraya :)
Su iletiyi okuyum aklima cereyan etti
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu koca evrende yaradilisa bagli olarak kendi dusuncem yalniz degiliz,fakat bu onlarin ne kadar akilli varliklar oldugunu gosteriyor ki insanoglu denilen varliga onlar bile yaklasmak istemiyor 🙃
konuyu yanlis anlamisim orasi ayri :grinning_face:
kalsin oyle...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum