DV2023 Sohbet Odası
-
@suat-gunay inşAllah abim bir amacım vardı Türkiye’de yaşamamak hamdolsun Amerika oldu buraya geldim biraz şanslıyım Allah bana kurulu bir düzene gelmeyi nasip etti. Pensilvanya Philadelphiadayım abi
-
@emirgenco ne güzel, ne mutlu sana... kurulu düzene gitmiş olman çok önemli. temiz eyalet, çok da düzenli yanılmıyorsam. işin de hazırsa misss...
-
@suat-gunay şuanlık restaurantta çalışıyorum. Ama daha iyi bir iş hayatı oluşturmak için çalışıyorum nasip Allah rızkımızı bir yerden veriyor
-
@emirgenco verşr kardeş verir. sen çalışıcam de, ne iş olduğu önemli değil.
-
@suat-gunay öyle güzel abim Mevlam herkese nasip etsin
-
-
@birisi trajikomik... kötü olan yapanlar yakalansa da alacakları ceza yok, ya da çok az.
kamu malına ABD'de zarar versene, çalsana, kan alırlar yahu :) -
İlkay'ın yeni videosu denk geldi. çıldırmış yine, Walmart'ta etlere kilit takıldı diyen birileri varmış da, Walmart'ta videolamış :)
bazı esprileri hoşuma gidiyor bu adamın yahu -
Bu ileti silindi! -
Bu sözü söyleyenler için, hitap ettikleri kitle belli
-
@suat-gunay o orada bulunan yabanci bir youtuber in trolu oldugu soyleniodu gecenlerde de kaancars yada okan olabilir onlarin videoda da bahsi gecti oyle bi durum net yok. Var isede cok ama cok kotu bolgelerde olabilir fakat hic duymadik,denk gelmedik diyorlardi.
-
-
Herkese iyi akşamlar. Bugün 22.02.2022 idi saat 22.22 de dilek diledim, umarım frekanslar açıktır, denk gelir de bu sene alırız greencard i 🙂
22.02.2022.22.22
-
@orhancengizk inşAllah :)
-
Herkese Merhaba, Forum ile DV-2023 başvuru sırasında tanıştım. İlk başvurumu da buradan araştırdığım bilgilerle gerçekleştirdim. Bu nedenle forum yönetimine ve Amerika'da yaşam ile ilgili bilgi sağlayan herkese teşekkür ederim.
33 yaşındayım, hayatımın 5 yılını yurtdışında farklı ülkelerde çalışarak geçirdim(Amerika hariç). Bekarım. İngilizce'm pek iyi olmasa da günlük yaşantımı idame ettirebilecek düzeyde. Şu an Türkiye’deyim. İş aramadığım için işsizim ve bu süre zarfında olabildiğince kendimi geliştirmekle meşgulüm. GC olumlu sonuçlanırsa California'da yaşamayı düşünüyorum.
Enerji ve Teknoloji ilgi alanlarım. Bunlar üzerine bir takım fikirlerim var ve adaptasyon sürecini atlattıktan sonra bu fikirleri hayata geçirmeyi planlıyorum.
Öylesine bir "Merhaba" demek için uğradım.
Eğer çıkarsa Mayıs'ta, çıkmazsa Ekim'de görüşmek üzere. :oncoming_fist:
-
Uzun zamandır aklımı kurcalayan bir soru var. Ben şuan 19 yaşında üniversite öğrencisiyim dolayısıyla askerlik yapmama daha var. Oldu da şans bana vurdu ve bu sene green card çıktı. Askerlik durumu ne oluyor?
-
Oradaki 1-2 aylık maaşınla bedelli yaparsın nolcak :))) (not: cevabı bilmiyorum)
-
@göksel-aksu Önce tecil 3 yıl sonra döviz.
-
@Göksel-Aksu dövizle askerlik yapabilirsin veya bedelli askerlik parası biriktirip burada yapıp geri gidersin. Dövizle askerlik için belirli şartlar var sanırım 3 yıldır orada kalıyor olman lazım yanlış hatırlamıyorsam
-
@isik dövizle askerlik nedir tam olarak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum