DV2023 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY abi işbaşa düştü sanırım
-
@orlandogücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@orlandogücü San Diego bana göz kırptı :) Bu ağır şartlar altında zor gibi :D
Ayıp be kardeşim ne çabuk sattınız 😂
@OrlandoGücü birlikte dedim, kuvvet doğar dedim ama siz tüm işleri yıktınız oralı bile olmadınız :)
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ufak tefek tamirat tadilat işleri elimden gelir, evde çok anormal durum olmadıkça ben yaparım. Mutfak tezgahının dolap kapaklarını bauhaustan ölçüyle kestirip değiştirmişliğim var . Allahtan orlando ya gelmiyorum . Sizden kurtulamazdım heralde :)
Ara sıra çay içmeye gelirsin. Geldiğindede bizim işleri halledersin olmazmı 🤠😅
-
@orlandogücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@orlandogücü San Diego bana göz kırptı :) Bu ağır şartlar altında zor gibi :D
Ayıp be kardeşim ne çabuk sattınız 😂
@OrlandoGücü birlikte dedim, kuvvet doğar dedim ama siz tüm işleri yıktınız oralı bile olmadınız :)
Tamam ben tutarım bi ucundan 😅 ama çabuk yorulurum haberin olsun
-
@adgercu çok değilmiş :)
ben de 50 -
@rüştü-gürbüz öyle demedik, el atıcaz dedik yahu :)
Ama bu San Diego işi çok pis satış oldu vallahi :)
Şaka bir yana güzel yer. -
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu çok değilmiş :)
ben de 50Valla sevindim . Forumun en yaşlısı benim sanıyordum :). Sizin ilk başvurumu ? İmza dan dolayı soruyorum.
-
@adgercu evet hocam, ilk başvuru. bir çok defa gitmişliğim, 2-3 yıl yaşamışlığım var ABD'de ama GC hiç düşünmemiştim. Nedense 50 yaşında geldi aklıma :) Pişmanım bunca yıl başvurmadığıma da işte Vatan-Millet-Sakarya dedik neden dediysek :(
ama hep söylediğim gibi bu Mayıs güzel olacak. Hem şampiyonluk hem de GC, duble kaymaklı yani :) -
@adgercu @redsat2000 55 yaşında sonra 70 yaşlarda olan insanlar vardı DV 2019 yılında gittiler
-

-
@orlandogücü Buda bir seçenek tabi, ama geldiğimde daytona beach de güneşlenmeyi tercih ederim heralde :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu @redsat2000 55 yaşında sonra 70 yaşlarda olan insanlar vardı DV 2019 yılında gittiler
O yaştan sonra, çalışmaya sıfırdan hayat kurmaya gittilerse helal olsun.
-
@suat-gunay İkisi içinde geç olsunda güç olmasın diyelim ozaman. Şampiyonluk güç olmuyor, darısı diğerinin başına :)
-
Ben 41 yaşındayım ama çıksa ne yaparım diye bazen düşünmüyor değilim. Hele bir de isim çok rahat
-
@birisi son ileti olan isik okur musun. Bir de bugün @semavi kadir zora youtube son videosunu seyret bak.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri/470
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@birisi son ileti olan isik okur musun. Bir de bugün @semavi kadir zora youtube son videosunu seyret bak.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri/470
sanki ben yazmışım hissine kapıldım
-
@birisi aşağıdaki gibi bir hayatın varsa Türkiye de gitme çünkü yapamıyorsun. Kısaca bir elin yağda bir elin balda ise.
-
Benimle bir çok yönden ortak. Bende burada hiç mutlu değilim ve çocuğum için istiyorum temelde bu iki sebep belirleyici. Benim işim inanılmaz rahat ve kolay ( gerçi çalıştığım yeri sevmiyorum) maddi gelir açısından sıkıntım yok ama işte ahhh şu toplum diyeyim. Benimde sosyal çevrem yok, insanca yaşamak ve çocuklarımızın insanca yaşamasını istiyorum, çocukluklarını yaşamalarını, yarış atı olmamalarını istiyorum.
-
Aslında gitme sebeplerini sayfalarca yazarım ve çoğumuz için bu sebepler ortaktır diye düşünüyorum ama sonuçta işte bir korku oluyor, konfor alanını terk etmek...
-
@birisi arkana bakmadan hemen gitmelisin yarış atı dedin 2gün de 5. sınıf öğretmeni 7 tane yarışma ilanı gönderdi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum