DV2023 Sohbet Odası
-
@rüştü-gürbüz yan çizme, sen yapıcan işte bu işleri :) hee yanında dururum ama öğrenir miyim?
zor... -
@suat-gunay yan çizerim düz çizerim iyi çizerim :) Ben sana, sen ona, o buna, bu şuna sonra herkes tutacak ucundan :D herkes her koşulda öğrenir, öğrenmeli, öğrenmeliyiz. Zor diye bir şey yok, istemek var. İsterseniz her şey kolay, benden daha iyi biliyorsunuz :)
-
@rüştü-gürbüz şaka bir yana, bence bu işler de beceri işi, el yatkınlığı falan. bende yok gerçekten de bu beceri, elim de yatkın değil. haa öyle diyip kurtulmak değil olay. 30 yıldır ayrı evde yaşıyorum, bir çok defa, bir çok şeyi denedim. yok hocam beceremedim. IKEA ürünlerini dahi sırf bu yüzden almaktan nefret ediyorum. alırsam da evde bekliyor biri gelsin de yapsın diye :)
-
@suat-gunay o zaman eşiniz haklıymış eğitim şart :)
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rüştü-gürbüz şaka bir yana, bence bu işler de beceri işi, el yatkınlığı falan. bende yok gerçekten de bu beceri, elim de yatkın değil. haa öyle diyip kurtulmak değil olay. 30 yıldır ayrı evde yaşıyorum, bir çok defa, bir çok şeyi denedim. yok hocam beceremedim. IKEA ürünlerini dahi sırf bu yüzden almaktan nefret ediyorum. alırsam da evde bekliyor biri gelsin de yapsın diye :)
Bende aynı durumdayım abi. Herişimi kaynım hallediyor 😅😅😅
-
@orlandogücü bende de ya bacanak ya da kayınpeder :)
-
@orlandogücü baksana Baş Antrenör hiç yardımcı olmayacak gibi :) Ekibe bir marangoz lazım, yoksa orda halimiz duman :)
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@orlandogücü bende de ya bacanak ya da kayınpeder :)
Allahtan kaynım var, o olmasa ne yapardım bilmiyorum. 😂😂😂
Musluğuda , çamaşır makinasınıda, pencereyide, mobilyayıda hatta arabayıda tamir eder. Birkeresinde kaza yaptım. Arabanın ön tampon kısmı parçalandı, yenisini aldı, boyadı taktı. 😂😂
Adam tamirci doğmuş -
@Rüştü-Gürbüz Bütün işleri şimdiden sana yıktık haberin olsun. Yoksa antrenörlüğü istemiyormusun 🤠
-
@orlandogücü San Diego bana göz kırptı :) Bu ağır şartlar altında zor gibi :D
-
@suat-gunay 50
-
E hadi hepimize gelsin
-
ufak tefek tamirat tadilat işleri elimden gelir, evde çok anormal durum olmadıkça ben yaparım. Mutfak tezgahının dolap kapaklarını bauhaustan ölçüyle kestirip değiştirmişliğim var . Allahtan orlando ya gelmiyorum . Sizden kurtulamazdım heralde :)
-
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ayıp be kardeşim ne çabuk sattınız 😂
-
@SUAT-GUNAY abi işbaşa düştü sanırım
-
@orlandogücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü birlikte dedim, kuvvet doğar dedim ama siz tüm işleri yıktınız oralı bile olmadınız :)
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ufak tefek tamirat tadilat işleri elimden gelir, evde çok anormal durum olmadıkça ben yaparım. Mutfak tezgahının dolap kapaklarını bauhaustan ölçüyle kestirip değiştirmişliğim var . Allahtan orlando ya gelmiyorum . Sizden kurtulamazdım heralde :)
Ara sıra çay içmeye gelirsin. Geldiğindede bizim işleri halledersin olmazmı 🤠😅
-
@orlandogücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü birlikte dedim, kuvvet doğar dedim ama siz tüm işleri yıktınız oralı bile olmadınız :)
Tamam ben tutarım bi ucundan 😅 ama çabuk yorulurum haberin olsun
-
@adgercu çok değilmiş :)
ben de 50 -
@rüştü-gürbüz öyle demedik, el atıcaz dedik yahu :)
Ama bu San Diego işi çok pis satış oldu vallahi :)
Şaka bir yana güzel yer.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum