(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@hannibalbarca Merhabalar, randevunuzu ne zaman oluşturmuştunuz acaba?
-
@damladamla19 ilk randevumi 14 ocak 2022 tarihinde olusturdum bana 2023 agustos tarihi vermisti yaklasik bir bucuk hafta sonra 2023 mart ayi bostu kendim o tarihi alabilmistim
-
@hannibalbarca cevap için teşekkürler. Bu marttaki boşluğu saat kaç civarı yakaladınız? Tüm gün aralıklarla bakıyoruz ama biz hala yakalayamadık erken bir tarih :(
-
@damladamla19 rica ederim, saati tam olarak hatirlayamiyorum ancak gece vaktiydi cok yuksek ihtimalle
-
evet arkadaşlar benimde randevum geri çekildi. Ocak ayında almıştım eylül 2023e vermişti sonra kendim ağustosa çektim.
Bu gece (4-5) saatlerinde geri alınmış artık haziran 2022 :)
-
Bu ileti silindi! -
@batuhancirak hayırlı uğurlu olsun :) Böyle haberleri duydukça seviniyorum sıra eylül 2023 randevularının yakın tarihe çekilmesine geliyor gibi 🙏🏻
-
Bu ileti silindi! -
@batuhancirak tebrikler sevindim
-
@damladamla19 Umarım bir an önce vize randevunuz öne çekilir. Siz DS-160 ı ne zaman göndermiştiniz acaba?
-
@kryptonite inşallah teşekkürler 🙏🏻 8 şubatta doldurduk ve randevumuzu oluşturduk.
-
@damladamla19 sizinde yaklaşık 1 hafta içinde çekilir diye tahmin ediyorum. nasıl bir profiliniz var ?
ben lise 3'e gidiyorum 1 aylığına tatil yapmaya gidip geleceğim şeklinde konuşacağım konsoloslukta zaten lise devam ettiği için geri dönmem gerekiyor.
-
@damladamla19 Süper, devamında da bol şans. :)
-
Kuzenimin randevusuda Agustos 2023’tü. Haziran 2022 alındı👐🏻 İstanbulun vize, Ankara’nın göçmenlikle ilgilenmesi iyi oldu işler düzene girmeye başlıyor
-
Bu ileti silindi! -
@batuhancirak eşim de ben de kurumsal bir firmada çalışıyoruz. Bir de çocuğumuz var ve tatil amaçlı başvuruyoruz. Orada yaşayan amerikan vayandaşı kardeşim var onu da formda belirttim.
-
Herkese merhaba. Amerikadan türkiyeye dönerken pcr test isteniyor mu acaba?
-
@zeynepsoylev eşim geldi amerikadan istemiyo Türkiye aşı koşulunu bilmiyorum ama belki 2 doz aşısı olana istemiyo olabilir
-
@zeynepsoylev istemiyor ama en az iki doz aşınız varsa diye biliyorum siz yinede havayolu şirketini arayıp netleştirin
-
@hkn44 Ne yazık ki red aldım 😊 gideceğim yerleri , ne iş yaptığımı , kaç yıldır çalıştığımı , neden gitmek istediğimi , daha önce yurt dışına çıkıp çıkmadığımı , aile veya akrabalarından Amerika'da olan varmı ve son olarak kimle gideceksin diye sordu ve ds 160 formundaki seyahat planım vs herşey kendimce çok tutarlı olmasına rağmen şuan için uygun değilsiniz diyerekten hoop elime pasaportumu verip yolladı 😊
6 yıllık Polis Memuruyum kendimce pasaportumun boş olmasına yoruyorum , ilerleyen günlerde AB ülkelerinden birine giriş çıkış yapıp tekrar görüşmeye gireceğim bakalım Ekim 2023 e tekrar randevu aldım oda 2022 Eylül e çekilir otamatik olarak öyle umuyorum elbet alacağım bu vizeyi var bi hayalimiz gerçekleşecek elbet 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum