(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@utopya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alp-0 İngilizce konuşamadı mı eşiniz?
TIBBİ ing olduğunu diğer durumda çeviriden yararlanacağını söyledi. Ama esas sıkıntı daha çok bilgisayara bişeyler yazarak belge isteme gi i sorular sormadı. -
@kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alp-0 Merhaba, masrafları kim karşılayacak sorusuna ne cevabı verdiniz?
Eşim ben karşılayacağım dedi. Ne hesap istedi ne bordro. O talep etmeyince biz de göstermedik.
-
@alp-0 bazen bu şekilde aksilik oluyor vize görevlisinin ters anına denk gelmişsinizdir :). Birkaç ay sonra yeniden deneyin.. Alacağınızı düşünüyorum ve bir gezi rotası oluşturun kalacağınız yerleri ve otelleri belli ederek.
-
@Alp-0
Aynı benim örneğim. Birebir. Üzüldüm sizin adınıza. -
Abilerim ablalarım kardeşlerim, ben ikinci başvuruyu daha önce başvuru yaptığım mail adresi üzerinden yaptım aynı oturum üzerinden.
Yukarı dan grup oluştur simgesinden artı işaretine tıklayarak randevu aldım.
Umarım yanlış bir işlem yapmadım. -
Selam
ABD'den TR'ye gelecek var mi bu aylarda?
Kucuk bir siparisim var da -
@hasan-gündüz tarihi nereden öne çekebildiniz acaba? Anneme mülakat tarihi aldım 2023 Ekim verdi aynı sayfadan tarihi değiştirirmek istedim ama şuan için uygun tarih yok diyor.
-
Arkadaşlar mülakat tarihini nereden öne çekebiliyoruz?
-
@slcn randevu zamanını yeniden belirle kısmından aldım. Günde 20-30 defa kontrol etmen gerek. İşi çıkıp randevusunu iptal eden insanlar oluyor.
-
@hknsnk merhabalar! vizeniz hayırlı olsun. ds160 formunda düzeltme yaptığınız için bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. ben de ds 160 da değişiklik yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. forma sıfırdan giriş yapıp tüm bilgileri yeniden mi gireceğiz yoksa sadece değişklik yapılması gereken yeri mi değişrtireceğiz.
-
Merhaba mülakat sırasında orada yaşayan akrabalarımızı görebiliyorlar mı anlık olarak amcam orada yaşıyor soyisimler yok demek istiyorum
-
Herkese merhaba, pasaportum istemiş olduğum ptt'ye geldi. Ancak temaslıyım ve karantinadayım. PTT'den almam için kaç gün sürem var. Bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
-
@uslanmaz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@hknsnk merhabalar! vizeniz hayırlı olsun. ds160 formunda düzeltme yaptığınız için bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. ben de ds 160 da değişiklik yapacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. forma sıfırdan giriş yapıp tüm bilgileri yeniden mi gireceğiz yoksa sadece değişklik yapılması gereken yeri mi değişrtireceğiz.
@uslanmaz ben retrieve olarak yaptım ancak sıfırdan yapmak da farklı değil anladığım kadarı ile. Bu son doldurduğumuzun çıktısını alıp girişte kontrolü yapan görevliye tekrar doldurduğumuzu belirttik sadece.
-
@burcu-boz ne güzel :) İnşallah bize de nasip olur vizeyi almak. Bu arada geçmiş olsun Burcu Hanım
-
@burcu-boz ailenizden biri alabilir diye biliyorum olmadı herhangi bir arkadaşınız gitsin.
benim kargom 7 gün sonra geri dönmüştü ama pasaport işi biraz daha farklı.
-
@slcn siz ne zaman başvuru yapmıştınz şubat ayı içinde mi
-
@ping-pong haaaayda sen abd turistten red mi aldın smdi gördüm nasıl oldu ya anlaatsana
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ping-pong haaaayda sen abd turistten red mi aldın smdi gördüm nasıl oldu ya anlaatsana
Çok saçma bir hata yaptığımı geç farkettim.
100% hiç sebepsiz yere ağzımdan çıkan tek bir kelime yüzünden red aldığımı anladım.
Söylesem gülersiniz. 😂Bu Ping PONG, Ping PONG gibi olmayın! 😂
-
@batuhancirak bu normal bir durum herkes bu sorunla karşılaşıyor bunu dert etmeyin genel olarak sürekli kontrol edin. Bir gün boş gün bulacaksınız genelde gece bakın daha boş gün bulma şansı olduğunu düşünüyorum ben bu şekilde gece almıştım randevu bulup
-
@ahsenaydgdu evet şubat basinda 2023 ekime randevu verdiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum