(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba,
Bu ay vize onayı alanlar için randevu gününden itibaren PTT den ortalama kaç günde pasaportunuz geldi acaba ? -
@ronaldo123 cuma sabahı görüşme yaptık pazartesi kargoya verildi salı günü elimize geçti pasaport.
-
@ronaldo123 genelde 5 günde geliyor
-
DS160 formunun en sonunda "bu formu doldururken birisi size yardım etti mi" sorusu var. Danışmanlarin doldurduğu formda burayı evet mi hayır mi işaretliyorlar. Evet işaretleyip kendi bilgilerini mi giriyorlar.
-
Merhaba Arkadaşlar Eşimin bu sabah saat 8 de vize randevusu vardı ve ONAYLANDI.....Benim görüşmem ise 8 Şubatta Darısı Başıma...Detayları Yazacağım daha sonra
-
@baharaziz hayırlı olsun. Şimdiden iyi yolculuklar. Böyle güzel haberleri görünce güne pozitif başlıyorum :)
-
@kef14 Çok teşekkürler güzel haberler hayatımızda olsun hep İnşallah...
-
@kef14 benim danışman direkt NO demiş o maddeye...
-
@baharaziz hayırlı olsun. darısı başınıza...
-
@denizci10 Aminn Çok teşekkürler...
-
Arkadaslar vizem onaylandi. Daha once 9 kasim 2021 de red almistim sonrasinda tekrar randevu aldim 22 Hazirandaki randevumu 27 Ocak 2022 tarihine konsolosluk kendi cekti. sorular sirasiyla yazdigim gibi siyahi beyle gorustum.
Ne icin amerikaya gitmek istiyorsun?
Arkadasimi ziyaret edicem yillik iznimde 1 hafta
Ne is yapiyorsun?
Genclik ve spor il mudurlugunde calisiyorum spor egitim uzmani olarak
Kac yildir calisiyorsun?
3 yildir calisiyorum
Lisans mi yoksa yuksek lisans mi yaptin burda?
Yuksek lisans
Gurcistana neden ve ne zaman gittin?
2019 yilinda turizm amacli -
@emine-koçkaya hayırlı olsun...
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar,
Ben geçen sene Turist vizesi için başvurmuştum ve 10 mart 2022 tarihi için bana randevu vermişti. fakat randevum 6 ocak'a çekildiği için bunu fark etmemiştim staj ve Finaller ile uğraşmaktan sistemi kontrol etmedim. Bugün fark ettim malesef kaçırdığımı. Sisteme girince fark ettiğimde randevuyu kaçırdığım için bir talep formu vardı onu doldurdum tekrar 10 mart'a çekilmesini talep ettim. ne cevap gelir? bu konuda beni aydınlatacak olan var mı? Tekrar randevu alabiliyorum ama mart 10 için yer yok ileri tarihleri gösteriyor yakın tarihlerde randevu kovalayabilmek için hangi saatlerde sisteme girmeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba Arkadaslar esimin Annesi bugun turist vize mulakatina katildi ve onaylandi. Bu surecde istenilen evraklar:
Pasaport
DS-160 onay sayfasi
1 adet fotografSorulan Sorular:
Amerikaya neden gidiyorsunuz?
Kizimin ve damadimin yanina gezmeye
Amerikada nereye gideceksiniz?
New Jersey ye
Sizinle baska kim gidecek?
Esim gidecek onun randevusu 9 subat da
Baska cocuklarin varmi?
Evet 2 tane oglum daha var calisiyorlar.“Tesekkurler pasaportunuz Bende onaylandi ciktisini vererek” mulakati sonlandirmis.
Bu arada esim green card ve Bende Amerikan vatandasiyim ve onlara ben sponsor oluyorum. Cok ligincdirki hic bir evraga bakmamis Ds160 ve pasaport haric.
Umarim herkesin mulakati guzel gecer, eger ds160 veya diger sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
-
geçen sene mart ayında ticari için başvurduğum ve geçen hafta aldığım vize.
konsolosluktaki çalışanlar ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar. ds160 formunu geçen sene doldurmuştuk. hiç değişiklik yapmadık. firma ve sgk dökümlerini yeniledik ama hiç sormadılar.
benden bir önceki arkadaşa vize vermedi görevli arkadaş.
ben ise -nereye gideceksiniz? ne kadar kalacaksınız? göreviniz nedir? bu üç soruya kısa cevaplar verip kolay bir şekilde geçtim. büyük ihtimalle %90 önceden sistemde belirli her şey.süresi biten schengen,kanada,israil vizelerim vardı. benimle gelen arkadaşın irana girip çıkmışlığı vardı. ona da sormadılar bile. arkadaşla birlikteyim dedi ve direk onayladılar vizesini.
-
aralık ayında randevu aramaya başlamıştım, ilk bulduğum uygun tarih mart 2023 olmuştu. 7 ocak 2022 cuma günü öğle vakti bir anda 21 ocak 2022 için uygun saat dilimleri açıldı ve hemen randevuyu aldım.
21 ocak'taki randevuya eşimle girdik. çok bir evrak hazırlamadık ama genel geçer şeyler elimizin altındaydı. sadece ds-160 formuna bakarak aşağıdaki gibi bir konuşma geçti görevliyle.
- neden amerika'ya gitmek istiyorsunuz? (bunu türkçe sordu, biz ingilizce devam edince görüşme de ingilizce devam etti.)
- new york ve california'yı görmek istiyoruz.
- kaç gün kalacaksınız?
*10 gün. - meslekleriniz nedir?
- bla bla bla, bla bla bla.
- beraber hiç seyahat ettiniz mi?
*evet. - sayar mısınız?
- asya ve avrupa ülkelerini içeren 9 ülke saydık.
- harika. vizeniz onaylandı. iyi yolculuklar.
fotoğrafımızı bile almadılar. hiçbir evrak sormadılar. hiçbir kanıt istemediler.
güvenlik kuyruğunda 15 dk, pasaport kontrolünde ve parmak izinde 1 dk bekledik. vize görüşmesi 30 sn sürdü.turist vizesi alacak arkadaşlara önce schengen vizesi almalarını, varsa da özgüvenli ve rahat olmalarını tavsiye ederim.
-
az önce almış olduğumuz vize.
götürdüğümüz evraklara hiç bakmadılar.-neden amerika’ya gidiyorsunuz?
-evli misiniz?
-çocuk var mı?
-kaç gün kalacaksınız?
-ne zaman gideceksiniz?
-daha önce yurtdışına çıktınız mı?
-meslekleriniz nedir?
-have a nice trip!araba otoparktaydı, teslim alırken görevli ‘vize alabildiniz mi? dün sadece bir kadın alabildi herkese red veriyorlar’ dedi.
-
bu gün vizemi aldım. görüşme çok kısa sürdü. işimi, ne amaçla gittiğimi, kaç gün kalacağımı sordu. ds 160 formu pasaport ve resim aldılar.(resmin son altı ay içinde çekilmiş olması gerekli) onun harici evrak istemediler. bekle beni sevdiceğim. ben senin için dünyanın öbür ucuna bile giderim derken şaka yapmıyordum. <3
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum