(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@herebromos benden de almadılar ama yanınızda olmalı. Yani istenen ana belgelerden birisi o bi de ödeme makbuzu sanırım olmalı ama ben ne baktıklarını gördüm ne de sorduklarını. Konsolosluğun sitesinin bi yerinde vardı istenen belgeler diye orada yazıyordu diye hatırlıyorum.
-
Bugün yapılacak olan görüşmeler olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.
Dear Applicant
Due to dangerous road conditions, all non immigrant visa appointments scheduled for Tuesday 25, January in Istanbul are postponed. Your appointment will be rescheduled for the near future.
Thanks
-
Merhabalar Herkese Bugün Vize görüşmesi olanlar Bir şeyler yazar mısınız Lütfen :)
-
@baharaziz Selamlar, sabahtan gittik güvenlik görevlisi bugünkü görüşmelerin hepsinin iptal olduğunu söyledi. Sonra da mail attılar, yakın bir geleceğe reschedule edilecek diye
-
@herebromos öylemi adınıza üzüldüm bizim de 27 ocak bizimde iptal olurmu acaba konsolosluk mail atar diye düşünüyorum
-
@baharaziz iptal olabilir açıkçası kar yağışı devam ederse, konsolosluk keşke önceden atsa mailleri işte bazen randevu gününün sabahında atıyorlar maalesef bilemiyoruz
-
Merhaba
Ben esimin annesine vizeya basvurmak istiyorumda
Ilk ds 160 doldurmalimiyim ne yapmaliyim , tqrihi gec veriyor ya -
@neslikaan ds160 doldurup uygun ilk randevuyu alın ve beklemeye geçin. Arada ais den randevu kovalayan. Başka yapacak bir şeyiniz yok maalesef
-
Merhabalar, tecrübesi olan arkadaşlardan birkaç detay öğrenmek istiyorum.
Bahsi geçen büfe istanbul’da olan (emanet için) 24 saat açık mı veya sabah 08’de açık olur mu, araçla giden var mı, araba anahtarı içeri alıyorlar mı veya aracı park etmek için yer bulmakta sorun yaşanır mı…
-
@allenwilliams arabayı 200 metre aşağıda carrefour var oraya bırakabilirsiniz. Büfeler sabahın 7 sinden itibaren açık. Araba anahtarı içeri alınan tek yabancı şey. Evraklar, cüzdan, pasaport haricinde sadece araba anahtarı alınıyor içeri. Akıllı saat falan da alınmıyor. Bilginize.
-
@allenwilliams, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar, tecrübesi olan arkadaşlardan birkaç detay öğrenmek istiyorum.
Bahsi geçen büfe istanbul’da olan (emanet için) 24 saat açık mı veya sabah 08’de açık olur mu, araçla giden var mı, araba anahtarı içeri alıyorlar mı veya aracı park etmek için yer bulmakta sorun yaşanır mı…
Konsolosluğun önündeki yoldan biraz yukarı çıktığınızda bol bol ara sokak mevcut. Araba oralara park edilebilir. Ayrıca anahtarla içeri girilmesine müsade ediliyor.
-
@allenwilliams evet içeri metal olan yada telefon benzeri hiç bir şey alınmıyor
-
Merhabalar Bu gün randevusu olan var mı ?
-
Merhaba,
Daha önce shengen vizem mevcuttu, 2 shengen ülkesine gittim. Sağlık çalışanıyım. Eşim de özel sektörde çalışıyor. Onun daha önceden shengen ve amerika vizeleri vardı.
-
@omerfaruk07 tekrar hayırlı olsun...
-
merhabalar tekrardan bugün itibariyle mülakat randevumu 2023 ağustosa aldım. her saat başı girip kontrol edeceğim büyük ihtimalle 6 ay geriye çekebilirsiniz hatta daha da erkene bile bulma şansınız var.
lise 3.sınıf öğrencisiyim ve 2 aylığına philadelphia'ya turist amaçlı gideceğim. daha önce 5 defa gurcistana gittim. Amerikada 20 yıldır yaşayan bir aile dostumuzun evinde kalacağım kısacası bana anne babalık yapıcak :grinning_face_with_big_eyes: ama sponsorumu annem olarak seçtik. banka hesabına düzenli olarak ayda +300k TL giriş çıkışı oluyor. banka hesap özeti ve ds160 onay formunu yanımda götürüceğim benim profilim bu şekilde vize red/onay sonucumu açıklandığı zaman tekrardan yazarım
-
@omerfaruk07 Merhabalar Omer bey acaba vize görüşmeniz bugünmüydu ve onaylandımı ?
-
@baharaziz ömer beyin 23 ocakta ki yazısı
"Arkadaşlar Merhaba,
Biz DS-160 formunu tekrar doldurarak, vize görüşmesine gittik. Girişteki görevli hangisi yeniyse onu verin dedi. Sonrasında yukarı çıkıp, parmak izi verdik. Sonrasında yan taraftaki kontuara geçtik. Türkçe konuştuk.Görevli; Neden gittiğimizi sordu.
-Gezmeye
Görevli: Nereye gitmeyi planladığınızı sordu.
Sanfrancisco-HollywoodFarklı bir soru sormadı, hiç bir belgemizi sormadı ve istemedi.
Sonrasında pasaportumuzu aldı ve onaylandı yazan bir kağıt verdi. Kapı girişinden itibaren 20 dk içinde dışarı çıktık. Tüm görevliler aşırı pozitif ve ılımlıydı.
-
@ayvalik10 :) ÇOK TEŞEKKÜRLER BEYEFENDİ
-
Merhaba,
Bu ay vize onayı alanlar için randevu gününden itibaren PTT den ortalama kaç günde pasaportunuz geldi acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum