DV2023 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar merhabaa.
-
İrlanda vatandaşlarına green card çıkma olasılığı Türk vatandaşlarına göre yüksek mi? Irlanda vatandaşlığı üzerinden başvursak durum ne olur?
-
@senator, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İrlanda vatandaşlarına green card çıkma olasılığı Türk vatandaşlarına göre yüksek mi? Irlanda vatandaşlığı üzerinden başvursak durum ne olur?
Tamamen şans ve loto hocam
-
@senator tabloya göre sence :)

-
Selam millet nasılsınız?
Sigaraya yeniden başladım :D
Kayınvalidem covid pozitif çıktı, ben de 2 aşılıyım sonuncusunu henüz olmamıştım bu yüzden 7 gün karantinaya alındım temaslı olduğumdan mütevellit.
Evde öylesine sıkılıyorum ki tarifi mümkün değil.. Karantinadan çıkınca sigarayı yine bırakacağım :) Yani umarım
-
@Hopasej dostum bu fiyatlardan asla sigara içmem :) geçmiş olsun .
-
@hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selam millet nasılsınız?
Sigaraya yeniden başladım :D
Kayınvalidem covid pozitif çıktı, ben de 2 aşılıyım sonuncusunu henüz olmamıştım bu yüzden 7 gün karantinaya alındım temaslı olduğumdan mütevellit.
Evde öylesine sıkılıyorum ki tarifi mümkün değil.. Karantinadan çıkınca sigarayı yine bırakacağım :) Yani umarım
Bir önceki bırakma mesajına "Hadi gözün aydın. 1-2 hafta sonra nefes alışındaki rahatlamayı hissedeceksin. Boğazındaki vana sonuna kadar açılacak." yazmıştım buna da;
"Hadi gözün karardın. 1-2 hafta sonra nefes alışındaki rahatlama giderek kaybolacak. Boğazındaki vana hafif hafif kapanacak." diyeyim 😂
2017'den bu yana tütün içiyorum. Midede ülser çıkınca 3,5 atıp, doktor tavsiyesi ile azalttım.
Şu an normal rutinde günde 6 taneye düşürdüm. Bunu normal sigara ile yapabilmemin imkanı yok. Günde 3-5 taneye düşürsek süper.
Bu arada geçmiş olsun.
-
Bildiğim kadarıyla vatandaşlık üzerinden değil doğduğunuz ülke üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. Yani Türkiye doğumluysanız Türkiye kontenjanından başvuru yapabilirsiniz.
-
@hadi-be Tütünü nasıl içiyorsunuz yahu mermi gibi böğrümü delmişti ben deneyince :) Ama tamamen bırakabileceğimi pek sanmıyor gibiyim sanki. Dediğin gibi günde 3 - 5 yeter gibi. Hep özenmiştim zaten günde sadece 3 tane falan içenlere..
@serkanist Valla çok haklısın dostum.
Şuan sigara masrafım evdeki tüm faturalarımdan daha fazla :/
-
@ayvalik10 kaç kişi katılmış onu görebileceğim bir site varmı?
-
-
Başvuruyu vatandaşlık üzerinden değil doğduğunuz ülke üzerinde yapıyorsunuz.
-
@serkanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hopasej dostum bu fiyatlardan asla sigara içmem :) geçmiş olsun .
Fiyatlar yüzünden günah işleyemez olduk. Bu gidişle yanlışlıkla cennete gidecez.
-
@dytmelek çifte vatandaşlar bile mi? 😔
-
Vatandaşlığın çekilişi kazanmada etkisi yok. Türkiye doğumluysanız Türkiye kontenjanından katılırsınız. Ha oldu da çekilişi kazandınız İrlanda vatandaşlığınızı mülakatı İrlandada yapmak için kullanabilirsiniz ama İrlandada verilen vize de Türkiye kontenjanından verilir.
-
Evet çifte vatandaşlarca için de durum aynı doğdunuz yerin kontenjanından dahil oluyorsunuz. Ama olaki çekilişi kazanırsanız oturum izninizin olduğu ülkelerde mülakata girebilirsiniz.
-
-
Beklemeye devam,7 Mayıs saat 16 civarları ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız :/
-
@cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Beklemeye devam,7 Mayıs saat 16 civarları ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız :/
7 kere anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğdum 😂 Tarih yazalım artık BE!
-
@cycraft 7 mayıs saat 16.00 çekiliş sonucunu diyorsan saat yanlışın var. Çünkü Türkiye saati ile 19.00 den sonra sistem açılıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum