DV2023 Sohbet Odası
-
AMERIKA🙏
-
Tavsiye ederim.
16 Ocak Pazar
İstanbul Havalimanı 12 saatte aktif edilmesi.
National Geographic Mega Taşınma.https://www.google.com.tr/amp/s/www.airlinehaber.com/mega-tasinma-belgeseli/amp
-
@hadi-be, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@doğaniçke, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hopasej İlk başvurum benim, nedense hep çıkacak gibi geliyor. :) İsteyen herkese nasip olur inşallah. :)
E çıkacak zaten. Vay bee ilk başvuruda çıkmış diye kıskanacağım. Ama az kıskanacağım çünkü nihayet bana da çıkacak 😁 Di mi?
Ben de ilk defa başvurdum. Rica etsem bir greencard da ben alabilir miyim?
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hopasej İlk başvurum benim, nedense hep çıkacak gibi geliyor. :) İsteyen herkese nasip olur inşallah. :)
E çıkacak zaten. Vay bee ilk başvuruda çıkmış diye kıskanacağım. Ama az kıskanacağım çünkü nihayet bana da çıkacak 😁 Di mi?
Soğan da alımısınız sade mi olsun :)
Sar oğlum abine bi green -
Hemen notumu aldım. Nickden Houston civarı olacağını düşünüyorum. Şubat 2023 için Thy ile uçak biletini de ayarlayayım mı?
Konu garip bir yere gidiyor 😂
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Soğan da alımısınız sade mi olsun :)
Sar oğlum abine bi green😂😂
-
Soğan da alımısınız sade mi olsun
İçinde YEŞİLlik bol olsun.
Şubat 2023 için Thy ile uçak biletini de ayarlayayım mı?
Aktarmasız olursa sevinirim.
-
Soğan da alımısınız sade mi olsun
İçinde YEŞİLlik bol olsun.
Şubat 2023 için Thy ile uçak biletini de ayarlayayım mı?
Aktarmasız olursa sevinirim.
Hay hay efendim. Fatura adresi alabilir miyim?
-
-
B1/B2 olur mu sizce ? 🗽🇺🇸
-
@emtee sizce burada yazar ne demek istemiştir??? 😂
-
@denizci10 Olmaz mı dedin şimdi 😂😂🗽🇺🇸🙏🏻
-
Arkadaşlar selam. Uber Black kazançları hakkında bilgisi olan var mı acaba? Uber black için gerekli arabala markaları ortalama 35 bin dolardan başlıyor. New York için yıllık 80 bin dolar civarı kazanç yazıyor sizlere de sormak istedim.
-
@emtee yok ben ne demek istediğinizi anlamadım. Turist vizesini alabilir miyim diye mi sormak istediniz?
-
@denizci10 green card’ beklemek istemedim dedim 😊🗽Bekle bekle ömür geçiyor 😊🇺🇸
-
@emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizci10 green card’ beklemek istemedim dedim 😊🗽Bekle bekle ömür geçiyor 😊🇺🇸
Dostum geçen seferde dedim. 5 cümle düşünüp yarım cümle ile aktarıp karşındakinin anlamasını bekliyorsun. 😂
-
@emtee katılıyorum size. Zaten aşağıdaki profilde de kendimi yeterince anlattığımı düşünüyorum. Taktik maktik yok bam bam bam... Yani yazar burada "önüme hangi fırsat gelirse onu değerlendiririm, tek niyetim abd de yaşamak"...😂😂
-
Herkese selam arkadaşlar,
Forumun yeni talihli adayı geldi :airplane_departure:
-
Forumun 4-5 sene önce açılmış konularına bakıyorum da o tarihlerde yazan herkesin imzasında giriş tarihi yazıyor :) İnsan sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça ya herkes mi gc aldı zamanında diye bir psikolojiye giriyor. Ama yine de o insanların hangi eyalete gitmeye karar verdiklerini, önceliklerinin ne olduğu tartışmalarını okumak ilginç bir keyif veriyor :)
-
@efe-kansaslıoğlu buna bugun bende taniklik ettim :) bende gecmise donuk konulari okurken hatta bazilarina yorum yazarken buldum kendimi..
-
@denizci10 Kesinlikle🗽🇺🇸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum