Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)


Benzer Başlıklar

  • Amerika'da meslek okulunda nurses aide eğitimi almak için hangi vizeye ihtiyacım var?

    Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    87 Bakış
    RhonsterR
    @Fatig-Terim calisma izni saglamaz F1 vizeleri nurse aide olarak egitimi ABD de tamamlasaniz bile bir yolu yok malesef sadece cekilisi kazanmaniz ya da baska yollarla greencard sahibi olmaniz durumunda mumkun
  • Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu?

    Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    137 Bakış
    crazycellsC
    @b-ozgurgumus, içinde söyledi: Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu? Merhaba Arkadaslar. Arkadasim Amerikaya AUPAIR ile geldi ve simdi vizesini ogrenciye gecirmek istiyor. bu islem Greencard'im ve duzenli gelirim oldugu icin I-134 Formunu doldurmami ve 3 aylik banka dokumani goturmemi istedi. Ocak-Subat gibi anne ve babami turist vizesi ile yanima getirtmek istiyorum. avukatla vs daha once hicbir iletisimim olmadi ve soracagim kimse olmadi icin sizlere danismak istedim. Bu I-134 Formunu doldurmam ailemi getirmem konusunda bir sorun yaratir mi? Hayir, sorun yaratmaz. Hala banka hesap bilgilerinizle turist vizesi sponsorlugu yapabilirsiniz.
  • I-539 Başvurusu Bildirim Mektubunun Çalınması veya Kaybolması

    Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    99 Bakış
    E
    Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi talihsiz bir olay geldi başıma. Vize değişikliği için başvurdum onay kağıdım geldikten sonra çantam çalındı pasaportum ve birkaç belgem çantamda bulunuyordu o sırada vize değişiklik kağıdım da çalındı uscıs ile mail yoluyla görüştüm fakat I-824 formunu doldurmam gerektiği şeklinde mail atmışlar ama internetten araştırdığım zamanda bana ı-824 formunun başka amaçlarla kullanıldığı gözüküyor. Benim sorum şu elimde polis raporu var ve zorlama ile çalındığı raporda mevcut polis raporu ile birlikte hangi belgeleri göndermem gerekiyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • Saglik calisanlari icin H ve J vizeleri hakkinda duyuru!

    Amerikan Vizeleri
    40
    8 Oy
    40 İleti
    1k Bakış
    V
    ABD hukumeti, H1B veya J1 vizeleriyle ABD'de calismayi planlayan saglik calisanlarini en yakin konsoloslukla iletisime gecip vize basvurusu yapmaya davet ediyor. Ozellikle de COVID-19 hastaligi konusunda yardimci olmayi planlayanlari... Sanirim su an her ulkedeki saglik calisanlari kendi ulkelerindeki acil durumla ugrasmakla mesgul ama yine de bu konuyla ilgilenen cevrenizdeki saglik calisanlarina ulasabilirsiniz. Halihazirda ABD'de uzmanlik (residency) yapan kisiler ise sponsorlariyla konusup statulerini uzatabilirler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum