DV2023 Sohbet Odası
-
@Erkand imzanda Hayallerinizden vazgecmeyin, hayallerinizden vazgectiginiz gun öldügünüz gündür yazıyor ya sanırım öldüm. Bu seneki totemim bu olsun mayısı ölü taklidi yaparak beklemek
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand imzanda Hayallerinizden vazgecmeyin, hayallerinizden vazgectiginiz gun öldügünüz gündür yazıyor ya sanırım öldüm. Bu seneki totemim bu olsun mayısı ölü taklidi yaparak beklemek
😂 Komple ölmekten iyidir Mayis da diriltiriz seni
-
-
@erkand benim ana planım E2. Bunu oradan mı yoksa buradan mı alacağım konusunda henüz karar vermedim. Aslında bundan bir ay önce E2 yi statü değişikliği ile alacaktım yani oradan ama şu an E2 vize görüşmeleri açıldığı için buradan alma fikri de aklımı ufak ufak meşgul etmeye başladı. Sonrasında EB5 ile veya sponsorluk ile GC alma planım var. Tabi dv lottery çıkmazsa. Seçenek çok ama hangisi en uygun olur onu oraya gidince ve çalışmaya başlayınca göreceğiz.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@erkand benim ana planım E2. Bunu oradan mı yoksa buradan mı alacağım konusunda henüz karar vermedim. Aslında bundan bir ay önce E2 yi statü değişikliği ile alacaktım yani oradan ama şu an E2 vize görüşmeleri açıldığı için buradan alma fikri de aklımı ufak ufak meşgul etmeye başladı. Sonrasında EB5 ile veya sponsorluk ile GC alma planım var. Tabi dv lottery çıkmazsa. Seçenek çok ama hangisi en uygun olur onu oraya gidince ve çalışmaya başlayınca göreceğiz.
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Cok guzel bol sans 🤗
-
Arkadaşlar size bir konuda danışacaktım Green card çıktığında ailem ile beraber mi gitsem yoksa ilk başta yalnız mi gitsem 2 çocuğum var 8ve3 yaşlarında teşekkür ederim
-
@mahirumut, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar size bir konuda danışacaktım Green card çıktığında ailem ile beraber mi gitsem yoksa ilk başta yalnız mi gitsem 2 çocuğum var 8ve3 yaşlarında teşekkür ederim
Merhaba,
Asil talihli sizseniz yalniz gidebilirsiniz.
-
@mahirumut, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İlk gidişi hep beraber kısa süreli yapmanızda fayda var. Daha sonraki 2 girişi tek yapabilirsiniz.
-
Günaydın, mutlu haftalar :)
-
Bolca mulakat gorusmesi gerceklesicek bir hafta olmasi dilegi ile..
İyi haftalar✋🏽 -
TLC’ de Küçük Ev Büyük Aile diye bir program var. Yakaladın mı izlemeyi severim.
Bugünki bölümde Esin PİRKUL adında bir kadının evini yapıyorlar. 😂 -
Merhabalar forum ailesi
Bugün günlerden San Diego

-
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
TLC’ de Küçük Ev Büyük Aile diye bir program var. Yakaladın mı izlemeyi severim.
Bugünki bölümde Esin PİRKUL adında bir kadının evini yapıyorlar. 😂Bayılıyorum şu tasarımlara, hatta gidersem ilerde yapacaklar listemde böyle tasarım evler :)
-
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugünki bölümde Esin PİRKUL adında bir kadının evini yapıyorlar. 😂Bayılıyorum şu tasarımlara, hatta gidersem ilerde yapacaklar listemde böyle tasarım evler :)
Ben İstanbul’ da gerçekleştirdim o işi çocukken. 🙃
Orman kenarında yaşamanın artısından faydalanarak kendi kulübe evimi yapmıştım. 😂 -
@hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Şey diyorlar ya çok para çok sağlık gerisi gelir diye bize gelmiyor ama bize çok şans lazım aminnn 🙏🙏🙏
5 biletten bir tane amorti. O kadar şanslıyım ki DV den ümidim olmaması normal 😂
Şey mi dostum yine yangınlar yine ben 😁
Neyse büyük piyango bize çıksın da gerisi önemli değil artık -
Ah forum ailem geldi bizim beklemesi biraz heyecanlı, biraz yorucu, biraz mutlu ama sonucu bizi yerle bir etse de hayallerimizden vazgeçmeyerek beklediğimiz güzel aylar. Son geri sayışımız olsun inşallah 🙏
-
Yilin ilk is gununden Merhaba 😊
Yila bu gorselle baslayalim umarim hepimize moral olur.

-
Geçen hafta bir tane youtube kanalına denk gelmiştim. Greencard'ı gelmiş ve kartın tanıtımını yapıyordu. Şöyle bir not eklemişti "Biden senatoya, greencard lotosu için 55000 kişiden 80000 kişiye çıkması için yasa teklifinde bulundu ancak olumlu veya olumsuz bir cevap gelmedi." demişti. Bunun ile ilgili bir araştırması olan var mı yoksa herkese sürpriz mi olacak tabi olursa.
-
@rüştü-gürbüz geçen yıldan beri bekleyen bir tekliftir. Burada ki gibi tek bir kişi karar vermiyor. Meclis senato ne varsa hepsinin görüşmesi lazım ondan tahminim virüs biterse ozaman görüşmeye alırlar.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum