(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@MuRtY 31 yaşındayım ve şimdiki şirkette yalnızca 1,5 aydır çalışıyorum ama bununla ilgili soru bile sormadılar. Daha önce aynı sektörde bir türk firmasında çalışıyordum.
-
@portakal daha önce hangi ülkelere gitmistiniz
-
@LordBolton almanya, italya, İspanya, lübnan ve çek cumhuriyeti
-
Ben çalışmıyorum. 3-5 yıl çalışmayacağım muhtemelen, yatırımlarımdan geçiniyorum. Bundan dolayı otomatik red vermezler heralde, önce mal varlığım hakkında bir şeyler soracaklardır, değil mi?
Türkiye'ye dönme niyetimi göstermek gerçekten gerekiyor mu? "Benim ailem Türkiye'de. ABD'de şu kadar yıl yaşadım, orada temelli yaşamayı sevmedim. Bana göre değil" demek yetmiyor mu? Arsa tapu çıktılarından başka ne gösterebilirim bilmiyorum
-
@Eren-Ekici Benim anladığım bunların derdi para pul, tapu arsa değil, onları bir şekilde geri döneceğinize ikna etmeniz gerekiyor, zaten yukarıda da sizinde okuduğunuz gibi kimsenin doğru düzgün evraklarına bakmıyorlar.
-
Arkadaşlar konsolosluk bugün vize tarihimi 1o Haziran 2022 den 27 Ocak 2022 tarihine çekmiş. 2. vize görüşmem olucak bu 9 kasım 2021 de red almıştım.
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar konsolosluk bugün vize tarihimi 1o Haziran 2022 den 27 Ocak 2022 tarihine çekmiş. 2. vize görüşmem olucak bu 9 kasım 2021 de red almıştım.
İnşallah hayırlı olur, ilk başvuru neden red aldı, 214/b mi?
-
@Kef14 evet 214 b malesef
-
@Emine-Koçkaya peki durumunuz da bir değişiklik oldu mu? Önceki başvuru ile aynı şekilde bir başvuru mu yaptınız?
-
214 b lik bir durumum değişmedi o 1 yıl sonrada 3 yıl sonra da degişmez bende. ama gidiş yerim ve tanıdık olarak değişti.
-
@Emine-Koçkaya ilkinde neden red aldığınizi düşünüyorsunuz
-
talihsizlik olduğunu düşünüyorum
-
@Emine-Koçkaya inşallah bu sefer güzel haber alırsınız. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@Kef14 teşekkür ediyorumn
-
@Kef14 ben vizeyi aldigimda hesabimda olan miktari duysaniz gulme krizine girersiniz. Gittigim ulkeleri sordu, vizeleri gorup yuksek lisansin ne zaman bitecek diye sorduktan sonra new york city deki restoranlardan sohbet etmistik. Para pul onemli mi bilmiyorum mutlaka kriterdir ama her sey degildir.
-
@DustyBlue benim kız arkadaşımında öyle bazı şeyler sans mı kader mi diyim ne diyim bilemiyorum.
-
@DustyBlue evraklarınıza baktılar mı o zaman?
-
@Emine-Koçkaya bol sans diliyorum. 10 Haziran tarihli randevunuzu ne zaman olusturmustunuz? konsolosluk size maili ne zaman atti? tesekkurler
-
Herkese Merhaba, Esimin annesi icin yaptigim Turist vizesinin randevu tarihi 10 haziran 2022 den 27 ocak 2022 ye cekilmis. Ilk gelen email da gocmen olmayan vizelerin Istanbulda one alinacagina dair ve 24 saat sonra ise one alinmis randevu tarihi emaili.
-
Şuan türkiyeden turist vizesi basurusu yapılabiliyormu nezamana tarih veriliyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum