Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan hayir talihli degilim forum uyelerine acik bi grup zannettim 😁 yine de tesekkurler


  • @byomer merhaba, Londra için mülakat tarihiniz belli oldu mu acaba?
    Teşekkürler..


  • @crazycells merhaba size daha önce konuştuğumuz bir konu olan pasaport yenilemeyi soracaktım yeniden, çünkü hala yenilemedim siz bir kaç ay önce 30 Eylüle kadar pasaport sürenizin bitimine 6 ay kala bile Kcc evraklarınızı onaylabilir demiştiniz.Şubat 2022 de çekilişe katıldığım pasaportum bitiyor 5 ay kalmış şuan.Sizce şimdi bugünlerde yeni pasaport çıkartmalı mıyım ? Yoksa 30 Eylül sonrasına bırakayım mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells merhaba size daha önce konuştuğumuz bir konu olan pasaport yenilemeyi soracaktım yeniden, çünkü hala yenilemedim siz bir kaç ay önce 30 Eylüle kadar pasaport sürenizin bitimine 6 ay kala bile Kcc evraklarınızı onaylabilir demiştiniz.Şubat 2022 de çekilişe katıldığım pasaportum bitiyor 5 ay kalmış şuan.Sizce şimdi bugünlerde yeni pasaport çıkartmalı mıyım ? Yoksa 30 Eylül sonrasına bırakayım mı ?

    DV2021 surecinin nasil ilerleyecegini henuz bilmiyoruz, ama daha sonra hizli mahkeme kararlari ve uygulamalari gelince yenilemek icin cok zaman olmayabilir. Halihazirda zaman varken yenileyin isterseniz. Surece sonraki asamalarda yeni pasaportunuzla devam edebilirsiniz. Zaten KCC evraklarinizi incelediginde gecerli bir pasaport gormus olacak, o nedenle problem yasayacaginizi sanmiyorum.


  • @crazycells yenileyince Kcc'ye e-mail atayim mi yenisi diye ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells yenileyince Kcc'ye e-mail atayim mi yenisi diye ?

    iki turlusu de olur... ama sanirim yenisini de gonderirseniz daha uygun olur. Eskisinin son tarihi bitmek uzere oldugu icin yenisini cikarttiginizi belirtebilirsiniz aciklama kisminda...


  • @crazycells ds260 da eskisi kalir o halde actirirsam sorun olabilir sira konusunda degil mi? yenisini de direkt cikarttirip tum evraklarla yeniden yollayim o halde.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells ds260 da eskisi kalir o halde actirirsam sorun olabilir sira konusunda degil mi? yenisini de direkt cikarttirip tum evraklarla yeniden yollayim o halde.

    diger evraklari yollamaniza gerek yok. DS-260 formunda degisiklik yapmaniza da gerek yok.

    Sadece pasaportlari yollayabilirsiniz; eger kafaniz karisiyorsa isterseniz Ekim ayina birakin degisikligi 🙂 KCC'yi de durumdan haberdar etmenize gerek yok Ekim'den sonra...


  • @crazycells 🤗🤗🤗🤗 kafalar ne zaman karışık değil ki çok teşekkürler


  • Merhaba, Telegram grubuna alabilir misiniz ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafasozkul özel mesajla bilgi verdim size.


  • @gucarslan Tekrar selamlar. Daha once asagidaki mesaji gondermistim;

    "Selam. Ben bu hesabi kiz arkadasim icin actim. Kendisi Azerbaycan vatandasi ve 2021 talihlisi. CN 12 binlerde. Evrak onayi Nisan ayinda geldi. Ama hala mulakat tarihi gelmedi. Eger mulakat alabilirse Gurcistan- Batum'da ki Amerikan konsolosluguna cagrilacak. Kontrol ettigimde en son mulakata alinan CN 3600 lerde. Acaba bu sureci hizlandirmanin bir yolu var mi? Ve sizce mulakat tarihi alma sansi var mi? Simdiden cok tesekkurler."

    Bugun Daily visa statistics sitesini kontrol ettigimde max cn kisminda EU23100 oldugunu goruyorum ama hala interviewla ilgili bir mail alamadik. Sizce umut var mi hala.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ismail-cem-Urumoglu kalan 4 iş gününde yeni mülakat verilmesi çok mümkün değil.
    verilecek rezerv kararından başka çaremiz yok diyebilirim..


  • Merhaba,

    Telegram grubuna alabilir misiniz?

    Tesekkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tprkonr özel mesajla bilgi verdim size.


  • Herkese merhaba, eylul ayinda mulakata girdim ve imigrant vizemi aldim subat sonuna kadar saglik raporumun gecerliligi var. Evlilige giden bir iliskim var bu durumda ne yapacagimi bilmiyorum.
    1)Amerikaya gidip green card almadan burada resmi bikah yapip esimede imigrant vizesi alabilir miyim?
    2)Green card alip turkiyede islemi baslatirsam esime imigrant visa kac ayda gelir tahminen
    3)Ben imigrant visa ile esim turist vizesi ile abd ye giris yapsa islemleri orda baslatsak acil bir durumda tr ye dondugunde tekrar abd ye girebilir mi?
    Bu durumda nasil bir yol izlemem gerekiyor


  • @uğur-bulduk Keşke vizeyi almadan once evlenmiş olsaydınız, bence avukat ile çalışmanız en dogrusu olcaktır. Ayrıca dünyada bir sürü insan var eğer çok aşık degilseniz belki de yeni ufuklara yelken açmak daha iyi olabilir.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Case 39 bine ekmek cıkacakmı hala beklitorum

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @uğur-bulduk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkese merhaba, eylul ayinda mulakata girdim ve imigrant vizemi aldim subat sonuna kadar saglik raporumun gecerliligi var. Evlilige giden bir iliskim var bu durumda ne yapacagimi bilmiyorum.
    1)Amerikaya gidip green card almadan burada resmi bikah yapip esimede imigrant vizesi alabilir miyim?
    2)Green card alip turkiyede islemi baslatirsam esime imigrant visa kac ayda gelir tahminen
    3)Ben imigrant visa ile esim turist vizesi ile abd ye giris yapsa islemleri orda baslatsak acil bir durumda tr ye dondugunde tekrar abd ye girebilir mi?
    Bu durumda nasil bir yol izlemem gerekiyor

    1. DV2021 sureci resmi olarak sona erdi, o nedenle artik esinize vize alamazsiniz. Rezerve vizeleri halihazirda tamamlanmis dosyalara vermek isteyebilirler, o nedenle buna dayanarak plan yapmamanizi tavsiye ederim.

    2. Su basligi incelemelisiniz:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari

    3. Su basligi incelemelisiniz:
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik


  • Merhaba iyi günler. Greencard kazandım , pasaportuma
    6 ay içinde giriş yapmam için vizemi bastılar, ben pasaportumu yenilemek istiyorum. İlk kez giriş yapacağım amerikaya. Greencard vizesi eski pasaportumda kalacak. 2 pasaportla giriş yapmam problem olur mu acaba ?

    Pasaportum 2022 mayıs ayında biteceği için yenilemek istiyorum, çünkü ocak ayında giriş yapacapım için 6 aydan az süre kalıyor.

    Ankara’ya mail attım ama cevap alamadım onlardan.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum