Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

i gitmedi,

Eşi istemiyorduysa ve gitmeyecektiyse niye başvurmuş ki acaba?

Benim eşim de gideriz mideriz diyor ama biraz da mıymıylanıyor. Ve siz forum sakinleri, o gün gelipte eşim ben gelmek istemiyorum derse eşim ile GC arasındaki seçin hakkımı hangisinden yana kullanacağımı tahmin ediyorsunuzdur 😃 :D:D

• ⭐⭐

@Hopasej siz gene de hemen karar vermeyin 😃 benim de eşim şimdiye kadar istemiyordu çocuk doğduktan sonra kendisi söylemeye başladı gidelim artık burada çocuğum için bir gelecek göremiyorum diye 😃

• Yasaklı

Arkadaslar amme hizmeti baslamistir. 😂D9D4A5A2-D0F0-41C5-AA5E-D4516BC6DA44.jpeg

• @Hopasej Sırf o sebepten boşanan insanlar tanıyorum. Hatta dahası da var, çekiliş çıkınca eşini boşayıp giden insanlar bile gördü bu gözler

• @Ping-PONG Almancı neneler bile uyandı artık kolay kolay adam seçmiyorlar

• @uzaysan Tebrik ederim. Hukuk konusunda mı yazılım konusunda mı teklif aldınız?

• @sytahmt hahaha 😃

Ben eşime bu konularda çokça takılır espri yaparım, güleriz karşılıklı. Tabi o güler, ben ise her şakanın bir gerçeklik payı olduğuna dair bilinç altı atarım kendisine. Yani o gün geldiğinde emin ol ben gelmek istemiyorum diyemez , demeye cesaret edemez bana güvenmez çünkü bu manyak bırakır beni gider diye düşünür istemsizce 😃 😃

İşin şakası, kendimiz için gitmek istemiyoruz zaten, 28 aylık kızımız var, onun için istiyoruz. O yüzden evet çok zor olacak kendisi için ama o da gelmek ister mutlaka. Ama benim için değil, kızımız için ister en çok 🙂

• ⭐⭐

@sonarsokar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan Tebrik ederim. Hukuk konusunda mı yazılım konusunda mı teklif aldınız?

Yazılım.

• ⭐⭐

Amerika ile alakalı takip ettiğiniz bilgilendirici youtube kanal önerileri alabilir miyim?

• @sytahmt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Amerika ile alakalı takip ettiğiniz bilgilendirici youtube kanal önerileri alabilir miyim?

Forum kuralları gereği direk yazma imkanımız var mı bilmiyorum. Eğer yazmamamız gerekiyorsa kaldırabilirim.

• ⭐⭐

@avar çok teşekkür ederim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sytahmt forumda sadece vize basılmaz geriye kalan tüm konularda başlık vardır. İlk sayfasına bakarsan tam liste mevcuttur

https://yesilkartforum.com/forum/topic/171/abd-deki-turk-youtuber-tavsiyeleri?_=1638451306147

• ⭐⭐

@ayvalik10 çok teşekkür ederim henüz daha çok yeni kullanıcıyım alışmaya çalışıyorum kusura bakmayın lütfen 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sytahmt ne kusuru olur mu öyle şey biz burada aileyiz herkes birbirine yardımcı olmak için canla başla çalışır. Her zaman her konuda sorunu çekinmeden sorabilirsin

• ⭐⭐⭐⭐

@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

i gitmedi,

Benim eşim de gideriz mideriz diyor ama biraz da mıymıylanıyor. Ve siz forum sakinleri, o gün gelipte eşim ben gelmek istemiyorum derse eşim ile GC arasındaki seçin hakkımı hangisinden yana kullanacağımı tahmin ediyorsunuzdur 😃 :D:D

Yenge foruma üye değil di mi? Mesajını görmesin yoksa GC sonuçlarının açıklandığı günü görememe ihtimalin var. 🙂

• Sevgili dostlar herkese iyi akşamlar,

DV-2022 talihlileri olarak, tekrardan desteklerinize ihtiyacımız var. Altta paylaşacağım linkteki kampanyayı imzalamanızı rica ediyoruz.

Şimdiden çok teşekkür ediyor, hepinize iyi forumlar ve DV-2023'de bol şans diliyorum. (Lütfen bağış yapmayın, paylaşmanız yeterlidir.)

• Yasaklı

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

i gitmedi,

Yenge foruma üye değil di mi? Mesajını görmesin yoksa GC sonuçlarının açıklandığı günü görememe ihtimalin var. 🙂

Abi eniste olacak o sanirim.
    Ben @gariban i kadin olarak hatirliyorum. 😂

• ⭐⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

i gitmedi,

Abi eniste olacak o sanirim.
    Ben @gariban i kadin olarak hatirliyorum. 😂

Gariban a değil @Hopasej e cevap verdim. Olm ya takip et ya dikkat et, bi de seni mi topluycaz burda 🙂

• Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |