Dolar Çıldırdı
-

-
Bu kadar kendini bilmezliğin acemice hareketlerin uzmanından gelen yorum.
https://www-bbc-com.cdn.ampproject.org/c/s/www.bbc.com/news/business-59390250.amp

-
Almanya’ yı ayrı yazan bir yazar. 🙃
Acayip kültürlü bir arkadaşmış. -
@Ping-PONG Almanya yazinca aklima geldi. Buyurun izleyin Almanya'da gecim sikintisi:
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Ping-PONG Almanya yazinca aklima geldi. Buyurun izleyin Almanya'da gecim sikintisi:
Abi, ben buna yorum yaparsam beni burada taşa tutarlar. 😂
-
al iste. ulke ekonomik kriz gibi bir seyle karsilasmadan GC almak istiyorum biktim artik.
-

-
@MySea cok aci bir foto
-
@MySea , o karikatürün aslı bu.
https://imgyukle.com/f/2021/11/30/kW7pVM.jpg -
@MySea
Mükemmel bir fotoğraf sözün bittiği yer. Bir o kadar da acı verici .......
:zipper-mouth_face: :face_without_mouth: :downcast_face_with_sweat: -
@Rüzgar, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@MySea
:zipper-mouth_face: :face_without_mouth: :downcast_face_with_sweat:Bro, stop fucking Istanbul.
Ayakta duramiyoruz yeter. 😂 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Rüzgar, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@MySea
:zipper-mouth_face: :face_without_mouth: :downcast_face_with_sweat:Bro, stop fucking Istanbul.
Ayakta duramiyoruz yeter. 😂Bi dur bi dur :grimacing_face: :smiling_face_with_smiling_eyes:
Argo şey etmeyelim arkadaşlar tamam doluyuz ama.. :slightly_smiling_face: -
ulke karadenizde batan gemi gibi su an...
-
@greenHasanHuseyin A Haber aç keyfine bak , sıkma canını :)
-
@Hopasej en cok da ona yaniyom abi :face_with_tears_of_joy: amerikanin bir artisida turk medyasindan soyutlanmak olacak sanirim
-
Malesef durum gittikce daha da kotuye dogru gidiyor. $ yine 13 TL'nin uzerine ziplamis..
-
Bak oturdum durum yiyorum soylemesi ayip. Adam benden TL istiyor. Dolar itemiyor. Demek ki neymis; Amaaannn banane ben ekme dolarlan yemeyom. 😂
-
$1 = 13.37 TL
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
Malesef durum gittikce daha da kotuye dogru gidiyor. $ yine 13 TL'nin uzerine ziplamis..
Abicim, söyledim geçen hafta. 12,00 - 11,97 bandı gel gel bandı. O kur ucuz brr değer. Ucuz fiyattan dolar topladılar. 13 den alan adam bir hafta ancak dayanır. Düştü, daha da düşer mi diye gidip telaşla 12 den bozdurur. piyasa böyle heyecanlı adamla dolu. Bu uygun fiyata doları alan adamlar yükselirken asla satmaz. 13 ü geçince çakar piyasaya malı. yatırım yaptığını düşünenler de bu fiyatlarla alırlar hemen.. Böyle sürer gider. Bir müddet ciddi sıçrama olmaz şimdi. Böyle 1,5 lira çıkar iner..
-
Bak oturdum durum yiyorum soylemesi ayip. Adam benden TL istiyor. Dolar itemiyor. Demek ki neymis; Amaaannn banane ben ekme dolarlan yemeyom. 😂
Şimdi 20 liraya yiyosan yarın 25 lira istiycek dürümcü... Ondan naber?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum