(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
ederim hocam tabıkı mutlaka hayırlısı dermek lazım
-
merhabalar, ds-160 formunu doldurup gönderdim ama bu formu açtırmak oluyor mu? henüz randevu almadım ve ücret ödemedim. yoksa 0'dan mı doldurmam gerek?
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhabalar, ds-160 formunu doldurup gönderdim ama bu formu açtırmak oluyor mu? henüz randevu almadım ve ücret ödemedim. yoksa 0'dan mı doldurmam gerek?
AOS amacinda misiniz?
-
Merhaba Ankara için görüşmeye giden var mı acaba?
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Formu açtırma olmuyor sanırım. Ama yeni bir form doldurup başvuruda o formun ds 160 numarrasını kullanırsınız. Sorun olmaz.
-
Arkadaşlar randevu için önceki sayfalarda işyerinden alınan bir yazı örneği vardı, rica etsem onu paylaşabilir misiniz?
Ek olarak, görüşmeye alttaki dökümanlar harici başka bir şey götürmemiz gerekir mi ?
- Pasaport
- 1 adet biometrik resim
- Talimat sayfaları
- DS 160'ın güncelleme sonrası confirmation sayfası
- Banka hesap dökümanı
- İşyerinden mektup
- Araba ruhsatı
- Adli sicil kağıdı
Başka eksik varsa söylerseniz sevinirim, teşekkürler.
-
Arkadaşlar görüşmeye kendi banka hesap dokümanı ile birlikte, Annemin benim adıma çıkardığı ek kredi kartının hesap özetini götürmelimiyim sizce?
-
@AE123, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar randevu için önceki sayfalarda işyerinden alınan bir yazı örneği vardı, rica etsem onu paylaşabilir misiniz?
Ek olarak, görüşmeye alttaki dökümanlar harici başka bir şey götürmemiz gerekir mi ?
- Pasaport
- 1 adet biometrik resim
- Talimat sayfaları
- Banka hesap dökümanı
- İşyerinden mektup
- Araba ruhsatı
- Adli sicil kağıdı
Bu sorulara ek olarak pcr testi isteniyor mu vize gorusmesi için?
Teşekkürler.
-
merhaba turist vizesi başvurmak istiyorum ancak ds 160 formunda abd de kalacağımız adresi soruyor. bildiğim herhangi bir adres veya tanıdığım olmadığı için adres bilgisi yazamıyorum. abd de gidilecek adres satırını yazmadan bir sonraki seçeneğe geçemiyorum ne yapmam lazım
-
@cetin, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhaba turist vizesi başvurmak istiyorum ancak ds 160 formunda abd de kalacağımız adresi soruyor. bildiğim herhangi bir adres veya tanıdığım olmadığı için adres bilgisi yazamıyorum. abd de gidilecek adres satırını yazmadan bir sonraki seçeneğe geçemiyorum ne yapmam lazım
Nerede kalmayı planlıyorsanız adresi yazacaksınız. Bir otel rezervasyonu yapıp o otelin adresini yazabilirsiniz.
-
@AYKlRl, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@AE123, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
- Pasaport
- 1 adet biometrik resim
- Talimat sayfaları
- Banka hesap dökümanı
- İşyerinden mektup
- Araba ruhsatı
- Adli sicil kağıdı
Bu sorulara ek olarak pcr testi isteniyor mu vize gorusmesi için?
Teşekkürler.
Aşı istendiği belirtilmişti.
-
@AE123 2 adet biyometrik fotoğraf gerekli
-
@ibrahimasar O seyehatlerde isteniyor diye biliyorum vize görüşmesinde de mi istemiyormuş?
-
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar görüşmeye kendi banka hesap dokümanı ile birlikte, Annemin benim adıma çıkardığı ek kredi kartının hesap özetini götürmelimiyim sizce?
Eskiden kredi kartı limitini gösterir bir belgenin vize görüşmesinde kredibiliteyi göstermesi açısından bir faydası olduğuna dair bir inanış vardı. Artık kredi değil mali gücü görmek istendiğine dair bir fikir var. Fakat yanınızda bunu götürmenizin bir sakıncası yok. Hazır paranın dışında harcamalarda kolaylık ve güvenlik açısından ödemelerini bu kredi kartıyla yapabileceğini beyan edersin ''sorarlarsa''. Sormazlarsa göstermene hiç gerek yok.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Eskiden kredi kartı limitini gösterir bir belgenin vize görüşmesinde kredibiliteyi göstermesi açısından bir faydası olduğuna dair bir inanış vardı. Artık kredi değil mali gücü görmek istendiğine dair bir fikir var. Fakat yanınızda bunu götürmenizin bir sakıncası yok. Hazır paranın dışında harcamalarda kolaylık ve güvenlik açısından ödemelerini bu kredi kartıyla yapabileceğini beyan edersin ''sorarlarsa''. Sormazlarsa göstermene hiç gerek yok.
Son 5 gunum kaldi bende evraklari toparlayayim ufak ufak 😂
-
@ibrahimasar O seyehatlerde isteniyor diye biliyorum vize görüşmesinde de mi istemiyormuş?
Vizee görüşmesinde 2. sinin üstünden 14 gün geçmiş aşı bilgisi istendiği konuşmuştu burada yanlış hatırlamıyorsam.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Acele etme daha var :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Acele etme daha var :)
Yarin sirkete gidip calisma evraklarini felan alacagim islak imzali. Tabi su remote doneminde IK da adam bulabilirsem. En son gittigimde 35 kisilik IK departmaninda 1 kisi yoktu. Prenslerimiz, prenseslerimiz ofise bir kisiyi nobetci birakmaya bile gerek duymuyorlar.
Aklima geldi sinirlerim depresti. 🤬
-
Vizee görüşmesinde 2. sinin üstünden 14 gün geçmiş aşı bilgisi istendiği konuşmuştu burada yanlış hatırlamıyorsam.
Evet. PCR ucus icin gerekli ama Vize gorusmesinde Asi Karti istendigini bende hatirliyorum. Eger yanlis hatirlamiyorsam.
-
@ibrahimasar aslında şöyle yapmayi düşünüyorum ilk başta dolar hesabımın bakiye ve 6 aylık özeti + TL hesabımın bakiyesi ve 6 aylık dökümü ardından Annemin adıma çıkardığı kredi kartının bakiyesi ve 6 aylık dökümünü bir arada zimbalanmis şekilde memura sunmayı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum