(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Ping-PONG bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ds160 formunu tam tamına 4 kere güncelledim en sonuncusunu da randevuya girmeden 3 4 gün önce güncelledim. Yani güncelleniyor.
-
@Sercan-Özüsağlam anladım. Aynen benim ki iş amaçlı değildi. Kadın ds160 da cevabı olan herşeyi tekrardan bana sordu yerime başkası giriyor mu diye kontrol etmek amaçlı galiba.
-
Spesifik tatil plani kisminda yes yada no da deseniz size bir pencere acilir formda oraya sadece tek bir secenekle gideceginiz adres(otel adi vb) yaziliyor diye biliyorum, birde amerikaya girmeyi dusundugunuz tarihi sorar
-
Is bilgileri kismindada sizden sadece en altta Briefly describe your duties aciklamasini ister buda aslinda is ve gelirinizle ilgili yapmaniz gereken kisa bir aciklamadir, yani oradada seyahat amacinizla ilgili birsey sorulmaz
-
@lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ds160 formunu tam tamına 4 kere güncelledim en sonuncusunu da randevuya girmeden 3 4 gün önce güncelledim. Yani güncelleniyor.
Ds160 güncellenmiyor yeniden dolduruluyor diye biliyorum. Siz nasıl yaptınız onu?
-
@rhino hayır hocam ben kendım yakaldım one cektım olay bu
-
@Adem1984, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@rhino hayır hocam ben kendım yakaldım one cektım olay bu
Sizin ne zaman?
-
Randevumu Cumartesi pazar öne çekme durumu oluyor mu?
-
@Adem1984 bu cuma 19 kasımda
-
@Adem1984 şimdiden bol şans. Umarım alırsınız. Bizi de haberdar etmenizi rica ederiz :)
-
ederim hocam tabıkı mutlaka hayırlısı dermek lazım
-
merhabalar, ds-160 formunu doldurup gönderdim ama bu formu açtırmak oluyor mu? henüz randevu almadım ve ücret ödemedim. yoksa 0'dan mı doldurmam gerek?
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhabalar, ds-160 formunu doldurup gönderdim ama bu formu açtırmak oluyor mu? henüz randevu almadım ve ücret ödemedim. yoksa 0'dan mı doldurmam gerek?
AOS amacinda misiniz?
-
Merhaba Ankara için görüşmeye giden var mı acaba?
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Formu açtırma olmuyor sanırım. Ama yeni bir form doldurup başvuruda o formun ds 160 numarrasını kullanırsınız. Sorun olmaz.
-
Arkadaşlar randevu için önceki sayfalarda işyerinden alınan bir yazı örneği vardı, rica etsem onu paylaşabilir misiniz?
Ek olarak, görüşmeye alttaki dökümanlar harici başka bir şey götürmemiz gerekir mi ?
- Pasaport
- 1 adet biometrik resim
- Talimat sayfaları
- DS 160'ın güncelleme sonrası confirmation sayfası
- Banka hesap dökümanı
- İşyerinden mektup
- Araba ruhsatı
- Adli sicil kağıdı
Başka eksik varsa söylerseniz sevinirim, teşekkürler.
-
Arkadaşlar görüşmeye kendi banka hesap dokümanı ile birlikte, Annemin benim adıma çıkardığı ek kredi kartının hesap özetini götürmelimiyim sizce?
-
@AE123, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar randevu için önceki sayfalarda işyerinden alınan bir yazı örneği vardı, rica etsem onu paylaşabilir misiniz?
Ek olarak, görüşmeye alttaki dökümanlar harici başka bir şey götürmemiz gerekir mi ?
- Pasaport
- 1 adet biometrik resim
- Talimat sayfaları
- DS 160'ın güncelleme sonrası confirmation sayfası
- Banka hesap dökümanı
- İşyerinden mektup
- Araba ruhsatı
- Adli sicil kağıdı
Başka eksik varsa söylerseniz sevinirim, teşekkürler.
Bu sorulara ek olarak pcr testi isteniyor mu vize gorusmesi için?
Teşekkürler.
-
merhaba turist vizesi başvurmak istiyorum ancak ds 160 formunda abd de kalacağımız adresi soruyor. bildiğim herhangi bir adres veya tanıdığım olmadığı için adres bilgisi yazamıyorum. abd de gidilecek adres satırını yazmadan bir sonraki seçeneğe geçemiyorum ne yapmam lazım
-
@cetin, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhaba turist vizesi başvurmak istiyorum ancak ds 160 formunda abd de kalacağımız adresi soruyor. bildiğim herhangi bir adres veya tanıdığım olmadığı için adres bilgisi yazamıyorum. abd de gidilecek adres satırını yazmadan bir sonraki seçeneğe geçemiyorum ne yapmam lazım
Nerede kalmayı planlıyorsanız adresi yazacaksınız. Bir otel rezervasyonu yapıp o otelin adresini yazabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum