K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@yonca_2020 arşivli adli sicil kaydıma baktim bu şekilde görünüyor

-
@Güven-Carmen-Tek Sicil kaydınız veya arşiv sicil kaydınız tertemiz bir sorun yaşamazsınız gibi bu taraftan
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar randevu öncesi evraklarımı toplama aşamasındayım. İlişkiye dair kanıtlarda birlikte çekilmiş fotoğraflarımız, ortak seyahatlerimiz ve bunlarla ilgili rezervasyonlar biletler vs.,aldığımız hediyeler, farklı tarihlerdeki mesajlaşmalarımız ve arama kayıtlarını içeren bilgiler koydum. Atladığım bir şeyler veya önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Kaç sayfalık kanıt koydunuz ve burada nasıl bir düzenlemeye gittiniz. Avukatla çalışıyorduk ancak avukat bizi bıraktığı için biraz stres yaptım ve bir şey atlamamak istediğim için sizlere sormak istedim. Konu hakkında deneyimi veya bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok mutlu olurum :)
-
@EmirOzturk, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Güven-Carmen-Tek Sicil kaydınız veya arşiv sicil kaydınız tertemiz bir sorun yaşamazsınız gibi bu taraftan
Yani bankaya olan borcumdan dolayi vize almak konusunda bir sorun yaşamam diyorsunuz diyimi -
@NAZ yani kanıt olarak kimisi 300 sayfa yazışma koyuyor kimisi 15 sayfa ama ben 35 sayfa koydum kanıt olarak bence gayet çeşitli kanıtlariniz var bu güzel. Sayıları az ise biraz daha fazla koyabilirsiniz naz hanim ben 165 tane resim 35 sayfa yazişma 13 hotel rezervasyonu 14 uçak bileti ekledim
-
@emirgenco oldukça fazlaymış. yani bizim birlikte o kadar resmimiz yok 50 tane falan vardır 5 otel rezarvasyonu ve birlikte tek bir uçak biletimiz var. Umarım sorun olmaz :(
-
@NAZ o zaman ne var ne yok hediye kartları mektuplar vs ne varsa koyun daha garanti olur naz hanim
-
@aysagroglu merhaba ne yaptınız gidebildiniz mi Amerika'ya ? Son durum nedir acaba
-
Merhabalar;
Gün gün yazılanları okuyorum ama burada çok aktif değiliz malesef, herkes tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Ayrıca @emirgenco sana çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık adım adım herşeyle alakalı herkese yardımcı olmaya ve bilgilendirmeye çalışıyosun. Bir sorum olacak. Bu beklediğim uscis-nvc transferi sürecinde nvc bildirimi ve diğer bildirimlerle alakalı olarak e mail mi gelecek, yoksa sistemden biz mi kontrol edeceğiz? Mülakat ,uscis ya da nvc sürecinde adrese posta gönderme gibi bir durum söz konusu mudur? Çünkü belirttiğim adreste değilim uzun bir süredir. Ayrıca yaş farkı ile evlilik yapan ya da başvuran varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Arada yaş farkını sizce sorun ederler mi? Bir kaç amerikalı arkadaşımla konuştuğumda bunu sorun etmeyeceklerini , bunun onlar için ayrımcılık vs olduğu giibi cevap aldım. -
@mertsay07 mert kardeşim estağfurullah elimden geldiğince elbette. Bu konuyla alakalı sana izah etmeye çalışacağım özelden uzun bir not yazarim
-
@crazycells merhaba hocam 2 haftadır benim dostyam NVC de transit gözüküyor bu kadar uzun bir süre bu şekilde kalmasi normalmı acaba benden sonra transit olan bir çok Arkadaş rdy olup mülakat bile aldı bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba
-
@NAZ hiç bir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun en kötü senaryo rfe alırsınız onunda açıklaması olacaktır örneğin hala ilişkinizin devam ettiğine dair kanıt isterler onuda gönderirsiniz 1 ay daha süreciniz uzar. Ben de aşağı yukarı sizin kadar kanıt gönderdim. Eğer sizi rahatlatacak ise bir tane otel rezervasyonum var 2 tane de uçak biletim. Kendisi Türkiye ye geldiğinde ki kanıtları ekleyemedik zamandan dolayı. Eğer ilişkiniz inandırıcı ise sorun olacağını düşünmüyorum.
-
Merhabalar forumda yeniyim öncelikle sormak istediklerim var ;
Nişanlımla 3 yıldır beraberiz geçen sene kasım aylarında k1 başvurusu yapmıştık işlerimiz bitti son olarak vize görüşmem kaldı (26 kasım ) söylenen bütün evrakları hazırladık 80 resim 3 yıllık whatsapp konuşmaları (her aydan 3 ) olacak şekilde mektuplar hediyeler sosyal medya paylaşımları hepsinin dökümanını aldım .
Bunlar yeterlimidir ?
3 ay içerisinde nikah olacağına dair mektup yazılması gerekiyor mu ?
Başka yapılması gereken birşey varmıdır söylemek isterseniz dinlerim . -
@1ferhat1Selin evet niyet mektubu yazmalısınız güncel olarak
-
@1ferhat1Selin kanıtlar gayet iyi bence. Ekstra uçak bileti hotel rezervasyonlari vs ekleyebilirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba, nişanlımla şu sıralar I129F Formunu dolduracağız yani ilk aşamadayız bu formu doldurmamız dışında yapmamız gereken bir şey var mıdır? Niyet mektubunu hangi aşamada yazmamız gerekiyor? Kanıtları vs. Ankarada mülakata gideceğimiz zaman mı götürüyoruz?
-
Merhaba, nişanlılık vizesi çıktıktan sonra abd ye gidip nikah yaptırıp hemen Türkiye ye dönüş yapabilir miyim.. İşimden istifa İşlemleri için, sorun çıkar mı?
-
I129F Formu ile birlikte hangi işlemler ve belgeler gerekli? Love story letter ve Fiancée letter of intent(Niyet mektubu) aynı aşamalarda mı yazmamız ve teslim etmemiz gerekli ?
-
@Beren80 evet bu size problem yaratabilir çünkü genelde vize sonuçlanıp green cartınızı alana kadar ülkeyi terk etmemeniz gerekiyor bu vize tek girişli bir vize genelde acil durumlar söz konusu olduğu taktirde. Dilekçe yazıp ülkeden çıkış yapabilirsiniz ama bu problem olabilir imkanınız varsa Amerika'ya gitmeden önce istifanızı verin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum