Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • pardon oradan teyit etmeye gerek yokmuş 😃 bilmiyordum kusura bakmayın. mesajlarımı onaylamasanızda olabilir


  • @tolga20 Rabbim gönlünüze göre versin İnşAllah 🤲🏻


  • @Mehmet-Özgür-Köseli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    meraba bilgisi olan birileri varmı merak ettim.
    süresi geçmemiş pasaportumu yenilemek için başvuru yaptım 2 haftadır gelmedi.
    normalde pasaportun 3 ay daha süresi vardı.
    başvuru yaparken bu süresi geçmemiş eski pasaportumu 🙂 kullana bilirmiyim.

    E devletten kontrol ettiniz mi? Belki seri numarası falan belli olmuştur olmuşsa onunla başvuru yaparsanız yok eğer belli olmamış ve basılmamışsa elinizde bulunan pasaport ile başvuru yapıp mülakatta isteneceği için saklayın onu zaten başvuru için son gün bugün.


  • @efes22 e devletten baktım kontrol aşamasında diyor. bilgi sayfasındada pasaport bilgisi yoktur diyor. bilemiyorum kafam karıştı. pimpiriklide bir insanım. yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım 🙂


  • Şimdi başvuruyu yaptık yerimizi aldık hepimiz için hayırlısı olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @panaroyak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Sevgili @crazycells eşim ve ben başvurumuzu sizin yapmanızı istiyoruz. Bıu yıl nedense içime doğdu totem yapmak istedik. Löseve bağış yapacaktık ki forumdaki o yönergenin kaldırıldığını farkettim. Niye son güne bıraktınız derseniz soyisim sebebiyle yenilettiğim pasaportum bir ay sonunda sonuçlandı. özelden yazmak istemedim cevabınızı bekliyoruz teşekürler 🙋🏼♀

    hemen gonderin isterseniz bilgileri sayin @panaroyak , suradaki yonlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir:

    https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/


  • @Mehmet-Özgür-Köseli takdir sizin nasıl isterseniz öyle yapın ama bugün son gün olduğu için başka seçeneğinizde yok ve yanlış bir şey yapmıyorsunuz sonuçta.yeni pasaport henüz üretilmemiş ve elinizde geçerli pasaport var.Lise son sınıf öğrencileri henüz ellerinde diploma olmadan başvuru yapıyorlar mülakat zamanına kadar diploma ellerinde olacak düşüncesiyle.


  • Başvurular bugün saat kaça kadar devam ediyor arkadaşlar


  • @go_to_usa 19:00 ya da 20:00 geçen hafta saatler geri alındığından ama Türkiye almadığından öyle bir durum olabilir.


  • ilk defa son gün basvurusu olarak gece basvurumu tamamladım ilginç sekilde bu sefer hiç umudum yok nedense inşallah yanılırım


    1. başvurumuzu da yaptık, çıkana kadar devam. Ayrıca sayfa sürekli hata verdiği için google chrome yerine firefox ile yeşilkart başvurusu yaptım, direkt 2. sayfaya attı uğraştırmadı, başvuruyu bitirdim.

  • Başvuru bilgilerini tamamladıktan sonra sistem beni atıyor bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım arkadaşlar


  • @go_to_usa Sistem yoğunluğundan atar sizi daha az yoğun saatlerde denemeniz lazım bu genelde gece olurdu ama sizin akşama kadar haletmeniz gerekiyor. O yüzden akşama kadar aralıklarala denemenizi tavsiye ederim.


  • @Mehmet-Özgür-Köseli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @efes22 e devletten baktım kontrol aşamasında diyor. bilgi sayfasındada pasaport bilgisi yoktur diyor. bilemiyorum kafam karıştı. pimpiriklide bir insanım. yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım 🙂

    Yeni pasaport a başvurduğunuz için eskisi geçersizdir.
    Yeni pasaportunuzun tarihi başvuru tarihiniz olduğu için, eskisinin bitiş tarihi yenisinin başvuru tarihidir.

    Dolayısıyla geçersiz pasaporttur.


  • @go_to_usa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Başvuru bilgilerini tamamladıktan sonra sistem beni atıyor bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım arkadaşlar

    Farklı tarayıcı ile denermisiniz. Hatta gizli sekmede yapınınız cookie leri görmesin.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    @Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @hadi-BE Valla dostum inanır mısın bilmiyorum, şu yazdığın kasım aralıkta çok işe yarayacak yazın resmen yüreğime dokundu 🙂
    Hayatımda 2. Kez isteğim bir şeyin olacağına çok eminim. İlkinde de eşimle çocuk beklerken olmuştu. Kız olacağına %100 emindim bir gun bile merak etmemiştim. Şimdi de gc için tam olarak aynı şeyi hissediyorum. Kafamda hersey oylesine tamam ki keske çekiliş yarın olsa diye bekliyorum, beklemek yoruyor.
    Bu kadar inanınca hayal kırıklığı da çok büyük olabilir diye dusunuyorum ama çok şükür böyle bir şey yaşamadım daha önce. Genel olarakta ballı bir tipim denk gelir böyle şeyler.
    Yakalayınca da bırakmam hiç. Mesela örnek bir anımı paylaşmak istiyorum.
    7 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum.
    Kariyer’de ilanlarını görmüştüm 2015’te, hem askerlik durumu, hem de mezuniyet durumu olarak ilandaki kriterleri karşılamıyordum. Ama öylece zaten bu olmaz diye bırakmadım. İlana başvurup iş yerini aradım.
    Ben ilan kriterlerinize uygun değilim ama gelmek ve tanışmak istiyorum, birer çay içeriz en fazla yarım saatinizi almış olurum, nasıl olsa beni almayacaksınız dedim. Onlar da iyi bakalım gel çayımızı iç dediler.
    Neyse gittim gorustum falan bunlar beni beğendiler. Sektor tecrübemde sıfır. Dediler seni son 7’ye bıraktık buraya kadar geldin ama bizden bu kadar şimdi istanbul merkezdeki testlere girmen lazım dediler. Ama öyleydi boyleydi derken 2 mülakat 3 sınavı da geçtim finalde işe alındım 🙂 Yani şans lazım ama kovalamakta lazım. Ne kadar inanırsan o kadar getiriyor hayat bir noktada işte. O gün ilana başvurup yada başvurmayıp öylece geçseydim bugün yaklaşık 7 senedir bu işi çook sevdiğim ve çoook rahat çalıştığım işe sahip olamayacaktım.
    Bu konuda da aynı sıcaklığı zaten hissediyordum şimdi yazdığını görünce bir kez daha ısındım. Umarım hepimiz için güzel günler gelir 🙏

    Hayat işte. Her an her şey olabiliyor. Bazen de 7 sene üst üste olmuyor 😂


  • @Emtee amin inşallah cümlemizin


  • merhaba benim fotoğrafım 602x602'ydi.https://tsg.phototool.state.gov/photo şu siteden düzenleyip 600x600 yaptım,doğru mudur hocam ? @crazycells

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @darknessww zaten asıl istenilen boyut 600 x 600 program otomatik yapıyor eğer özelliklerine bakarsan DPI 300 yazacak yani herşey başvurmak için uygun hale geldi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum