Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Expedite Reddi, Hamilelik Süreci ve Ek evrak talebi

• Yasaklı

Merhabalar. Eşim ABD vatandaşı. 7 Haziran ve 31 Temmuz tarihlerinde evrak yükledik. 21 Ekimde Ceac sistemine gelen mesajlarda tekrar ek evrak talep edildi, ancak ertesi gün (22 Ekim), bir gün önce gelen mesajları gözardı etmem gerektiği yazıyordu. Ayrıca bir diğer mesajda ise I-130 başvurusunda göndermiş olmama rağmen ikamet belgesini tekrardan istediler ve aynı gün içerisinde yükledik. Her yeni yükleme sonrasında time frames deki tarihin gelmesini bekliyoruz, dolayısıyla sürecimiz çok uzadı. Öncelik tarihimiz de 2019 yılı olmasına rağmen herhangi bir öncelik verilmedi. Şu anda da eşim hamile ve bu sebeple expedite isteği yaptık, 45. günde expedite reddi geldi, sebep belirtilmemişti. NVC ile görüştüğümüzde submit team onaylamadan evraklara bakamadıklarını söylediler. NVC submit team ile iletişim kurma şansım var mı? En geç Aralık ayı başında giriş yapmam gerekiyor ve bizim sürecimiz oldukça uzadı. Bu durumları göz önüne aldığımızda yapabileceğimiz birşey var mı? Teşekkürler.

• @money-money-money , içinde söyledi: Expedite Reddi, Hamilelik Süreci ve Ek evrak talebi

Merhabalar. Eşim ABD vatandaşı. 7 Haziran ve 31 Temmuz tarihlerinde evrak yükledik. 21 Ekimde Ceac sistemine gelen mesajlarda tekrar ek evrak talep edildi, ancak ertesi gün (22 Ekim), bir gün önce gelen mesajları gözardı etmem gerektiği yazıyordu. Ayrıca bir diğer mesajda ise I-130 başvurusunda göndermiş olmama rağmen ikamet belgesini tekrardan istediler ve aynı gün içerisinde yükledik. Her yeni yükleme sonrasında time frames deki tarihin gelmesini bekliyoruz, dolayısıyla sürecimiz çok uzadı. Öncelik tarihimiz de 2019 yılı olmasına rağmen herhangi bir öncelik verilmedi. Şu anda da eşim hamile ve bu sebeple expedite isteği yaptık, 45. günde expedite reddi geldi, sebep belirtilmemişti. NVC ile görüştüğümüzde submit team onaylamadan evraklara bakamadıklarını söylediler. NVC submit team ile iletişim kurma şansım var mı? En geç Aralık ayı başında giriş yapmam gerekiyor ve bizim sürecimiz oldukça uzadı. Bu durumları göz önüne aldığımızda yapabileceğimiz birşey var mı? Teşekkürler.

Sayın @money-money-money ,
    NVC ile temasa geçmek gibi bir seçenek bulunuyor. Bunu bir avukat sizin adınıza daha kolay yapar. Sizin yerinize bir avukata daha çabuk donuş yapacaklardır. Eğer başka eksikleriniz var ise onları siz tamamlamadan görüşmeyi vermezler. O yüzden bütün evraklarınız tamamlanmış olması önemli olacaktır. NVC ile bir expedite istemek, NVC ile iletişime geçmek ve bütün evraklarınızın tam olması yapabileceğiniz şeylerdir. İşiniz acil ise, en iyisi bir avukatla çalışmanız olacaktır.
    Teşekkürler.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• E1 vize başvuru süreci

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    1 Oy
    4 İleti
    415 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @sutik, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci @Claudia-J-Muslu, içinde söyledi: E1 vize başvuru süreci E1 vizesinin greencarda değişimi çok zordur. Merhaba, mesajinizda " E1 vizesinin greencarda degisimi cok zordur" demissiniz. Yaklasik 2 yildir E1 ile NYta yasiyorum. Teknik olarak (zor dahi olsa) E1 vizenin Green Carda donusumu mumkun diye anliyorum. Konu hakkinda kisa bir yonlendirme yapabilir misiniz? Hangi sartlar altinda E1in Green Card`a donusumu mumkun olabilir? Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim. Iyi calismalar... Sayın @Sutik, Aile üyelerinden birinin ABD vatandaşı olup E1i sponsor etmesi (örneğin çocuk 21 yaşına geliyor ve anne ve babaya sponsor oluyor gibi), şirketin çok başarılı olması ve olağanüstü yetenek kategorisinden EB1 yolu ile yeşil kart almak, size başka bir şirketin sponsor edip ise alması ve yeşil karta başvurması veya şirketinizin EB5 yatırımcı vizesine kalifiye olması gibi yollardan E1 vizesinden yeşil karta geçmek mümkün olsa da hayli zordur. Teşekkürler. Ayrıca sorularınızı ayrı başlık altında sormanızı rica ederiz.
  • bosanma sonrasi DV sureci

3
    -3 Oy
    3 İleti
    311 Bakış
    C
    @Duygu07 Bana sanki mülakatta eleneceksiniz gibi geliyor. Çünkü boşanma davaları öyle 2 celsede bitmiyor Türkiye'de. Hem boşansanız bile ayrıntılı nüfus kayıt örneğinde boşanma tarihi çıkıyor ancak ben Konsolosluk görevlilerinin bunu dert etmeyeceği düşüncesindeyim. Tüm dosyanın bir örneğini verirsiniz, dilekçe yazarsınız, bizim davamız önceden başlamıştı o yüzden yazmadım dersiniz, bence kötü karşılamazlar. Eğer İstanbul konsolosluğundaki o takıntılı adam denk gelirse eler :D ama o akıcı İstanbul türkçesi konuşan kadın denk gelirse halinden anlar.
  • Vatandaslik Sureci Hakkinda

2
    0 Oy
    2 İleti
    297 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ecemari, içinde söyledi: Vatandaslik Sureci Hakkinda Merhabalar, Ben vatandaslik basvuru sureci hakkinda aklima takilan bir durum var. 2014 senesinden beri Green Card sahibiyim, eylul ayinda vatandasliga basvuracagim. Is sebebiyle 1 ay once Florida eyaletine tasindim ancak bundan once hep Ohio'da ikamet ediyordum, banka hesabim vs. hala orada. Vatandaslik basvurusunu Ohio uzerinden yapmam mumkun mu? Zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler! Sayın @ecemari, Resmi ikametgâhınız neresi ise başvuruyu oradan yapmanız gerekecektir. Eğer ikametgâhınızı değiştirmedi iseniz Ohio’dan başvurabilirsiniz ancak işlemler uzun sürdüğü için muhtemelen başvurunuzu Florida’ya transfer etmeniz gerekecektir. Bütün işlemler ve iletişim için güvenebileceğiniz bir adres vermeniz gerekecektir. Ayrıca son üç veya beş yılın vergi beyanları da gerekecektir. Adres değişikliklerini bildirmeniz gerekmektedir. Online vatandaşlık başvuruları daha çabuk ilerlemektedir. Teşekkürler.
  • 221(g) reddi ve bekleme sureci

6
    -1 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @yılmaz 221(g) reddi ve bekleme sureci içinde söyledi: Merhaba Sayın @claudia-j-muslu teşekkür ederim email atmama gerek yok ozaman sürecin ile ilgili eksik evrak varmı ne durumdayım diye şuan ıv status te durumum inceleme altında dan işlem beklemeye dönüşmüş 5 gündür hemen hemen efendim Sayın @yılmaz, Lütfen Sorularınızı sormadan önce okumalısınız! başlığını okuyun ve sorduğunuz sorulardan sonra aldığınız cevabı teyit etmek amaçlı kişisel durumunuza doğru evrilen yeni sorular yöneltmeyin. Bu aşamada yeteri kadar detaylı yanıt verildiğini düşünüyor ve konuyu kilitliyorum. İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k