@Ping-PONG, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@tfnsylmz Merhaba,
Spesifik bir soru sormak istiyorum. 
Bekar bir active duty personeli olduğumuzu ve BAH için yeterli rütbede olduğumuzu varsayalım. Yani hali hazırda BAH ımızı alıyoruz.
Sürekli oversea için gönüllü olduğumuz taktirde gönderilme durumu çok fazla mıdır? (Ülke ülke gezip görev yapmayı sevdiğimizi varsayalım)
Deploy olurken evimizi kapatıp gittiğimizde BAH almaya devam ediyor muyuz?
Bir de çok spesifik olacak belki bilginiz dahilindedir.
National guard’ da görev yapıyoruz diyelim. Aylık ve yıllık drill lere katıldığımız ve deployment sürecinin dışında USA dışında (örneğin Karayip’ lerde) yaşamamızın bir sakıncası var mıdır? Eyalet sınırlarında mı yaşamak zorundayız?
overseas gorevleri icin gonulluluk durumlari oluyor ama genelde company/battalion/brigade vs seviyesinde komple deploy olunuyor. bazi spesifik mos'ler disinda. o yuzden SOF community icinde degilsen surekli gonullu olup cok gidebilecegini sanmiyorum. BAH almaya devam edersin, BAS almazsin yemegin orada verilecegi icin. ama onun disinda hazard duty pay, overseas pay, special duty pay, airborne pay vs hangisine qualify isen onlari alirsin ekstra.
bundan emin degilim, yakinlarda baska state'ler olabilir ornegin nj guard'daysan connecticut'ta yasamana bi sey demeyebilirler ama baska ulkeye izin vereceklerini sanmiyorum. dedigim gibi bu konuda regulation'i bilmiyorum o yuzden kesin cevap degil.