DV2023 Sohbet Odası
-
@Emre-Gençtürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba Arkadaşlar,
Eşim ve kendim adıma başvuru yapacağım fotoğrafları çekildik fakat eşimin saçlarından dolayı kulakları gözükmüyor. Kurallarda böyle birşey de görmedim kulaklar gözükecek mi? Birde hafif makyaj sorun olurmu? Teşekkürler.
Resmi web sitesinde kadınların kulaklarının görünmediği ve geçerli kabul edilen fotoğraf örnekleri var. Bu yüzden eşinizin kulaklarının görünmemesi sorun çıkarmaz. Keza hafif makyaj da sorun yaratmaz.

-
@quikless, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
fotoğrafta çok hafif omzum yamuk duruyor. görüntü düzeltme ile fotoğrafı hafif çevirirsem bir sakıncası olur mu sizce? veya hafif yamuk omuz ile yükleme de sakınca var mı? fotoğrafta yüzüm her iki şekilde de tam ortada. @crazycells
darlama için kusura bakmayın fotoğraf konusunda hiç soru işareti kalmadan başvuru yapmak istiyorum :)Yamuk omuz problem yaratmaz. Önemli olan yüzünüzün net görünmesi ve kafa boyutunun fotoğraf çerçevesi içinde belirtilen limitler içerisinde olması. Aşağıdaki örnekteki kırmızı gömlekli abi gibi yamuk omuzla olan fotorğraflar uygun kabul ediliyor.

-
Hayırlı Pazarlar 📌 Nasıl gidiyor başvurupda bekleme süresi 😷✔️
-
@Emtee Uzun zamandan sonra ilk başvurum olduğu için çok sabırsızım ben ama bundan sonra ki çekilişlerde başvurduktan sonra Mayıs'a kadar unutmayı düşünüyorum :D Tabii inşallah bu sene hepimiz kazanırız Forum üyeleri olarak. :)
-
@Atlantis00 benimde 2 olacak, geçen yıl çok ümitliydim ve çok araştırma yaptım tabiri caizse kendimi girdaba soktum ve kazanamayınca yıkım oldu. Bu sene pek ümit yok ve çok takılmıyorum bu hevese. Ama her yıl başvurmaya devam 😂😂
-
Merhaba.
Arkadaşım eşi ile boşandı. Başvuru yaparken yasal olarak boşanmış mı seçilecek yoksa dul mu? Eşi hayatta -
giriş durumunu kontrol etmek istedığımde.. Geçersiz Onay Numarası: Lütfen 16 karakter uzunluğunda doğru onay numarasını girin (örnek: 20221O0DZWY3DOV9) cıkıyor.
-
Merhaba başlıkta da belirtiğim üzere yüklediğim fotoğrafın altında ''The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.'' hatasını alıyorum. Tüm forma tek tek baktım bir tane Türkçe karakter içeren yer, veya yanlışlıkla bırakılmış boşluk vs. yok. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
-
@Atlantis00 son başvuruyu 2001 de yaptıydım, bende çok heyecanlıyım 😂😂
-
katılımcı durumunu kontrol etmek istedıgımde bu yazı cıkıyor. Geçersiz Onay Numarası: Lütfen 16 karakter uzunluğunda doğru onay numarasını girin (örnek: 20221O0DZWY3DOV9)
-
@Hasan-Gündüz Bu sene bayağı bir katılım olacak gibi duruyor :D Her şey nasip tabii 300 binde katılsa 5 kişide katılsa nasipte yoksa çıkmıyor. İnşallah bu sene kazanacağız :)
-
Selamlar,
Sıkıntılı bir pasaport bekleme sürecinden sonra basvurumu an itibari ile tamamlamıs bulunmaktayım. pasaport basım süreci 20 gün sürdü yetisemeyecegini düsünüyordum bugun gelen mesaj ile basvurumu hemen tamamlandım herkeze bol şans dilerim :)
-
Daha önce yüksek lisans yaptığım bir üniversiteden tez veremediğim için atıldım. Şimdi de başka bir üniversite de yüksek lisans yapmaktayım. Başvuruyu yaparken “University Degree” ve “Some Graduate Level Courses” seçeneklerinden hangisini seçmem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
-
@alrzblgn ''Some graduate-level courses '' bunu seçmelisiniz
başvuru süreci ile ilgili cok güzel bir klavuz var bakmanızı öneririm
-
@Joltun teşekkür ediyorum. Aslında bu kılavuza bakıyorum şu an ama sadece aklıma şu takıldı. Bir kaç youtube videosunda “sadece diploma aldığınız eğitim seviyesini seçin” diye bahsediyorlar. “University Degree” seçmemin bir zararı olur mu bilemedim. “Some Graduate Level Courses” yüksek lisans terk anlamına geliyor ise olumsuz izlenim oluşturur mu? Kafam çok karıştı son dakikada.
-
@alrzblgn Belgeli kanıtlamak önemli o yüzden bitirdiğiniz eğitim düzeyini yazın demiştir. Atıldığınızı veya bıraktığınızı kanıtlamak daha zor olduğu için bir sorun teşkil etmez ama.
-
@neo teşekkürler. Bu durumda içim rahat etsin diye “University Degree” seçiyorum. Hayırlı olsun.
-
bugün itibariyle ilk başvurumu yapmış bulunuyorum. benim gibi gitme hayalleri olan abilerim, kardeşlerim ve ablalarıma başarılar diliyorum umarım her şey istediğiniz gibi olur.
-
Selam bugün başvurumu yaptım fotoğrafı paintte düzenleyip arka planı beyaz yaptım ve pikselini ayarladım sorun olur mu?
-
@Emir-Fakir Boyut kuralları ve resimin kurallarına uyduysanız sorun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum