Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    @crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Obsession, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Ping-PONG lütfen aydınlatın bizleri hocam, bir şekilde dolar ile maaş almam lazım yoksa bu hayat survival modda çekilmiyor gerçekten. 10-20k dolar kredi çekeriz para sıkıntı değil giderken de; mesela bu temmuzda mezun olacağım ama benim diploma denkliği almam çok zor oluyor yabancı ülkelerde. Sıfırdan üniversite de okurum, yeni iş de öğrenirim ama öyle derya deniz ki bu konular kaybolup gidiyorum.

    Kanada için genç olmak çok büyük bir artı.
    Sadece dil engelini ortadan kaldırmak gerekiyor. Onun dışında süreç çok kolay. İngilizce ni geliştirmeni tavsiye ederim.

    En basit yolunu hali hazırda gerçekleştiren ve tamamen yaşadığı tecrübeleriyle anlatan bir arkadaşımın dilinden yazıya dökeceğim. (Ayrıntılandırarak ve senaryolaştırarak) Kanada başlığının altında paylaşacağım. Paylaştığımda buraya yazarım.

    Hocam merakla bekliyorum bu yazıyı. Yaşım genç ve dil problemim yok. Hatta şuan baktım. Normalde skilled worker olarak gelebilmek için iş teklifi lazımmış ama avukatlar için o zorunluluk da yokmuş sanırım yani avukat olarak gitmek daha kolay gibi. Ben medeni kanun(civil law) gördüm eğitimimde ama kanada Genel olarak common law kullanıyor sadece Quebec bizim gibi civil law kullanıyor. Aklımda kanada yoktu ama aklıma sokmanız iyi oldu. Yazınızı merakla bekliyorum. ABD olmazsa Kanada olsun. Common wealth olsun sıkıntı yok.

    Özelinize biraz bişeyler yazdım. Ufkunuzu açması açısından

    ozelden ufuk acici bilgi paylasmak yasaktir 🙂 tum ufuk acici bilgiler yeni bir baslikla foruma aktarilmalidir 🙂

    Yazıya döküyorum kafam yerinde oldukça ve fırsat buldukça.
    Kanada başlığının altına yapıltıracağım bittiğindr 🙃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aslan1905, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaşlar merhaba, az önce başvuruyu yaptım fakat en son ki ekran olan kaydınız alındı başarılı ekranına soyadımın bir harfi eksik olarak geldi bu sistemsel bir hata olabilir mi çünkü bilgileri kontrol ettiğimde her şey doğruydu bir hata yoktu onayladım yanlış yazsam yanlış geldi diyeceğim ama hepsinin doğruluğundan eminim böyle bir şey olan var mı ya da çıkması durumunda soyadından bir harfin eksik olması sorun olur mu ?

    eger, translate eklentisi kullandiysaniz ceviriden kaynakli bir yanilsama olabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tolgadengiz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar şimdi nişanlımla başvurularımızı tamamladık ama kafamıza birşey takıldı. Fotoğraflarımızı fototooldan otomatik ayarladık hem benim hem de nişanlımın yüzümüz çok net fakat baş kısımlarının arka taraflarını hafif kırpmış. Nişanlımın da fotoda saçı topuz , topuz kısmını hafif kırpmış. Sistem böyle kabul edip yükledi formları. Herhangi bir sorun oluşur mu acaba ? çok teşekkürler

    bas kisminin arka tarafi dediginiz yer saclar mi? goruntunuzu degistirmedigi surece sorun olmuyor bu tur mudaheleler...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ping-PONG uygundur 👍


  • Hey hey. İlk başvuru ile aranızdayım. Selamlar 🤚


  • @crazycells evet saç kısmı hafif kırpmış


  • @crazycells Evet hocam translate açıktı bir sorun var mıdır elenme sebebi midir? Formda her şey doğru yalnız başarılı kısmında soyadında harfin biri eksik gelmiş.


  • Merhaba. 23 yaşındayım. Sadece Amerika değil de başka ülkelerde nasıl vatandaşlık alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Bilgi sahibi biri ile fikir alışverişi yapmak çok iyi olur benim için

  • ⭐⭐

    @Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba. 23 yaşındayım. Sadece Amerika değil de başka ülkelerde nasıl vatandaşlık alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Bilgi sahibi biri ile fikir alışverişi yapmak çok iyi olur benim için

    ..vatandaslik alabilmek icin baska bir ulkede bes yil yasamaniz lazim,baska bir alternatif olarak o ulkeden birisiyle evlenmekle olabilir.


  • fotoğrafta çok hafif omzum yamuk duruyor. görüntü düzeltme ile fotoğrafı hafif çevirirsem bir sakıncası olur mu sizce? veya hafif yamuk omuz ile yükleme de sakınca var mı? fotoğrafta yüzüm her iki şekilde de tam ortada. @crazycells
    darlama için kusura bakmayın fotoğraf konusunda hiç soru işareti kalmadan başvuru yapmak istiyorum 🙂


  • @crazycells Hocam saygılar bu ara pek forma giremedim şimdi baktığımda bu translate muhabbeti dönüyor bende de otomatik olarak açtı ama bilgilerde bir eksiklik veya yalnış yere yazma gibi bir durumum yok uygunmudur TEŞEKKÜRLER


  • @sir-altan Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki 5 yıl boyunca o ülkede dil kursuna gitsem bu da sayılıyor mu mesela? Örneğin japonya ya da Kanada gibi ülkelerde?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @sir-altan Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki 5 yıl boyunca o ülkede dil kursuna gitsem bu da sayılıyor mu mesela? Örneğin japonya ya da Kanada gibi ülkelerde?

    Permanent Resident olarak 5 yıl kalmalısın bu ülkelerde. Her hangi bi ülkede, ileride vatandaşlık alabileceğiniz bir Daimi Yerleşim yapabilmek, sizin Mali durumunuz, Eğitim durumunuz, Mesleki nitelikleriniz ile orantılı olarak değişkendir. Her birinin kendi özelinde kattıkları olacaktır. Bu niteliklerin hangileri ne oranda sizde var ise, dünyanın 200 e yakın ülkesinde vatandaş olabilmeniz mümkündür. Hangi nitelikleri taşıdığınızı yazarsanız, bilgisi olan arkadaşlar hangi ülkeler için neler yapabileceğinizi yazarlar.


  • Merhaba Arkadaşlar,

    Eşim ve kendim adıma başvuru yapacağım fotoğrafları çekildik fakat eşimin saçlarından dolayı kulakları gözükmüyor. Kurallarda böyle birşey de görmedim kulaklar gözükecek mi? Birde hafif makyaj sorun olurmu? Teşekkürler.


  • @ibrahimasar Çok teşekkür ediyorum 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Gençtürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba Arkadaşlar,

    Eşim ve kendim adıma başvuru yapacağım fotoğrafları çekildik fakat eşimin saçlarından dolayı kulakları gözükmüyor. Kurallarda böyle birşey de görmedim kulaklar gözükecek mi? Birde hafif makyaj sorun olurmu? Teşekkürler.

    Resmi web sitesinde kadınların kulaklarının görünmediği ve geçerli kabul edilen fotoğraf örnekleri var. Bu yüzden eşinizin kulaklarının görünmemesi sorun çıkarmaz. Keza hafif makyaj da sorun yaratmaz.

    3d1c6e55-7262-4a17-9af9-66a867dd6cea-image.png

  • ⭐⭐⭐

    @quikless, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    fotoğrafta çok hafif omzum yamuk duruyor. görüntü düzeltme ile fotoğrafı hafif çevirirsem bir sakıncası olur mu sizce? veya hafif yamuk omuz ile yükleme de sakınca var mı? fotoğrafta yüzüm her iki şekilde de tam ortada. @crazycells
    darlama için kusura bakmayın fotoğraf konusunda hiç soru işareti kalmadan başvuru yapmak istiyorum 🙂

    Yamuk omuz problem yaratmaz. Önemli olan yüzünüzün net görünmesi ve kafa boyutunun fotoğraf çerçevesi içinde belirtilen limitler içerisinde olması. Aşağıdaki örnekteki kırmızı gömlekli abi gibi yamuk omuzla olan fotorğraflar uygun kabul ediliyor.

    35e85f71-a97e-488f-9c24-31bcb40c7177-image.png


  • Hayırlı Pazarlar 📌 Nasıl gidiyor başvurupda bekleme süresi 😷✔


  • @Emtee Uzun zamandan sonra ilk başvurum olduğu için çok sabırsızım ben ama bundan sonra ki çekilişlerde başvurduktan sonra Mayıs'a kadar unutmayı düşünüyorum 😃 Tabii inşallah bu sene hepimiz kazanırız Forum üyeleri olarak. 🙂


  • @Atlantis00 benimde 2 olacak, geçen yıl çok ümitliydim ve çok araştırma yaptım tabiri caizse kendimi girdaba soktum ve kazanamayınca yıkım oldu. Bu sene pek ümit yok ve çok takılmıyorum bu hevese. Ama her yıl başvurmaya devam 😂😂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum