DV2023 Sohbet Odası
-
@cgrmetin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan Ben kayseride yaşıyorum. Çok fazla pasaport başvursunun olduğunu sanmıyorum. Can sıkıcı bi durum oluştu sinirlerim bozuluyor. Bakıyorum bakıyorum hala yok. Yatıyor resmen memurlar.
İnşallah bir an önce çıkar. 199'u arayıp hızlandırma falan yapmış mıydınız? Yada twitter nvi üzerinden?
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan Ben kayseride yaşıyorum. Çok fazla pasaport başvursunun olduğunu sanmıyorum. Can sıkıcı bi durum oluştu sinirlerim bozuluyor. Bakıyorum bakıyorum hala yok. Yatıyor resmen memurlar.
İnşallah bir an önce çıkar. 199'u arayıp hızlandırma falan yapmış mıydınız? Yada twitter nvi üzerinden?
herhangi biyeri aramadım. Ama arayabilirim. Hızlandırsınlar.
-
Deneyebilirsiniz. Ben dün iletişime geçtim. En geç kasımın ilk haftası lazım daha sonra gelirse işime yaramaz dedim. Hızlandırma talebini oluşturdum dedi. Ama ne kadar etkili bilmiyorum. Daha çıkmadı mesela. Hızlandı diyen de var.
-
Şimdi tekrar baktım. Pasaport basılmış dağıtıma hazır diyor. Numarasını da görebiliyorum. 15 dakika önce yoktu bu. Şansa bak. Siz de 199'u kesin arayın. Hızlandırma talep edin. İşe yarıyormuş demek ki.
-
Bu sene kesinlikle rekor başvuru olacak.☺️
-
Şimdi tekrar baktım. Pasaport basılmış dağıtıma hazır diyor. Numarasını da görebiliyorum. 15 dakika önce yoktu bu. Şansa bak. Siz de 199'u kesin arayın. Hızlandırma talep edin. İşe yarıyormuş demek ki.
Teşekkür ederim aradım bende. Talep oluşturdum dedi. Hızlanacak inşallah.
-
@adnnf, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar sıradaki çekilişte bana çıkacağını söylemek için geldim, açıklandığında tekrar yazarım selametle...
Mayısta görürüz :see-no-evil_monkey: :hear-no-evil_monkey: :speak-no-evil_monkey:
-
-
arkadaşlar sıradaki çekilişte bana çıkacağını söylemek için geldim, açıklandığında tekrar yazarım selametle...
Avm çekilişinden araba kazanmış bir talihli olarak ilk başvurumda kazanacağıma inancım oldukça yüksek. Mayıs'ta mutlaka haberleşiriz =)
-
arkadaşlar selam,
Yeni boşanmış arkadaşımın kimlik ve pasaport soyadı farklı, başvuruyu yaptıktan sonra pasaport değişikliği yapmak mümkün mü? -
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Avm çekilişinden araba kazanmış bir talihli olarak ilk başvurumda kazanacağıma inancım oldukça yüksek. Mayıs'ta mutlaka haberleşiriz =)
Her çekilişi de kazanacaksın diye bir kural yok, papaz hep pilav yer mi
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Valla temennim o doğrultuda ama bilemedim =))
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Valla temennim o doğrultuda ama bilemedim =))
Şaka bir yana forum ailesinden kazananların olması beni de mutlu eder, gidenler birbirlerine yardımcı bile olabilir. Hepimize bol şans...
-
hiç ses soluk yok, herkes yaptı başvuruları sanırım beklemeye geçtiler
-
An itibariyle başvurumu tamamladım hadi bakalım hayırlısı olsun
-
Pasaport başvurusu yapan arkadaşlara söylüyorum. Nüfus müdürlüğü çalışanının, "İşleminizi hızlandırmak için benim yapabileceğim bir şey yok.", "1 ayda gelir.", "Makine bozuk", "Çip krizi var" gibi hurafelerine inanmayın. Büyük ihtimal sizi umursamıyor ve uğraşmak istemiyor :) . Twitter'dan TCNufusDestek etiketleyerek işleminizin hızlandırılmasını talep edin, birkaç kez tweet atın ve darlayın. TC kimlik numaranızı isteyecekler. 2 gün sonra pasaportunuz elinizde :)
-
@hdamar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar selam,
Yeni boşanmış arkadaşımın kimlik ve pasaport soyadı farklı, başvuruyu yaptıktan sonra pasaport değişikliği yapmak mümkün mü?Sıkıntı olmaz, geçerli pasaportuyla başvursun, DS 260 doldururken yeni pasaportunu çıkartıp kişisel bilgilerine divorced i seçerek devam etsin. Konsolosluğa görüşmeye giderken eski ve yeni pasaportunu yanında götürsün. Anlayacaklardır.
-
Merhabalar , Benim gözlerimde miyop olduğu için uzağı göremiyorum. Gündelik hayatımda hem lens hem de gözlük kullanıyorum. Pasaportumdaki fotoğrafımda da gözlük yok. Sizce başvuru yaparken gözlük takmasam olur mu ? çok teşekkürler.
-
@Tolgadengiz Başvuru resminde gözlüksüz resim olmalı.
-
Pasaport'um elime ulaştı ilerleyen günlerde DV başvurusu yapacağım ancak kafamda birkaç soru var formla alakalı yardım ederseniz sevinirim .
1 ) Kimlikte doğum yeri (Enter Birth City Only. Do not enter District/County/Province/State.) olarak bende ilçe değil direkt Ankara yazıyor , internette araştırdığım kadarıyla Doğum yeri kısmına ilçe yazılması gerekliymiş ne yapmalıyım . Talimatlarda da şehir girmeyin ilçe girin diyor kafam karıştı.
2) Adres yazarken / : * # . gibi ifadeler ve kısaltmalar kullanabilir miyim ? örneğin Ataturk cad. Ataturk mah. 10/3 #5 gibi bir yazım doğru mudur ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum