Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Minik bir soru

Benzer Başlıklar

• MERAK ETTİĞİM BİR SORU

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik başvuru greencard soru
    8
    -5 Oy
    8 İleti
    367 Bakış
    crazycellsC
    @firatturan ayrica bu sekilde basliklar da olusturamazsiniz. basliga tiklayan kisi konunun ne ile ilgili oldugunu anlayabilmeli.
  • Ds260 sorunu

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    860 Bakış
    Abdullah 1A
    @crazycells meerhaba. Ben ds260 formuyla ilgili sorucaktım. Ben türkmenistan vatandaşıyım türkiye örenci vizeyle ikamrt rtmekdeyim. Ben ds 260 foldurduğum zaman mülakat yeri türkmenistandaki abd elçiliği olarak gösterebilir miyim. Rica etsem cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bazıları nerde ikamet rdyosan orsyı göstericen sonra dosya taşıyacan gibi bişeyker söylendi. Bu doprumu acaba. 2. Sorum ise benim yaşadığım şehrin adı değişti şimdi green card başvuru formunda yeni adını mı yazayım yoksa eski adıyla mı debvam edeyim. Geçen senelerde çğnkü eski adıyla yazmıştım. Eskiden serdardı şehrin adı şimdi kia dı ise Gyzylarbat oldu. Teşekkürler
  • Gc kazananlara bir soru...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
  • Cevaplayamadığım 3 soru acil yardım lütfen

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    3 Oy
    6 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    Orduda nasil bir gorevde bulundunuz? Dediginiz iki secenekteki gibi yaptiysaniz evet deyip bilgileri yazabilirsiniz. Diger sorular icin Sayin DustyBlue'nun dedigi gibi http://goo.gl/YKHmct linkinde sorularin turkce aciklamalari var, indirip okumanizi tavsiye ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k