DV2023 Sohbet Odası
-
@Not_Born_Yesterday Şansımız yok ki :(
-
Hesaptaki para direkt eleme sebebi değil diye duydum. Ne kadar doğru bir bilginiz var mı?
-
Merhabalar :)
Geçtiğimiz yıldan beri forumun takipçisiyim, bu yıl ilk kez ben de DV Lottery’e başvurumu yaptım. Bu başlık altında mantıklı mantıksız her soruya cevap verip yardımcı olan forum sakinlerine teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun. İyi haftalar dilerim. -
@cano06 Herhangi bir fotoğrafçıya gidip amerikan vizesi için fotoğraf istiyorum derseniz çekerler ama fiyatı ne olur bilmiyorum ve digital versiyonunu istemeniz lazım.
-
@kemalkaraca Yeterli paranız yok ise mülakat sonrası para toplamanız için belirli bir süre verilir toplarsanız vizenizi alırsınız toplayamazsanız ne olur bilememiyorum.
-
Bugün pasaportu yenilemek için başvurdum basım makinası arızalıymış geç gelir dedi memur inşallah tarihi geçmez çok üzgünüm
-
Arkadaşlar merhaba. Greencard için çekildiğimiz fotoğraflar 333 dpi ve 656 piksel herhangi bir sorun olur mu bu konuda?
-
@emine06 Basım aşamasına geçtiyse edevlet üzerinden numarasını ve son kullanma tarihi yazıyor telaşlanmanıza gerek yok.
-
@neo birkaç gün sonra kontrol edeyim e devletten teşekkür ederim 😊
-
@yasinbey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells hocam doğru yermi bilmiyorumda bugün pasaporta başvurdum e devlete pasaport bilgilerim düşünce başvurabilir miyiz pasaportu elimize almadan
Pasaport numarası ve son geçerlilik tarihi elinde olması yeterli şu aşamada pasaportun elinde bulunması gerekmiyor edevletten bilgileri alıp başvurabilirsiniz.
-
@selented ı benim "Selected" okumam da çok normal değil 🙈 Hakkınızda hayırlısı olsun. Hoşgeldiniz.
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere...
2023 e başvurup numaramızı aldık
Check statuse girince bir sayfa açılıyor mu
Ben denedim hata veriyor ya da sadece ilan günümü açılıyor ,giripte numarasıyla başvurusunu görenler var mı ? -
@cansu_av DV2023 için check status kısmı açık değil DV2022 çekilişine katılılanların kazanıp kazanmadıklarını kontrol etmeleri için şimdilik.
-
@neo Teşekkür ederim bilgi için
-
2 hafta kaldı başvuruların bitmesine sonra uzun bir bekleme süresi bizi bekler
-
Merhaba.Başvuru formunu doldururken submit dediğimde böyle bir ekran ile karşılaştım.

Daha sonra bilgilerimi tekrar girip confirmation numarasını aldım.
Sizce bir sıkıntı oluşur mu? Soruyu daha önceki arkadaşlar sormuş olarbilir ama ben tamamen emin olmak için sormak istedim. -
@Orcrist Sıkıntı olmuyor numarayı aldıysanız hiç bir sıkıntı olmaz zaten öncekini saysaydı artık aynı bilgiler ile bir kayıt var gibi bir uyarı veriyormuş.
-
@Orcrist site ile bağlantı kopmuş işte, sıkıntı olmaz bence
-
Selam arkadaşlar, bazı sorularım olucak yardımcı olabilir misiniz?
Fotoğraf için doğrudan fotoğrafçıya gitsem amerikan vizesi için desem digital istiyorum dediğim taktirde olur mu? Ayrıca birşey belirtmeye gerek var mı? Boyut, photoshop vs ayarlama yapılacak mı yoksa doğrudan amerikan vizesi dediğim taktirde onlar biliyorlar mı?
Ek olarak yeni doğan bebek için fotoğraf evde çekicez mecbur. Forumda birşeyler okudum, arka plan boyut vs. Belli siteleri kullanarak yapmaktan başka çare yok herhalde?
Son olarak adres kısmını türkçe mi yoksa ingilizce mi giriyorsunuz?
Teşekkürler
-
Sonunda 22 kasim 2021 e vize randevusu aldim. (Turistik)
5 dakikada bir sayfa yenileyip tarihleri incelemekten anam agladi. 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum