Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • @Orcrist evet öyle görünüyor teşekkürler


  • @neo cevabınız için teşekkür ederim her hâlükârda mülakattan geçemeyiz sanırım konsolosun inisiyatif alacağını da düşünmüyorum, öyle bir yetkisi var mı onu da bilmiyorum


  • İyi günler Ds260 formunu doldururken kendim için bir adet doldurucagım submit edip göndereceğim eşim için ayrı bir ds260 formu doldurup göndericegim submit edip 17 yaşındaki çocuk için bir adet ds 260 formu doldurarak gönderiyorum hepsi için ayrı ayrı doldurucagız degil mi hocam toplamda 3 adet ds260 formu doldurmuş olacağım tek bir adet ailem için doldurmucam


  • Merhaba Arkadaşlar,

    3 yaş çocuk çekilişi kazansa, anne ve babası kazanamazsa çocuğu üzerinden green card alabilir mi? Bunun bir yaş sınırı var mıdır?


  • @sekendiz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba Arkadaşlar,

    3 yaş çocuk çekilişi kazansa, anne ve babası kazanamazsa çocuğu üzerinden green card alabilir mi? Bunun bir yaş sınırı var mıdır?

    Lise mezunu olmayan çocuğunuz adına başvuramazsınız. Formu doldururken hata alırmısınız bilmiyorum ama çekilişte numarası çıksa dahi elenecektir. 15 Yaşında liseye giden kızım var. Ona başvuru yapamıyorum. Ancak liseyi bitirmiş olursa 16-17-18 diye bir yaş sınırı yok fakat ülkemizde ortalama olarak 18 yaşında lise bittiğinden 18 i yaş sınırı kabul edebilirsiniz. 18-19-20-21 yaşlarındaki lise mezunu çocuklarınızı hem kendi başvurunuza ekleyebilirsiniz, hem de onlar için ayrıca bir başvuru yapabilirsiniz, ama onlar kazandıklarında onların vizesine dahil olamazsınız. Ancak GC lerini aldıktan sonra aile sponsorluğunda GC başvurusu yapıp size sponsor olabilir.


  • @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @izm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    en durumunu kontrol eder oldum.(Tam 10 günde geldi.) Geçtiğimiz çarşamba gününe kadar bu süreç böyle devam ederken perşembe günü dayanamayıp 199'u aradım ve pasapo

    Mayıs ayında düşük bir numara ile kazandığını gör. E hadi 16 Ekim'de de mülakat olsun (Gerçi 2022 mülakatları Kasım'da başlıyor )

    Umarım, umarım. Öyle bir şey olursa, case no da düşük çıkıp vizeyi alırsam giriş tarihini 16 Ekim'e denk getirmeye çalışırım tüm bunların üzerine. :D Umarım sizin de kazandığınızı görür aynı sevinci paylaşırız. :)


  • İngilizce si belli bir seviyede olanlar için güzel içerikler üreten bir sayfa. Tavsiye ederim.

    https://youtu.be/66aG5P0kQpU


  • Herkese Merhaba,
    Yeni üye oldum. Bir sorum olacaktı.
    Casenumber kazananlara '' YOU HAVE BEEN CHOSED RANDOMLY '' yazısı ile beraber mi veriliyor yoksa sonra mı veriliyor? Teşekkürler .


  • casenumber a ne zaman ulaşıyoruz kazandıgında altta yazar mı?

  • ⭐⭐⭐

    @izm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @izm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    en durumunu kontrol eder oldum.(Tam 10 günde geldi.) Geçtiğimiz çarşamba gününe kadar bu süreç böyle devam ederken perşembe günü dayanamayıp 199'u aradım ve pasapo

    Mayıs ayında düşük bir numara ile kazandığını gör. E hadi 16 Ekim'de de mülakat olsun (Gerçi 2022 mülakatları Kasım'da başlıyor )

    Umarım, umarım. Öyle bir şey olursa, case no da düşük çıkıp vizeyi alırsam giriş tarihini 16 Ekim'e denk getirmeye çalışırım tüm bunların üzerine. :D Umarım sizin de kazandığınızı görür aynı sevinci paylaşırız. :)

    Sakın. Vizeyi aldıktan sonra girmek için yaklaşık 6 ayın olacak. Vizeyi al en geç 2 ay sonra git. Oralarda haberleşiriz 😁


  • Merhabalar, abilerim ,ablarım ben beden eğitimi ve spor öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sizlere bir sorum var üniversiteyi bitirip mi greencarda başvurayım yoksa hemen mi başvuru yapıyım ve sağlık mülakatında hangi hastaları genellikle eliyolar ?


  • amerikalilar I been fired derler, australyalilar I been sacked derler.,amerikalilar round trip derler australyalilar return ticket derler.


  • @ibo mayıs ayında kazanırsaniz eğer, mektubun altında Case Number yer alıyor. Kazandığınızi ise check status seçeneğinden görebileceksiniz.

  • ⭐⭐

    @ibo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    casenumber a ne zaman ulaşıyoruz kazandıgında altta yazar mı?

    Websitesinde yazar. Eğer kazandıysanız altta gözükür. Ayrıca beklemeye yada başka yerden kontrol etmeye gerek yok.

  • ⭐⭐

    @datanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ibo mayıs ayında kazanırsaniz eğer, mektubun altında Case Number yer alıyor. Kazandığınızi ise check status seçeneğinden görebileceksiniz.

    Mektup yok. Artık her şey internet üzerinden. Status check yapılan sayfada case number da yazıyor.


  • tesekkur ederım ceveplar için.



  • Kazanmadan her detayı düşünenler var arkadaşlar sakin :)

  • ⭐⭐

    Eğer kazanırsanız ekteki gibi bir ekranlar karşılaşırsınız
    Case Number altta yazar

    alt metni

    Deniz yazan yerde Ramazan yazacak inşallah

  • ⭐⭐⭐

    Amerikan vatandaşı olmuş bir youtuber Happynazo ismi. Vay be dedim ne şanslı insanlar var şu hayatta 🙈 Bizim rüyamızı yaşıyorlar. Ne güzel yaaa.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    206k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum