DV2023 Sohbet Odası
-
@ouz3838 Ne konuda yardım lazım.
-
@fatiH-KayadeLe merhaba. İlk çekiliş başvurusu için çocuğunuza pasaport gerekmiyor. Mayıs ayında açıklanan çekiliş sonucu talihli olduğunuz takdirde pasaport gerekli olacaktır çocuk için.
-
@ouz3838, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
s.a potograf recevord dedi onaylanmışmıdır arkadaşlar.. success gördüm ve corfim numaramı aldım birisi yardımcı olabilirmi
"success gördüm ve corfim numaramı aldım" işlem tamam. " potograf recevord " bu ne bilmiyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@neo fotograf yükledim.. photorf recevord . diye yazdı. ama success i gördüm. corfim numaramı aldım. kusura bakmayın biraz yaşlıyım.
-
@neo fotograf yükledim.. photorf recevord . diye yazdı. ama success i gördüm. corfim numaramı aldım. kusura bakmayın biraz yaşlıyım.
Yani fotoğraf onaylandı alındı anlamında bir şey. Success i gördüyseniz zaten sorun yok. Bol şanslar
-
@ouz3838 sorun olmaz Confirmation Number aldıysanız bütün işlemler tamamdır resmi zaten hatalı ise yükletmiyor formata uygun ise işlemleri tamamlayabiliyorsunuz öbür türlü tamamlamak isterseniz hata var şeklinde düzeltmenizi ister.
-
An itibari ile başvurdum SUCCESS yazısını gördüm. İnşallah You have been randomly selected... yazısınıda görürüz :smiling_face_with_halo:
-
Başvuru için pasaportun geçerlilik süresiyle ilgili bir koşul var mıydı? Kasım 2022'de bitecek benim pasaportun geçerlilik süresi.
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
e
Başvuru tarihinde geçerli olması yeterli. Bir gün sonra bile bitse sorun değil.
-
@ibrahimasar Teşekkür ederim abi cevabın için :)
-
Ben Üniversite 2. sınıfım Green Card başvurusunda Lise Mezunu olarak mı yoksa Üniversiteden Bir Kaç ders aldı seçeneğini mi işaretlemeliyim.
-
Basvuruda bulunmak ıstıyorım ılerlemıyor sayfa ama
-
@Erdem-Yılmaz "Some University Courses" seçeneğini seçiniz.
-
merhaba ben lise son sınıf öğrencisiyim green carda başvurup çıkması durumunda ne oluyor malum lise diploması olayı var, görüşmeye gittiğimde diplomamın olması yeterli mi yoksa şuan başvurmak için lise mezunu mu olmalıyım. Eğer başvurabiliyosam lise kısmına gelince neyi seçmeliyim
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yani fotoğraf onaylandı alındı anlamında bir şey. Success i gördüyseniz zaten sorun yok. Bol şanslar
Photo received demek istemiş :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@marvelq Başvurduğunuz zaman durumunuz neyse o önemli riske atmaya gerek yok çıkarsa sıkıntı yaratabilir kazansanızda işlemleriniz konsoloslukta onaylanmayabilir.
Düzeltme:(Sıkıntı yaratmıyormuş crazycellsin yorumunu dikkate alın). -
sonunda pasaportum geldi başvurucam
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba. Ben başvuru için fotoğraf çektirdim photo tool sitesinde herhangi bir sorun gözükmüyor ama bir sitede Kafa izin verilenden% 69 daha büyüktür uyarısı alıyorum yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim
bir problem olmaz, fotoyu kullanabilirsiniz.
-
@emrea, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Boynumda bir dövme var ve fotoğrafta kısmen gözüküyor önde başvurumda sistem bunu aksesuar olarak algılayıp elenmeme sebebiyet verirmi sizce shopla kaldırmalımıyım
sorun olmaz, kaldirmayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum