DV2023 Sohbet Odası
-
herkese iyi akşamlar
-
Arkadaşlar merhaba ben başvurumu yaptım fakat Pasaport geçerlilik sürem bitti bunun bir dezavantajı var mıdır?
-
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
-
@umutkara, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
Pasapotun en az 6 ay geçerliliği olması gerekiyordu ama emin değilim
-
@ugurcetin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese merhabalar aklımı karıştıran bir durum oldu başvuru esnasında, almanya doğumluyum ama türkiye de yaşıyorum green card çekilişine uygunluk ülkesi olarak almanyayi seçtim şimdi ben almanya kategorisinden mi yoksa türkiye kategorisinden mi katılacağım.
Türkiye avrupa kategorisine dâhil Almanyada avrupa kategorisine dâhil yani ikiside aynı kategoride
-
@umutkara, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
Başvuru anında geçerli olması yetiyormuş. Çekilişi kazanırsan mülakatlara eski pasaportunu da götüreceksin. O yüzden kaybetme sakın.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Muharrem-Kurkan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Abimde greencard varsa greencard cekilisine katilabiliyormuyum yoksa aile yoluyla greencard almak zorundamiyim?
Abinizde GC olması sizin başvurmanızda engel değil. Fakat abiniz USA vatandaşı olduktan sonra kardeşler için GC başvurusunda bulunabiliyor. Bu 8-12 yıl bile sürebiliyormuş. Yine de bu işleme başlanıp bir yandan da GC çekilişin başvurabilirsin.
Sayın @Ping-PONG , Arkadaşımızın mesajındaki rahatsız olduğunuz, bizim gözümüzden kaçan unsur nedir de eksi verdiniz, söyleyin, bizler anlayamıyorsak o detayı biz de eksi verelim. Forum genelinde pek çok alakasız eksi kullanımınızı görüyorum ve bu çok rahatsız edici. Buradaki genel amaç yardımlaşma ise, yardımlaşmak lazım. İnsanların her mesajını ilkokul çocukları gibi eksilemek size bir şey katmaz. Bu alışkanlığınıza devam ederseniz şikayet edileceksiniz. Bilginize.
Bu vesile ile, 4-5 kişiden oluşan bir eksileme grubuna da genel bir telkinde bulunmak istiyorum. Bazılarınız 18-25 yaş aralığında olabilirsiniz. Bir kısmımız 25-35 yaş aralığında, Ben ve bazı benim gibi 40 yaş üstünde insanlar da var. Günümüzün iş dışında kalan bir kaç saatini, burada soru soran, paylaşım yapan, bilgi veren insanlar ile, Amerika ve Green Card ortak paydası üzerine fikir alış verişi yapmak üzere ayırıyoruz. Tam zamanlı bir iş gibi, binlerce paylaşıma tek tek cevap veren bir de adminimiz var. Lütfen forumu köy kahvesi seviyesine düşürmeden, yapıcı konuşmalarla, win win mantığıyla katılım yapın. Biri size doğrudan saldırmıyorsa, onun mesajındaki beğenmediğiniz hususları, tekrar tekrar konuşulan bir konu da olsa, bıkmış da olsanız, size saçma bir soru gibi de gelse eksilemeyin, görmezden gelin. Daha da olmuyorsa, forumda geçirdiğiniz keyifli zamanı engelliyorsa, siz de onu engelleyin. O sizi görmez, siz onu görmezsiniz. Lütfen bu konuda daha hassas ve yapıcı olun.Ben eksi attığımın farkında bile değilim. Telefondan okuyorum. Parmağım dokunmuş olabilir. Uyarınız için teşekkürler. Ben cevaplanmamış ve cevabını bildiğim sorular olduğunda yardımcı da olmaya çalılıyorum. Biz sizinle dün sohbet etmeye başlamadık. Biraz tanıdıysanız böyle bir soruya bile bile eksi vermeyeceğimi bilirsiniz. Kırıldım açıkçası 🙃
:thumbs_up: bu durumda sorun yok :)
"kamu spotu" bir ornek olmus oldu. :)
-
@umutkara, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba ben başvurumu yaptım fakat Pasaport geçerlilik sürem bitti bunun bir dezavantajı var mıdır?
problem olmaz.
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@umutkara, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba herkese iyi forumlar, başvurumu yaptım Pasaport sürem başvuru yaptıktan 4 gün sonra bitti, bunun bir dezavantajı var mıdır?
Pasapotun en az 6 ay geçerliliği olması gerekiyordu ama emin değilim
bu durum vize alirken gecerli sayin @gariban
-
Merhaba. Ben başvuru için fotoğraf çektirdim photo tool sitesinde herhangi bir sorun gözükmüyor ama bir sitede Kafa izin verilenden% 69 daha büyüktür uyarısı alıyorum yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim
-
@Ping-PONG bu iletiyi görünce mesaj atar mısın bana ben beceremedim seni bulup mesaj atmayı.. bir şey soracağım...
-
Hadi bakalım
-
Boynumda bir dövme var ve fotoğrafta kısmen gözüküyor önde başvurumda sistem bunu aksesuar olarak algılayıp elenmeme sebebiyet verirmi sizce shopla kaldırmalımıyım
-
Merhaba arkadaşlar greencard buşvurusunda ya da başvurudan sonra (çıktığını var sayarak) küçük çocuk için pasaport çıkartmamız gerekiyor mu? (Çocuğumuz şuan 3 ysşında)
-
Herkese iyi akşamlar...
Dün gece green card başvurumu tamamladım, yaşadığım ülkeyi Kıbrıs girerken yanlışlıkla doğduğum ülkeyi de Kıbrıs olarak işaretlemişim bunu başvuru sonrası indirdiğim pdf sayfasını incelerken farkettim... Dv uygunluk ülkesi olarak Kıbrıs yazıyor.. bunlar haricinde her bilgiyi doğru girdim. Acaba direk Elendim mi? Boşa umut etmek istemiyorum...
-
@ibrahimasar teşekkürler siz ve sizin gibi foruma katkı sağlayanlar için
-
arkadaşlar, geçen sene şubat ayında isim değişikliği davam vardı. ismimi değiştirdim. eski ismimle olan pasaportumun daha 3 sene geçerliliği var.. ben de de sadece defter parası ödeyerek yeni pasaport çıkarılmasını istedim son üç sene için. 6 ekim tarihinde nüfusa başvurdum. e devletten kontrol ettiğimde hala "basım öncesi kontrol aşamasında" diyor. 8 gün oldu. bu kadar uzun sürmemesi lazım diye biliyorum. neden olabilir bu?
-
@travelleth "kontrol aşamasında görünüyorsa Twitter üzerinden nüfus destek ile iletişime geçin yardımcı oluyorlar." Şaka gibi ama doğru dün bir arkadaşın yazısını alıntılıyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Furkan21, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Başvuru yaparken pasaport son kullanma tarihini ay ve günün yerlerini tam tersi yazmak elenme sebebi olur mu?
sorun olmaz, yeni bir bsavuru yapmayin, daha sonra dolduracaginiz formlarda bu bilgiyi degistirebilirsiniz.
Başvuru sırasında yapılan pasaport ile ilgili hatalar veren ülke yerine doğduğu ülkeyi yazmak gibi yada tarih hatası gibi ds260 formunda düzeltilebilir mi yoksa mülakatta elenme sebebini olur.
-
Arkadaşlar tamam burası bı yardimlasma formu yazmim yazmim diorum ama okumaktan bana bile gina geldi abi daha ikinci ismi oraya mi yazsam pasaport olmadan başvurumu yapsam resmin köşesi şöyle oldu saçım kulagimin üzerine geldi vs.. bunlar için binlerce cevap verilip binler video var az araştırın hee arastirdiginiz haldede yapamiyosaniz abi oturup bı düşünün ben bu formu dolduramiyorum orda ne yapicam yazık günah ya.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum