DV2023 Sohbet Odası
-
@crazycells hocamın yardımları sayesinde bende ilk başvurumu bu sene göndermek için gerekli tüm evraklarımı hazırladım (Yeni Lottery fotoğrafı) - (Okul Diploması) - (10 Yıllık Pasaport) şimdi pasaportun gelmesini bekliyorum tek kaygım inşallah son günden bikaçgün önceye gelir
-
Bende başvurumu haftaya yapmayı düşünüyorum. bu 4.cü başvurum olacak inşallah çıkar. Yarışmacı arkadaşlara başarılar :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Merhabalar. Bu yıl 4. yılım olacak başvuruda ancak merak ettiğim bir husus var. 2016 yazında WAT ile Dallas.TX a gitmiştim. Dönerken de Bank of America banka kartımı kapattırmadan dönmüştüm ve Türkiye'ye dönünce de içinde kalan son 100 doları çekmiştim ancak çekerken banka benden 5-6 dolar gibi bir komisyon ücreti almıştı. O zamanlar zaten geri gidemem diye çok sallamamıştım. Muhtemelen o süreçten beri eksiye doğru faiziyle şişiyor. Olur da talihli çıkarsam bunun bana bir eksisi olur mu ? Veya borcum hala duruyor mudur yoksa uzun süre hareket olmadığı için hesap kapanmış mıdır ?
-
- başvurumu yaptım, temmuz ayında üniversiteden mezun oldum gecen sene ekimden mayıs' a kadar vakit gecmedi, bu sene mezun olunca sırf vakit gecsin diye decathlon'a girdim part-time sırf vakit gecsin diye umarım çabuk geçer su 7 ay.
-
@İsveçCadısı aynen öyle valla gemileri çok kötü yaktım kafamda deli planlar var her an büyük bi risk alabilirim şu önümdeki 3 ay içinde :)
-
Başvuru yaparken pasaport son kullanma tarihini ay ve günün yerlerini tam tersi yazmak elenme sebebi olur mu?
-
@İsmail-Babalık Edevlet üzerinden pasaport bilgilerini öğrenebilirsiniz. Başvuruda gerekli şeyler zaten pasaport numarası ve son kullanma tarihi sadece.
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar ben Türkiye doğumlu belçika vatandaşıyım pasaportum belçika pasaportu green card için başvurabilirmiyim belçika pasaportu ile
-
@datanist Cevap için teşekkürler. Evet, Açıköğretim Fakültesi Lisans mezunu olduğum yazıyor. Şimdi şu halde "University Degree" seçeneğini mi işaretlemeliyim ?
-
@Furkan21 Evet olabilir ama süreç ilerlerse pasaportta ne yazıyorsa onu yazdım resmi evrakta bu gibi konuşursanız belki anlayış gösterirler. son kullanma tarihinin günü 12 den büyük olsaydı yaptırmazdı sistem zaten. O yönden biraz şansızmışsınız.
-
@Timitus lisans mezunu iseniz, university degree olarak işaretleyebilirsiniz.
-
@demoniaque, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar ben Türkiye doğumlu belçika vatandaşıyım pasaportum belçika pasaportu green card için başvurabilirmiyim belçika pasaportu ile
Size ait ve başvuru anında geçerli bir pasaport olması yeterli, hangi ülkeden olduğunun bir önemi yok.
Kazanırsanız bu pasaportun varlığını ispatlamak zorunda olduğunuzdan süresi bitse bile iyi muhafaza etmek zorundasınız.
-
@Satarer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
üç ol
Bizdekine Başgan diyerek ben de aynı şeyi kastettim. Muz cumhuriyeti olmadığı için amerikada öyle şeyler olmaz, ve tabii ki olmamalı..
-
pasaport verilmiş kargoya inş başvurumda çıkarda gderim ülkeden
-
@demoniaque Başvuruda Türkiye doğumlu olduğunuzu Aile nüfus kayıt örneğiyle belgeledikten sonra istediğiniz pasaportla başvurabilirsiniz.
-
@Aas20, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
lik var bu ko
Bebek fotoğraflarında esnekler. Dert etmeyin bunu.
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hala başvurmayanlar totemi olanlar burda mı 🙈
Bir arkadaş "retro bitsin diye bekliyorum" diye yazmıştı. Hadi tek beklemesin diye ben de bekliyorum :/
19'undan sonra inşallah maşallahBen de bekliyorum.. :)
Beklediğimize değecek 😊
Retro ne yaw. Yani normal Retro yu biliyorum da Retro bitsin denmekle ne kastediliyor. Anlamıyorum... Yaşlandım ya da.. :(
-
@Resp3xt Ne zaman başvurdunuz?Ben ayın dördünde başvurdum ve hala
Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır.Bu ne pasaportmuş gönderemediler. -
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hala başvurmayanlar totemi olanlar burda mı 🙈
Bir arkadaş "retro bitsin diye bekliyorum" diye yazmıştı. Hadi tek beklemesin diye ben de bekliyorum :/
19'undan sonra inşallah maşallahBen de bekliyorum.. :)
Beklediğimize değecek 😊
Retro ne yaw. Yani normal Retro yu biliyorum da Retro bitsin denmekle ne kastediliyor. Anlamıyorum... Yaşlandım ya da.. :(
Merkür retrosu abi😄 astrolojik mevzular
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum