DV2023 Sohbet Odası
-
@porun, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaşlar kusuruma bakmayın tekrar soruyorum ama fotoğrafta kulakta piercing olmasını bir mahsuru var mı?Fotoğrafta da görünüyor.Photoshopla silsek olur mu?
sorun olmaz. Piercing veya kupeler yuzu kapatmadigi surece sorun olmuyor...
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba,aklıma takılan birşey var,fotoğrafım olması gereken gibi sorun yok ama tek takılan şey kb'si foto 2.20kb bu sorun olurmu ben fotografi pc'de masaustun'de actigimda net olarak gorebiliyorum sizce sorun yaratirmi tesekkurler.
maksimum 240 kb olmasi lazim.
-
@ssanver, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@crazycells Green Card formunu doldurmak için açtım. Adres kısmına geldim ve kafam karıştı. Yeni eve 2 hafta önce taşındım ama edevlette eski ikametgahım duruyor. Nüfus müdürlüğünde değiştirdikten sonra mı başvurayım?
2.sorum bu başvuru formunu kapatmak için browserdaki çarpıyımı kullanayım yoksa cancel entry mi yanlış olmasın endişeliyim biraz :) teşekkürler
sorun degil, yeni adresinizi yazin. Zaten artik postayla bir mektup gonderilmiyor.
-
@Mahmuthan-Temel, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar Greencard için fotoğrafçıda çekildiğim fotoğrafın > Özellikler > Ayrıntılar kısmında program adı "Adobe Photoshop CS3 Windows" yazıyor, sorun olur mu ?
sorun olmaz.
-
@Furkan-Dönmez, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Basvuruda, adres kisminda d. ve e. bolumlerine il'imi yazdim. Sorun olur mu?
suradaki 9. bolumu inceleyebilirsiniz:
-
@Cemil-Hacioglu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar DV2021 Kazanı olmama rağmen herkes gibi DV2023 e de katılıyorum.
Ama yine kafamdaki soruda ben isviçre doğumluyum, TC vatandaşıyım, aramızda da bi çok almanya doğumlu olan mutlaka vardır. Doğumduğumuz şehir ve ülke pasaport ve/veya kimlikteki gibi yazacağım evet. Fakat şu
6.bölümde :
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is NOT related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility to see if there is another option available in your case.
(Uygunluk ülkeniz normalde doğduğunuz ülkeyle aynı olacaktır. Uygunluk ülkeniz, yaşadığınız yerle ilgili DEĞİLDİR. DV programı için uygun olmayan bir ülkede doğduysanız, durumunuzda başka bir seçenek olup olmadığını görmek için lütfen Uygunluk Ülkesinin Açıklaması'na gidin.)Are you claiming eligibility based on the country where you were born? (Doğduğunuz ülkeye göre uygunluk talebinde bulunuyor musunuz?)
Yes No : (Burda hayır dersem Türkiye den başvuruyu yapmak istiyorum diye anlıyorum ben)If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.
(Değilse, uygunluk talebinde bulunduğunuz ülkeyi girmelisiniz)Aslında her 2 taraftanda uygun
isvicre zaten basvuruya uygun bir ulke. O nedenle evet deyip isvicre uzerinden katilabilirsiniz. Herhangi bir problem yasamazsiniz.
-
@Murat-Şengül, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
merhaba kadınlarda kulakların fotoğrafta görünmesi zorunlu mu? eşimin hafif görünmemiş bir tanesi. bir sıkıntı çıkar mı? bu işten anlayan tecrübeli biri kontrol edebilir mi acaba
yuz, tamamen ve net gorundugu surece kulaklar cok onemli degil.
-
@Alper-Yakupoğlu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
mesela öğrenci olarak kazansak bu greencard ı lise mezunu olarak belirtip başvursak yani bankada tahmini farazi olarak tek kişi için ne kadar para göstermek iyi olur sıkıntı yaratmaz yani
15.000 dolara ne kadar yakin olursa o kadar iyi olur...
-
Kazananlar giriş çıkış yapıp greencardını alabiliyor mu hemen amerikada yaşama zorunluluğu var mı yani ?
Eger ABD'de yasama veya calisma gibi bir isteginiz yoksa basvuru yapmamalisiniz. Su baslik yardimci olacaktir:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
-
@trolosqlfod, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba, aklıma takılan bir yer var. 4.Madde ve 9.Madde d-e kısmında şehir, ilçe durumu kafamı karıştırdı, şehir mi girmemiz gerek yoksa pasaport üzerinde olduğu gibi ilçe mi?
Suradaki ilk iletiyi inceleyebilirsiniz:
-
@crazycells özel mesajıma dönerseniz çok sevinirim.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba.gc başvuru formu doldurmaya başladım birkaç video izledim ve videolarda bir tezatlık gördüm.4 .bölümde birth city ilçe mi il mi yazalım?birde 14f ve 15 f bölümünde eş ve çocukların doğum yerini ilçe mi şehirmi olarak gireyim?kafam karıştı
nufus kaydinda gectigi gibi yazin.
Suradaki bilgileri dikkate alabilirsiniz:
-
@Tolga-Arslan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba grin cart çıktıktan sonra ds 260 formunda kalıcı adres göstermek lazım orda hiç tanıdığımız yok nasıl adres gösterecek
Su baslik yardimci olabilir:
-
@Barış-Akdemir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar, şu an Portekiz'de erasmus yapmaktayım. Şubat ayına kadar bitecek dönemim. Sonrasında 1 dönem daha da uzatabilirim. Green card başvurusu yapacaağım şu an ama aklıma takılan şu soru var ' Where do you live today?' bu soruya Türkiye mi Portekiz mi yazmalıyım ?
Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurumYakin zamanda Turkiye'ye donecekseniz Turkey olarak isaretleyebilirsiniz. Portekiz'de 1 yildan fazla kalacaksaniz Portekiz olarak da yazabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İlk iki başvuruda özene bezene fotoğrafçıya gidip fotoğraf çektirmiştim. En ince ayrıntısına kadar düzgün olsun diye bir sürü farklı siteden sağlamasını yapmıştım fotoğrafın. Dün üçüncü başvuru için geçtim duvarın karşısına açtım ön kamerayı şaaakkkkk..... İlk başvuruda gelen ''kesin kazanacağım hissi'' yerini böylesi bir boş vermişliğe bırakıyor :slightly_smiling_face:
Sanırım bu forumda gördüğüm bir fotoğraf vardı. Bir arkadaş evde çekip yolladığı fotoğrafı buraya da eklemişti. Arkada buat kapağı gözüküyordu 😂😂 -he bu arada kazanmıştı.
Buat kapağı ne ola ki? diyenler için örnek aşağıda 😁

evet, sayin @Cannavaro1903 'den bahsediyorsunuz :)
-
@burakkk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar benim kimlikte 2 adım var.Başvuruda ikinci adımı middle name olarak mı girmeliyim? Pasaportum da dümdüz namein yanında yazıyor ikiside
ikinci adinizi middle name olarak girebilirsiniz. iki turlu de yazinca sorun olmuyor...
-
@Mutlu-Pudak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arkadaslar lutfen net bilgisi olanlar cevaplasin..kronik hepatit b cekilise katilmama engelmidir degilmidir?eger hicbirsekilde kabul edilmiyorsa basvuru yapip bosuna umutlanmak istemiyorum
hayir, hicbir sorun olmaz.
-
Doğum yeri ile alakalı pasaportta yazanı yazın demiş herkes ama orada net bir şekilde şehir olarak girin, ilçe vs. girmeyin yazıyor. Çok kafam karıştı gerçekten ya ne yazıcaz Istanbul mu Fatih mi.
Su sayfadaki ilk iletideki yonlendirmeleri takip edin:
Fatiholarak yazin. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum