Arkadaşlar, çok güzel hayalleriniz var. Umarım hepiniz gerçekleştirirsiniz ama bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Bir kaç sayfa yazıyı okumaya üşenirken bu kadar eforun altından kalkabileceğinize, yeni bir coğrafyada yaşayabileceğinize nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Dost acı söyler. Çok fazla genç kardeşimiz katılmaya başladı aramıza. Bir farkındalık yaratmak adına linç yemeyi göze alarak yazıyorum. Arkadaşlar hayallerinize sahip olabilmeniz için çok fazla çalışmanız gerekiyor. Sadece bu çekilişin sonunda talihli olmanız değiştirmeyecek hayatınızı. Talihli olmasanızda hayatınızı değiştirecek olursanızda işinizi kolaylaştıracak adımları atlamayın.
Okumaya üşenmeyin, ingilizcenizi geliştirin ve eğer bir mesleğiniz-ustalığınız yoksa bir yerden başlayın. Tembellik insanın üzerine yapışır.
Hiç okumadan sürekli aynı, aynı, aynı soruları birbirimize sorarak kirlilik yaratmak yerine birbirimize yepyeni bilgiler aşılayacak sohbetler etmeye çalışalım derim.
Eski arkadaşlar farkedeceklerdir bir süredir “yokum” ancak; aslında girip okuyorum sadece yazmıyorum. Çünkü her gün dünün aynısı. Aynı sorular ve cevaplar ile dolu.
@ayvalik10 ı da yormayın artık.
Ya da yorun ama daha farklı sorular sorun. Cevaplamak için araştıracağı güzel ve zor yerden sorun. Yardımcı olmayı seviyor. Zorlayın biraz azıcık terlesin. Cevaplamadan duramaz basıl olsa