DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@datanist sizin ds260 gönderme tarihiniz çok geç degilmi neden öyle bi sorun olurmu?
-
Arkadaşlar, çok güzel hayalleriniz var. Umarım hepiniz gerçekleştirirsiniz ama bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Bir kaç sayfa yazıyı okumaya üşenirken bu kadar eforun altından kalkabileceğinize, yeni bir coğrafyada yaşayabileceğinize nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Dost acı söyler. Çok fazla genç kardeşimiz katılmaya başladı aramıza. Bir farkındalık yaratmak adına linç yemeyi göze alarak yazıyorum. Arkadaşlar hayallerinize sahip olabilmeniz için çok fazla çalışmanız gerekiyor. Sadece bu çekilişin sonunda talihli olmanız değiştirmeyecek hayatınızı. Talihli olmasanızda hayatınızı değiştirecek olursanızda işinizi kolaylaştıracak adımları atlamayın.
Okumaya üşenmeyin, ingilizcenizi geliştirin ve eğer bir mesleğiniz-ustalığınız yoksa bir yerden başlayın. Tembellik insanın üzerine yapışır.
Hiç okumadan sürekli aynı, aynı, aynı soruları birbirimize sorarak kirlilik yaratmak yerine birbirimize yepyeni bilgiler aşılayacak sohbetler etmeye çalışalım derim.
Eski arkadaşlar farkedeceklerdir bir süredir “yokum” ancak; aslında girip okuyorum sadece yazmıyorum. Çünkü her gün dünün aynısı. Aynı sorular ve cevaplar ile dolu.
@ayvalik10 ı da yormayın artık. 😂 Ya da yorun ama daha farklı sorular sorun. Cevaplamak için araştıracağı güzel ve zor yerden sorun. Yardımcı olmayı seviyor. Zorlayın biraz azıcık terlesin. Cevaplamadan duramaz basıl olsa 😂
-
@tlgkyz Case Number yüksek olduğu için çok hızlı göndermenin bir faydası olacağını düşünmedim. Ancak, ne kadar erken o kadar iyi :) bu arada hızlı göndereceğim diyerek hata yapılması ve ardından açtırma talebi gondermek daha çok zaman kaybettirebiliyor.
-
@datanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
i
böyle düşünmemiştim mantıklı teşekkürler sen yolu yarıladın sayılır bol şans :)
-
@tlgkyz iyi dileklerin için teşekkürler. Umarım süreç beklediğimiz gibi ilerleyecek. Bol şanslar...
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar, çok güzel hayalleriniz var. Umarım hepiniz gerçekleştirirsiniz ama bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Bir kaç sayfa yazıyı okumaya üşenirken bu kadar eforun altından kalkabileceğinize, yeni bir coğrafyada yaşayabileceğinize nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.
Dost acı söyler. Çok fazla genç kardeşimiz katılmaya başladı aramıza. Bir farkındalık yaratmak adına linç yemeyi göze alarak yazıyorum. Arkadaşlar hayallerinize sahip olabilmeniz için çok fazla çalışmanız gerekiyor. Sadece bu çekilişin sonunda talihli olmanız değiştirmeyecek hayatınızı. Talihli olmasanızda hayatınızı değiştirecek olursanızda işinizi kolaylaştıracak adımları atlamayın.
Okumaya üşenmeyin, ingilizcenizi geliştirin ve eğer bir mesleğiniz-ustalığınız yoksa bir yerden başlayın. Tembellik insanın üzerine yapışır.
Hiç okumadan sürekli aynı, aynı, aynı soruları birbirimize sorarak kirlilik yaratmak yerine birbirimize yepyeni bilgiler aşılayacak sohbetler etmeye çalışalım derim.
Eski arkadaşlar farkedeceklerdir bir süredir “yokum” ancak; aslında girip okuyorum sadece yazmıyorum. Çünkü her gün dünün aynısı. Aynı sorular ve cevaplar ile dolu.
@ayvalik10 ı da yormayın artık. 😂 Ya da yorun ama daha farklı sorular sorun. Cevaplamak için araştıracağı güzel ve zor yerden sorun. Yardımcı olmayı seviyor. Zorlayın biraz azıcık terlesin. Cevaplamadan duramaz basıl olsa 😂
burada bu konuda bir çok sitem, bilmişlik, laf sokuş vs okudum. her ne kadar içerik olarak haklı olunsa da yazım tarzı tüm haklılığı alıp götürüyordu. lakin sizin bu güzel, uygun sersenişiniz en doğru olandı. kendi adıma teşekkür ederim.
-
Başvurular Amerika'da saati ile mi 6 Ekim'de açılıyor yoksa yerel saatlere göre mi ?
Bir diğer sorumda başvuru açılır açılmaz hemen başvuracak olanlar var mı ? Yoksa uygun bir zamanda rahat kafayla mı başvurulmalı ?
Erken veya geç başvurmanın bir avantajı veya dezavantajı yok sanırım.
-
@lokilaufeyson erken veya geç başvurmanın bir farkı yok fakat sonlara bırakmamak lazım
-
13 Şubat’ ta gerçekleştirilecek olan 56. Super Bowl müsabakası SoFi Stadium California’ da gerçekleştirelecek.
Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, ve Snoop Dogg’ un devre arasında sahne alacağı müsabaka şimdiden tüm Dünya’ da ses getirmeye başladı.
Futbol ile ilgilenmeyenlerin bile sahne alacak isimlerin devasa bir şova imza atacağını düşündüğüm için izlemesini tavsiye ederim.
-
ABD’nin en ikonik spor organizasyonlarından biri . Gidip görebilmeyi çok isterdim . Birde NBA finalleri .
-
@mikael, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
ABD’nin en ikonik spor organizasyonlarından biri . Gidip görebilmeyi çok isterdim . Birde NBA finalleri .
Bu sene @Rhonster ın memleketinde gerçekleştirilmişti. Tismahların memleketi Tampa 😂
-
@mikael geçen sene ayın kaçında başvurdunuz isabet etti :)
-
hocam talihli değilim ben . Vize sürecini hazırladım çıkarsa tek tek dolduracağım . Umut fakirin ekmeği 😅
-
@riodtt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
selamlar başvuruyu beklemekteyim bir sorum olucaktı şubat ayında askere gidiyorum bunun green card başvurusuna bir sıkıntısı olurmu yurtdışına gitmeden önce yapıp bitirmek istiyorum
bir problem olmaz.
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Cycraft 18 yaş altı başvuru yapabiliyor mu? @ayvalik10 dün ısrarla sormuştun ama arkadaş cevap vermemişti yaşını.
Bir yas siniri yok, bilginize.
-
@mikael demekki çıkacak :)
-
@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz evet başvurabiliyor,diploma mülakatta talep ediliyor Ali hocamın dediği.o yüzden mülakata eksik belge ile gidip sonrasında diğerlerini 30 eylül 2023 tarihine kadar gonderip alabilirsin
30 Eylul tum surecin bitecegi son gun :) o gune kadar vize basilmis olmali; bu nedenle en gec 30 Eylul'den 2-3 hafta once gondermek onemli... Vurgulamis olayim :)
-
@kevintheair, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Askerliğimi Kıbrıs'ta yapmıştım. Herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Yurt dışında bulunma vs ile ilgili bir şey görmüştüm o yüzden sormak istedim.
problem olmaz.
-
@serhatatc, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar merhaba. Yeşilkart forum da ilk yorumum. Ben eşim ve 6 yaşında ki oğlumuz ile beraber Amerika'ya yerleşmek için bizler de başvurumuzu yapacağız. Genel olarak planlamalarımız hazır. Umarım ihtiyacı olan, gerçekten amacı kendisine ve ailesine bir şeyler katmak isteyen ve geleceği için gitmek kişilere çıkar. En önemlisi öylesine başvurup ve sonrasında gitmeyecek olan arkadaşlar lütfen başvurmayın, insanların hayallerine keyfi olarak lütfen çomak sokmayın...
Herkese bol şans diliyorum...size de bol sanslar. o dediginiz gruptaki arkadaslarin zaten bu forumda olacagini pek sanmiyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum