Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba ben AB ve TC vatandaşıyım GC lotary a başvurabilir miyim pasaportum AB ye aid fakat ikametgah ve diplomaların TC ye aid sorun olur mu ? çünkü yazılı isimler farklı örneğin =Ab ismim ve AB pasaport umda yazan Sun
    fakat Türkiye diplomaların da ki ismim güneş bu durum sorun olur mu ve başvuruda hangi ismimi kullanmam gerekir türk ismini mi yoksa pasaportuna yazan AB ismimi mi Türkiye'ye Ab den giriş yaparken her iki kimliğime de bakılıyor türk pasaportum yok sorun yaşamamak için ve red gelmemesi için başvuruda hangi adım ile başvuru yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ?lütfen. Şimdiden teşekkürler.

• @snopdragon öncelikle hoşgeldiniz ama lütfen forum kurallarını okuyunuz forumda zaten cevabı olan sorular için yeni başlıklar açmayınız sorunuzun cevabı doğum yerinizin neresi olduğu direk oradan kontenjana dahil oluyorsunuz ya da anne babanızın doğduğu ülkeyi tercih edebilirsiniz sizin doğduğunuz ülke çekilişe uygun değilse.

• Bu ileti silindi!

• Rhonster sn. Rhonster aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.lakin kendimi tam olarak anlatamadığımı gördüm.diyelim ki ab ismim le GC katıldım ve kazandım daha sonrasında benim üniversite diplomalarını istediğinde usa hükümeti diplomada türk adı yazdığı için isim uyuşmazlığı nedeniyle red verir mi o kısmı netleyemedim yani kazanan sun isimli biri fakat diplomada güneş ya azıyor olacak böyle bir durumla karşılaşan varsa nasıl bir yöntem izledi paylaşırsa minnettar olurum.

• ⭐⭐⭐⭐

@snopdragon, içinde söyledi: Çifte vatandaşlar için GC süreci

Rhonster sn. Rhonster aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.lakin kendimi tam olarak anlatamadığımı gördüm.diyelim ki ab ismim le GC katıldım ve kazandım daha sonrasında benim üniversite diplomalarını istediğinde usa hükümeti diplomada türk adı yazdığı için isim uyuşmazlığı nedeniyle red verir mi o kısmı netleyemedim yani kazanan sun isimli biri fakat diplomada güneş ya azıyor olacak böyle bir durumla karşılaşan varsa nasıl bir yöntem izledi paylaşırsa minnettar olurum.

Farklı isimlerle farklı ülke pasaportlarına sahip bir kişi bunların aynı kişiye olduğunu ispatlayabiliyorsa (anne-baba adları, doğum tarihi, doğum yeri, isim değişikliğine dair mahkeme kararları veya diğer kanuni belgeler vs) sorun çıkmaması lazım.

Zaten her halükarda bu belgeleri sunmak zorundasınız çünkü kazanırsanız gönderilen formlarda sahip olduğunuz bütün vatandaşlıkları, pasaportları, isimleri bildirmek zorundasınız. Ve sonrasında da mülakat sırasında bunların resmi belgelerini sunmak zorundasınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |