Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @haydarcan24 zaten her sene vize alacak kişi sayısının neredeyse iki katı kadar kişi seçilir, bu çok normal bir durum. bahsettiğiniz olay da sadece iptal edilen DV2012 çekilişinde oldu. o sene yaşanan teknik hatadan dolayı ilk açıklanan çekiliş iptal edildi. o açıklamada kazananlar sonraki açıklamada çekiliş iptal edildiği için, yeni yapılan çekilişte kazanmadıklarını gördüler ya da tam tersi oldu. bahsettiği durum bu olabilir.. kısaca genel bir hata / olasılık değil.

  • ⭐⭐

    @haydarcan24, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Öncelikle iyi forumlar herkese ben bir video izledim buradaki avukat her sene 100.000 kişinin yeşil kart kazandığını söylüyor ve sadece 55.000 kişinin gittiğini söylüyor forumda bir kişi önce çıkmadığını belli bir süre sonra sonra tekrar baktığın da çıktığını görmüştü yani ilk baktığımızda çıkmayıp daha sonra çıkması gibi bir ihtimal gerçekten var mı
    Video link :

    greencard almanın birkaç yolu daha var iltica, evlilik, akraba v.s. toplamda 100k olabilir ama 55knin da vize görüşmeleri 25-30binde bitiyor birkaç yıldır pandemi bunu da engelledi. hayırlısı gönlünüzce olsun


  • Merhabalar
    2023 green card başvuruları açıldımı? İnternette " https://www.dvlottery.com/register-tr " şeklinde bir site var. Ama daha önceki yıllarda " https://dvprogram.state.gov/ " olan siteden başvuru yapıyorduk. Kafam karıştı. Ki daha önceki yıllarda ekim ayı içerisinde başvurular gerçekleşiyordu. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan dönüş yapmasını rica ediyorum. @crazycells


  • @C-Ayanlar bilgilerinizi bu gibi fake sitelere girmeyin. Resmi kurumlar .gov uzantılı olurlar buna dikkat edin.


  • @C-Ayanlar başvurular daha açılmadı şu ana kadar bi tarih yok lakin genel-olağan yine o dönemlerde olacaktır aksi duyurulmadıkça.

  • ⭐⭐⭐

    @C-Ayanlar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar
    2023 green card başvuruları açıldımı? İnternette " https://www.dvlottery.com/register-tr " şeklinde bir site var. Ama daha önceki yıllarda " https://dvprogram.state.gov/ " olan siteden başvuru yapıyorduk. Kafam karıştı. Ki daha önceki yıllarda ekim ayı içerisinde başvurular gerçekleşiyordu. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan dönüş yapmasını rica ediyorum. @crazycells

    Verdiğin linkteki sayfanın en altında şu yazıyor

    "The American Dream - US GreenCard Service GmbH is a government licensed immigration consultancy. We are not affiliated with the U.S. Government or any government agency. You can enter the U.S. Diversity Visa Lottery for free at www.state.gov. "

    "Amerikan Rüyası - US GreenCard Service GmbH, hükümet lisanslı bir göçmenlik danışmanlığıdır. ABD Hükümetine veya herhangi bir devlet kurumuna bağlı değiliz. ABD Çeşitlilik Vizesi Çekilişine www.state.gov adresinden ücretsiz olarak katılabilirsiniz."

    Yani ücret karşılığında başvuru yapan danışmanlık sitesi. Zaten .com olmaması da lazım.

  • ⭐⭐

    Amerika diye bir ülke kalmayacak evet Amerika demek dünya demek olacak. Adamlar küresel devleti kurmak üzereler(kurdular da diyebiliriz). Her yeri yönetiyorlar. Siz medya üfürükçülerine aldanmayın. Amerika henüz yeni başlıyor tam hakimiyetine. Ne yani Afganistan'da yenildiğine mi inanıyorsunuz. Züğürt tesellileriyle beyninizi yanılsatmayın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @C-Ayanlar resmi siteyi daha önce ben yazdım ancak sizin gözünüden kaçmış bu siteden başka hiçbir siteye inanmayın çünkü yalanın dibidir.


  • Merhaba pasaport ile ilgili bir soru sormak istiyorum izninizle

    Benim pasaportumun süresi 2023 temmuzda bitiyor. Greencard'a şimdi başvururken sorun yaratır mı ? Yani demek istediğim aslında şu eğer kazanmış olursam en geç 2023 Eylül'de Amerika'ya giriş yapmam gerekecek lakin benim pasaportum süresi 2023 Temmuz'da bitiyor. Yoksa başvurduğumuz sırada sonuçlar açıklanana kadar ki tarihe kadar geçerli bir pasaport yeterli oluyor mu ? Teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @SweetDreams başvurunu yaptığın tarihe kadar geçerli olması yeter eğer kazanırsan da yenisi çıkarıp eskisiyle birlikte konsolosluğa gidebilirsin


  • Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün bir yazı okudum da ‘’dv2020 dv2021 kazananlarından sıra gelmeyip vize alamayanlar ve dv2022 sıra numarası arkada olanlar ekim ayında yapılacak olan 2023 başvurularına katılabilirler’’. Bu nedemek oluyor sıra gelmeyenler vize alamıyor mu yani sonuçta sıra gelmeyecek mi bu kişilere ? Tekrar başvurmaya gerek var mı?

  • ⭐⭐⭐

    @BüşraDT, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün bir yazı okudum da ‘’dv2020 dv2021 kazananlarından sıra gelmeyip vize alamayanlar ve dv2022 sıra numarası arkada olanlar ekim ayında yapılacak olan 2023 başvurularına katılabilirler’’. Bu nedemek oluyor sıra gelmeyenler vize alamıyor mu yani sonuçta sıra gelmeyecek mi bu kişilere ? Tekrar başvurmaya gerek var mı?

    2023 çekilişini kazandın diyelim ancak numaran çok yüksek. Vize alamama ihtimalin var. Haliyle ne olur ne olmaz diye 2024 çekilişine de katılabiliyorsun.

  • ⭐⭐

    başvuru günü gelmedi daha mayısı nasıl bekleyeceğiz 🙄🙄


  • Herkese iyi geceler green card başvurusu için uzmanlık gerektiren bir işte son 5 yıl içinde en az 2 yıl çalışma şartı var mı?


  • @Blunk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese iyi geceler green card başvurusu için uzmanlık gerektiren bir işte son 5 yıl içinde en az 2 yıl çalışma şartı var mı?

    lise mezunu değilseniz var. en az lise mezunuysanız yok


  • DV2023 başvuru tarihi ekimin ilk haftası mı?


  • Yıllarca pasaportum olmasına rağmen yapmadığım ama artık eşimle beraber başvuracağım lotto bakalım şans 🍀 gülecekmi bizlere 🙄


  • Arkadaslar herkese merhaba. Uzun ve secilemedigimiz son basvurulardan sonra tekrar geldik buralara.. En son 2 sene once basvurmustuk, ondan dolayi da unuttum, basvurular Eylul sonu mu yoksa Ekim sonu mu basliyordu? 2023 basvurusu yapacaklara da simdiden iyi sanslar dilerim

  • ⭐⭐

    @Blunk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese iyi geceler green card başvurusu için uzmanlık gerektiren bir işte son 5 yıl içinde en az 2 yıl çalışma şartı var mı?

    Bu lise mezunu olmayanlar için geçerli sanırım. Lise mezunu iseniz bu şart yok.

  • ⭐⭐⭐

    @celestial_2, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaslar herkese merhaba. Uzun ve secilemedigimiz son basvurulardan sonra tekrar geldik buralara.. En son 2 sene once basvurmustuk, ondan dolayi da unuttum, basvurular Eylul sonu mu yoksa Ekim sonu mu basliyordu? 2023 basvurusu yapacaklara da simdiden iyi sanslar dilerim

    Net tarih henüz belli değil. EKim Kasım arası gibi düşün. Tarihler belli olunca arkadaşlar buradan bilgi verir. Ya da son 1-2 sayfayı okursan orada direk site bilgisi paylaşıldı. Direk kendi sitesinden de takip edebilirsin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum