Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ortadoğu ülkelerine giriş çıkış yapmış biri ABD vizesi alabilir mi?

Taşındı Amerikan Vizeleri
7 7 4.9k 2

Benzer Başlıklar

• Schengen vizesi başvuru reddinin ABD vizesi başvurusuna etkisi

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    740 Bakış
    melihguneyM
    Amerika ve Kanada, birbirinin reddini ve onayını görür. Amerika ve Kanada, Meksika ile sınır dışı edilen kişilerin bilgilerini paylaşır. Anlaşma gereği Meksika o kişilere bir daha vize vermez. Amerika ve Kanada, Schengen vizesi için verilen retleri göremez. Spesifik olarak talepte bulundukları takdirde Schengen ofisi bilgi paylaşabilir. Schengen bölgesine üye ülkeler, tüm bilgileri AB Parlamentosu tarafından oluşturulan Schengen Veri Sistemine girmekle yükümlüdür, dolayısıyla her ülke tüm Schengen başvurularını görür.
  • E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    400 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • H1-B ve B1/B2 vizesi

Amerikan Vizeleri
    12
    0 Oy
    12 İleti
    668 Bakış
    crazycellsC
    @zeynepsoylev, içinde söyledi: H1-B ve B1/B2 vizesi Merhaba, Eşim adına soracağım iki soru var şimdiden çok teşekkürler 1 - H1b vizesi aldım ancak pandemi sebebiyle gidemedim, sonra da üniversiteye durumu yazdım ve çalışma iznimi iptal ettiler, şu anda sistemde revoked yazıyor. Bunun bir mahsuru var mı (yani hiç gidememiş olmamın), herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? 2 - H1b vizsinden daha önce almış olduğum b1/b2 turist vizem halen duruyor; bu vize iptal olmamıştır değil mi, onunla şu anda sadece gezmek için giriş yapabilir miyim? Hayir, herhangi bir islem yapmaniza gerek yok. Bir sorun yaratmamasi lazim. Evet, kullanabilirsiniz. Eger H1B vizesi alirken, B1/B2 vizesinin ustune damga basip iptal etmedilerse kullanabilirsiniz.
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k