Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ortadoğu ülkelerine giriş çıkış yapmış biri ABD vizesi alabilir mi?

Taşındı Amerikan Vizeleri
7 7 4.9k 2

Benzer Başlıklar

• E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    400 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • H4 Vizesi sahipleri nasil SSN alabilir?

Amerikan Vizeleri
    5
    0 Oy
    5 İleti
    961 Bakış
    M
    J2 olan eşimin mevcut calisma vizesi H4’e geçerse iptal olur mu, yoksa son geçerlilik tarihine kadar geçerliliğini korur mu?
  • ABD'de Sosyoloji okumak, OPT hakkı

Taşındı Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    219 Bakış
    LordBoltonL
    @crazycells evet biliyorum aslında mezun olduktan sonra yasal OPT vizesinin izin verdiği meslek dallarını sormuştum belki bilen yada tanıdığı birileri olan çıkar diye
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k