Ortadoğu ülkelerine giriş çıkış yapmış biri ABD vizesi alabilir mi?
-
İrana giriş çıkış yapmış biri ABD turist vizesi alabilir mi?
-
@handedemir, içinde söyledi: İrana giriş çıkış yapmış biri ABD turist vizesi alabilir mi?
İrana giriş çıkış yapmış biri ABD turist vizesi alabilir mi?
alabilirsiniz.
Iran vatandaslari gocmen vize, ogrenci vizesi, turist vizesi vs. alabiliyor :) neden Iran'a giris-cikis yapmis biri alamasin? :)
-
@handedemir Merhaba, ben 2016 da İran’a seyahat etmiştim ve 2017 de F vizesi almamda hiçbir sorun çıkmadı. Sormadılar bile neden gittiniz diye. Turist vizesinde de çıkacağını düşünmüyorum.
-
Irak'a gidip gelmiş olmam Amerika için vize almama engel olur mu ?
-
Afganistan Libya ve Irak üçlemesi yaptığım için olabilir, bana 2 kez red verdiler.
-
Irak'a Gidip Gelmiş Olmam Amerika İcin Vize Almama Engel Olur mu?
Merhaba arkadaşlar yukarıda sorduğum sorunun cevabını merak ediyorum. Aslında sitede bu konu ile ilgili bi sayfa var ama nedense görme iznim olmadığı yazıyor. Cevaplarsınız sevinirim.
-
Selamlar arkadaşlar pasaportumda bir kaç tane KKTC giriş çıkış damgası mevcut,tanınmayan bir ülke olduğu için green card sürecinde sorun yaratır mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum