(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@mst2163 randevu olarak 2022 sonlarına verdiklerini biliyorsunuz dimi
-
@ayvalik10 Biliyorum hatta hergun bakıyorum. Sadece ogrenmek için soruyorum
-
@mst2163 ds160 ds 260 gibi farkı yoktur ondan türkçe doldurabilirsin.
-
@ayvalik10 tesekkürler
-
Maalesef şu an randevu yok. En son Aralık 2022 ye veriyorlardı. Onu da eylül 2021 de randevusu iptal edilenler doldurmuş. Şu an uygun randevu yok maalesef.
-
@crazycells bir yıl oldu (eskisini de eşimle aynı anda almıştık)
-
Turkiye'ye gelen Afganlarin sayisindaki artislar dikkate alindiginda, turist vizeleri icin randevulari bir sure daha unutmaniz gerekebilir. ABD 8 bin ozel gocmenlik vizesi verecek Afganlara ve bulunduklari ulkelerdeki konsolosluklarda bu vize islem ve gorusmeleri yapilacak.
-
@MySea komşu pişer bize de düşer belki... hazır açmışken bizim de bi kaç kişiye vize verirler belki
-
Kanada turist vizesi alırsak Abd tursit vizesi için kolay bi yöntem var mı?
-
Arkadaşlar Merhaba, bilindiği üzere covid19'dan dolayı konsolosluklarda yoğunluk ve Türkiye'de şu anda turist vizeleri 2022 Kasım ayına veriliyor. Sormak istediğim soru şu : Azerbaycan , Gürcistan ya da Ukrayna gibi yakın çevredeki ülkelerden vize başvurusunda bulunsam vize tarihi olarak daha yakın zamana randevu alabilir miyim? Bilgisi olan var mı acaba?
-
@mst2163, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Abd Turist vizesi için DS160 formunu dolduracagım.Formu doldururken Ev , iş adresi doldururken türkçe mi (sokak, mahalle) yoksa ingilizce mi (street) olarak doldurmalıyım
sok , mah , cad gibi turkce kisaltmalar kullanabilirsiniz, adresleri ingilizceye cevirmenize gerek yok.
-
@qwert345, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar Merhaba, bilindiği üzere covid19'dan dolayı konsolosluklarda yoğunluk ve Türkiye'de şu anda turist vizeleri 2022 Kasım ayına veriliyor. Sormak istediğim soru şu : Azerbaycan , Gürcistan ya da Ukrayna gibi yakın çevredeki ülkelerden vize başvurusunda bulunsam vize tarihi olarak daha yakın zamana randevu alabilir miyim? Bilgisi olan var mı acaba?
Diger ulkelerdeki konsolosluklarin aciklamalarini incelemelisiniz.
Su an Turkiye'deki ABD konsolosluklari sadece Turkiye'de oturumu olan kisilerin randevularini degerlendiriyor, benzer bir durum diger ulkelerde de vardir diye tahmin ediyorum.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Kanada turist vizesi alırsak Abd tursit vizesi için kolay bi yöntem var mı?
hayir, ama tam tersi var Can Plus visa...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/340/kanada-plus-vize-basvurusu-can-visa
-
@thunder_74, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells bir yıl oldu (eskisini de eşimle aynı anda almıştık)
hmm, ilginc... adli sicil kaydiniz temiz mi?
daha once vize alirken idari isleme kalmis miydiniz?
-
@crazycells öğrenci vizesi içinde mi aynı durum geçerli ?
-
@crazycells hiç bir sorun yok daha önce idari işleme kalmadım. Hayırlısı artık görüşmeye gidelim bakalım.
-
@qwert345, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells öğrenci vizesi içinde mi aynı durum geçerli ?
Turkiye'de evet, fakat her ulkenin konsoloslugu kendi durumuna gore ayri sartlar getirebilir.
Ayrica Turkiye'deki ABD konsoloslugu bir suredir ogrenci vizelerine oncelik taniyor, bilginize. Yani ogrenci vizesi almak icin randevu alip daha sonra acil randeuvu tarihi talep edebilirsiniz.
-
@thunder_74, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells hiç bir sorun yok daha önce idari işleme kalmadım. Hayırlısı artık görüşmeye gidelim bakalım.
maalesef nedenini ben de bilemiyorum, daha once B1/B2 vizesini ne amacla almistiniz? Turistik gezi icin mi?
-
Merak ettiğim bir durum var. Şuan da F1 vizeleri konsolosluklarda veriliyor. B1-B2 için başvurduğum vizemi F1'a çevirerek randevuya girebilir miyim acaba ? @crazycells Özellikle sizin düşüncenizi merak ediyorum Ali Bey.
-
@camokka20, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merak ettiğim bir durum var. Şuan da F1 vizeleri konsolosluklarda veriliyor. B1-B2 için başvurduğum vizemi F1'a çevirerek randevuya girebilir miyim acaba ? @crazycells Özellikle sizin düşüncenizi merak ediyorum Ali Bey.
Normalde boyle degisimler yaptiklarini sanmiyorum ama olagandisi bir surec yasadigimiz icin isterseniz bir deneyin.
AIS'e ulasip, odediginiz ucreti B1/B2 yerine F1 vizesi icin kullanmak istediginizi belirtin. Bakalim kendileri ne diyecek...
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum