@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@denizci10 ekonomik olarak çok sıkmış durumdayım. Biraz rahatlasam CC ya da dil kursu bile ayarlayacağım. sonrası Allah kerim diyerek ilerleyeceğim ama olmuyor maalesef. GC beklemek durumundayım şu görüntüde. Haaa olur da biriniz erken giderseniz, turist vizesi ile bir süreliğine gelirim yanınıza o ayrı

-
Bu ileti silindi! -
DV-2023 için Telegram grubu varmı, alırsanız sevinirim

-
@tolgasatir rezalet. Mart 2022 de tursit vize randevusu var. Açılacak mı bilmiyorum. Başka alternatif bakıyorum onlarda bana uygun değil. Sıkışıp kaldım resmen. Kanada 7 eylül de turistler için kapı açma niyetinde olduğunu söyledi. Belki onunla beraber tursit vizeleri de açılır diye düşünüyorum. Bu arada kanada ya turist vizesi alınca abd ye tursit vizesi için kolay bi yöntem var mı?
-
@istanbuladami vallahi nakite dönmeye başladım yavaş yavaş. Ne olur ne olmaz diye. Nasıl olsa yeşil pasaportum var en kötü durumda basar giderim istediğim yere.
-
@denizci10 Hayır bir de işin kötüsü adam gibi niyet koyduk pandemi patlak verdi, dolar uçtu, göç arttı, abd ve gc moda oldu... nasıl bir şanssızlık anlamadım. Olacak iş değil
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizci10 Hayır bir de işin kötüsü adam gibi niyet koyduk pandemi patlak verdi, dolar uçtu, göç arttı, abd ve gc moda oldu... nasıl bir şanssızlık anlamadım. Olacak iş değil
bu aralar instagramda cok denk gelmeye başladım. abd ye gidip video çekmeye başlayan fenomen dolmus her yer
e sürekli övdükleri içinde gitmek isteyen, denemek isteyen çok oluyor. Tek avantajımız ülkemizde herşeyin pahalı olması
pasaport çıkarmak pahalı gelmese başvurular kim bilir kaç olurdu. -
@caner92, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bu aralar instagramda cok denk gelmeye başladım. abd ye gidip video çekmeye başlayan fenomen dolmus her yer
e sürekli övdükleri içinde gitmek isteyen, denemek isteyen çok oluyor. Tek avantajımız ülkemizde herşeyin pahalı olması
pasaport çıkarmak pahalı gelmese başvurular kim bilir kaç olurdu.Çevremde gelecek planlarını bu ülke üzerine yapan bir tane insan kalmadı artık. Herkes artık ülke bile belirtmeden sadece gitmek istiyor ki eğer şans yüzüne gülerse bunun en kolay ve ekonomik yolu greencard. Bu ülkeden gitmek isteyenlerin sayısı arttıkça greencard daha da popülerleşiyor başvuru sayıları artıyor, greencard başvuruları arttıkça, daha popüler oldukça greencard ile ilgili bilgi veren insanların sayısı artıyor, bu insanlar arttıkça yine greencard sayıları artıyor

-
@tolgasatir iyidir senden ?
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corleone93 bizim varda ne oluyor... yine bekliyoruz yine bekliyoruz tursit vizeleri açılacak diye... değişen bişey yok anlayacağınız... kaderimiz aynı
Maalesef öyle abi haklısın
-
@çapa_12k, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@istanbuladami aaa ben de denedim 22. yılda çıktı. sonra tekrar denedim bir daha hiç çıkmadı

Bende arada bir bakıyorum bazen 1. bazen 2. 3. bazen ise hiç çıkmadığı oluyor

-
Yakında bizde istanbul havalimanında uçak kovalamaya başlayacağız herhalde
son çare bu -
@JessePinkman, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@caner92, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
pasaport çıkarmak pahalı gelmese başvurular kim bilir kaç olurdu.Çevremde gelecek planlarını bu ülke üzerine yapan bir tane insan kalmadı artık. Herkes artık ülke bile belirtmeden sadece gitmek istiyor ki eğer şans yüzüne gülerse bunun en kolay ve ekonomik yolu greencard. Bu ülkeden gitmek isteyenlerin sayısı arttıkça greencard daha da popülerleşiyor başvuru sayıları artıyor, greencard başvuruları arttıkça, daha popüler oldukça greencard ile ilgili bilgi veren insanların sayısı artıyor, bu insanlar arttıkça yine greencard sayıları artıyor

Sorma ya pasaport randevusu bulunmuyor. Millet niyeti bozdu
-
Selamlar herkese,
GC cikmazsa diye yedek plan yapiyormusunuz? Onumuzdeki hafta ingilizce kursuna yazilmayi dusunuyorum.Eger GC cikmaz Ielts belli bir puan alip yurtdisindaki is ilanlari, gocmenlik falan bakmayi dusunuyorum.
-
@onuru abd için yedek planım asil planım oldu E2 vizesi veya statü değişikliği,
Kanada için öğrenci ama eşim üzerinden,
Hollanda için Ankara anlaşması,
İngiltere için araştırmaya devam ediyorum. -
@denizci10 kanada icin bende ogrencilik veya gocmenlik dusunuyorum fakat gocmenlik kismi biraz zor gibi. Is teklifi veya orada diploma veya tecrube yoksa yeterli puan cikmiyor bir turlu.
-
Herkese merhaba
Bu forumda ilk mesajım.

Umarım şans getirir dv2023 başlığı.2 yıldır kayıtsız takip ediyorum forumu.
Ben ve eşim ayrı ayrı başvuru yapacağız.Herkese bol şans!
-
@beceke Umarım hayırlısıyla siz ve eşiniz bu yıl kazanırsınız ve tamamlarsınız. Ben de uzun zaman sonra tekrar başvurucam inşaAllah bu sene kazanırım, kazanırız hep beraber. En güzellikler bizlerle olsun! Bol şanslar DV-2023çüler!
🥳 -
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir rezalet. Mart 2022 de tursit vize randevusu var. Açılacak mı bilmiyorum. Başka alternatif bakıyorum onlarda bana uygun değil. Sıkışıp kaldım resmen. Kanada 7 eylül de turistler için kapı açma niyetinde olduğunu söyledi. Belki onunla beraber tursit vizeleri de açılır diye düşünüyorum. Bu arada kanada ya turist vizesi alınca abd ye tursit vizesi için kolay bi yöntem var mı?
Valla ben şu ara E2 ye yükleniyorum Amazon işleri tıkırında Amerika da şirket kurdum LLC EIN number geldi banka hesabını da açtım geri kalanları da zamanla oturtucam inşallah

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir iyidir senden ?
İyi benden de devam yardırmaya dv2023 için sahalardayız tekrardan

Benzer Başlıklar
128
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k