Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vize alabilme şartları

Work and Travel (WAT) Programı
13 10 1.7k 6

Benzer Başlıklar

• WAT vize vaktini aşmanın yeniden J-1 WAT vizesi almaya etkisi

1
    0 Oy
    1 İleti
    133 Bakış
    Ahmet Kaan YılmazA
    Merhabalar 2022 yazı work and travel yaptım fakat travel sürem dolduktan 10 gün sonra dönebildim. Rahatsizlandım ve uçuşum ertelendi. Bir sonraki vize görüşmemde sıkıntı yaratır mı yaratsa da açıklamamı dinlerler mi ? Önümüzdeki yaz tekrar yapmayı düşünüyorum.
  • 1 Oy
    2 İleti
    252 Bakış
    W
    @Görkem-Şendil normalde ABD vizesine sahip olanlar bazı ülkelerin transit vizelerinden muaf ancak sizin durumunuz sadece ABD sınırları içinde geçerli olan bi durum. Yani siz bu vizeyle transit aktarma yapmak isterseniz muhtemelen uçuş görevlileri uçağa binmenize izin vermeyebilir. En detaylı bilgiyi havayolu şirketinden alabilirsiniz deneyimlerinizi aktarmayı unutmayın.
  • Vize alma kriterleri

5
    0 Oy
    5 İleti
    535 Bakış
    ?
    Bir vakıf üniversitesinde 2 veya 4 yıllık İngilizce üzerine bir bölüm okuyacağım. Okulum başladığı gibi WAT başvurularımı vs. başlatacağım. WAT ile ABD'ye gitmiş bir tanıdığımız, WAT ile ancak 2. yılın sonunda yaz ayında ABD'ye gidebilir dedi. Bunun gerçekliğine şahsen pek inanmadım, çok geç değil mi? Birinci yılın sonu olur, ikinci yılın başı olur da ikinci yılın sonu gidebilecek olmam beni üzer, uzun bir süre çünkü. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hangi tarih aralığında WAT ile ABD'ye gidiliyor? 1. sınıf başladığı gibi işlemlere başlayacağım.
  • J1 Vize Mülakatında Eksik Evrak

4
    0 Oy
    4 İleti
    438 Bakış
    W
    @academicus bildiğim kadarıyla eski pasaportları e devlette görebilirsiniz. Görmek isterse kayıp olduğunu ama olduğuna dair kanıtlarını verirsiniz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k