Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Selamlar herkese.. dv2022 kazananlarından belge istenen maili alan herhangi biri var mıdır acaba? visabulletin her ay kontrol ettiğimde tüm bölgeler için sadece current ibaresi bulunmakta. Önceki seneler gibi sayının yaklaşıp yaklaşmadığını takip edemiyoruz. Takibini tam olarak nasıl yapabileceğimiz konusunda aydınlatabilecek var mıdır ?

  • ⭐⭐

    @ufo349 kazanırsan mülakatta orjinal diploma isteniyor kazandıktan sonra üniversiteninde bir önemi yok zaten mülakata gideceğinde gidip okulunu dondur ve diplomayı iste verirler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SndlMr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Selamlar herkese.. dv2022 kazananlarından belge istenen maili alan herhangi biri var mıdır acaba? visabulletin her ay kontrol ettiğimde tüm bölgeler için sadece current ibaresi bulunmakta. Önceki seneler gibi sayının yaklaşıp yaklaşmadığını takip edemiyoruz. Takibini tam olarak nasıl yapabileceğimiz konusunda aydınlatabilecek var mıdır ?

    merhaba. ilk olarak DV2022 kazananı iseniz lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..
    takip edememeniz normal çünkü baktığınız bülten DV2021 için, DV2022 bülteni henüz yayınlanmadı bu ayın sonuna doğru yayınlanacak ve aşağıda verdiğim linkten detayları paylaşacağız.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022?page=1

    DV2022 süreci için takip ettiğiniz başlık hatalı, lütfen bu başlıktan takip edin.

    vize bülteni, cut-off, current vb ifadelerin ne anlama geldiğini, nasıl kontrol edildiğini anlamak için de lütfen bu başlığın ilk iletisini dikkatlice okuyun.


  • @gucarslan çok teşekkürler bilgilendirme ve yönlendirmeleriniz için

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ufo349, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    herkese merhaba bu sene üniversiteyi kazandım kayıt olmam gerek ama bir soru var kafamda. forumda bir yerde okumuştum green card kazanılırsa lise diplomasının orjinalı isteniyormuş fotokopisi falan kabul edilmiyormuş. ben diplomanın orjinalini kayıt olucağım okula vericem eğer olurda green card çıkarsa falan bu durum da ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. @crazycells hocam sizinde bilginiz varsa cevaplar mısınız ?

    Hayirli olsun. Eger universite ogrencisiyseniz bu durumda ogrenci belgesi goturmeniz yeterli, lise diplomasina gerek olmayacak.


  • @Erkand teşekkür ederim


  • @crazycells teşekkür ederim hocam


  • Merhaba arkadaşlar bana evrak talebi maili gelmişti 3gün önce şimdide ds-260 unlock isteğime cevap verilmiş kilidini açmışlar formun ne yapmalıyım re-opened diyor

  • ⭐⭐⭐

    @beyc DS260’da yapmak istediğiniz değişiklikleri yapın ve evraklarınızı da gönderin.


  • @beyc merhaba form açma talebi mailinizi hangi tarihte attınız? Ayrıca evrak talebiniz hayırlı olsun 🙏🏻

  • ⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Merhaba arkadaşlar bana evrak talebi maili gelmişti 3gün önce şimdide ds-260 unlock isteğime cevap verilmiş kilidini açmışlar formun ne yapmalıyım re-opened diyor

    Ne güzel işte. DS260'ta yapacağınız düzeltmeyi yapıp gönderin. Formun statüsü COMPLETED'e dönecek gönderince. Sonrasında da evraklarınızı gönderin. Böylece evrak istek mailine de cevap vermiş olacaksınız. Numaranıza göre Kasım ayı için de mülakat maili almanıuz mümkün. Kasım cut-off'a girmezseniz Aralık garanti. Mis.


  • @beyc Merhaba, öncelikle zamanlamalar mükemmel denk gelmiş, hayırlı olsun. Form açtırma talep mailini ne zaman göndermiştiniz?


  • Herkese merhabalar. Bugün nihayet evrak talebi KCC'den geldi. Doğrusu gidişata göre (anladığımız kadarıyla DS-260 formlarının gönderilme tarihine göre evrak talepleri geliyor) bu hafta bekliyorduk ve geçtiğimiz haftadan itibaren evrakları derlemek için gerekli girişimlere başlamıştık. UK'dan başvurduğumuz için evrakların çevirisini de göndermemiz gerekiyormuş ve bu yüzden çevirilerinm ve yurtdışı adli sicil raporunun gelmesine müteakip evrakları göndereceğiz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Merhaba arkadaşlar bana evrak talebi maili gelmişti 3gün önce şimdide ds-260 unlock isteğime cevap verilmiş kilidini açmışlar formun ne yapmalıyım re-opened diyor

    Formdaki cevaplarla isiniz bitince formu tekrar gondermeyi unutmayin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Elif-Başargil, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Herkese merhabalar. Bugün nihayet evrak talebi KCC'den geldi. Doğrusu gidişata göre (anladığımız kadarıyla DS-260 formlarının gönderilme tarihine göre evrak talepleri geliyor) bu hafta bekliyorduk ve geçtiğimiz haftadan itibaren evrakları derlemek için gerekli girişimlere başlamıştık. UK'dan başvurduğumuz için evrakların çevirisini de göndermemiz gerekiyormuş ve bu yüzden çevirilerinm ve yurtdışı adli sicil raporunun gelmesine müteakip evrakları göndereceğiz.

    belgeleri ingilizce alabiliyorsaniz o sekilde alin, alamadiklarinizi da ingilizceye cevirtin. Bol sanslar.


  • Bazı arkadaşlara evrak talep maili geliyor bazılarına gelmiyor, bu işi çözen var mı ben bişey anlamadım🙄 meselâ 15 Mayıs 'ta gönderene talep gelmiş 12 Mayıs 'ta gönderene gelmemiş, ne biçim iş yapıyorlar? Bu karmaşada vize almayı başarabilirsek büyük bir iş başarmış oluruz kanımca.


  • @crazycells Biz çevirileri bugün dijital kopya olarak anlaştığımız firmadan aldık. Mülakatlar için de kağıt olarak dökümünü istedik. Şu an sadece burası için alacağımız Adli sicil kaydı kaldı. Eşiminki bugün haszırlanmış az önce mesaj attılar. Benimki de bugün hazır olur sanırım. Posta yoluyla gönderecekleri için onlar için beklemedeyiz sadece.

  • ⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    @omondoles belkide hep. Karakteri bozuk çakal insanlar ile karşılaştıklarını için öyle davranıyorlardir birde böyle bakmak lazım ayrıca genelleme doğru değil doğusu batısı kuzeyi güneyi egesi Karadeniz'i her yerden çıkabilir iyi insanda kötü insanda ben Trabzonluyum ama karakteri bozuk olan çok akrabam var ama gel gör birde. Çok sağlam karakterli Kürt arkadaşlarım var gibi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayla-can, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Bazı arkadaşlara evrak talep maili geliyor bazılarına gelmiyor, bu işi çözen var mı ben bişey anlamadım🙄 meselâ 15 Mayıs 'ta gönderene talep gelmiş 12 Mayıs 'ta gönderene gelmemiş, ne biçim iş yapıyorlar? Bu karmaşada vize almayı başarabilirsek büyük bir iş başarmış oluruz kanımca.

    eger DS-260 formunu gonderdiyseniz tek yapmaniz gereken sey beklemek 👍 yakinda size de email gelecektir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum