Amerika'da Hemşirelik
-
@Rhonster, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik
arkadaşlar https://nhcps.com/ bu siteden 3 lü sertifika paketi kısa süreliğine tamamen ücretsiz kod: r420cart49r ders ders ilerliyor.
Bu testleri önceden hemsire meslegini ögrenip kisiler icinmi gecerli yoksa 0dan basliyanlar icinmi?
-
@HPX, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik
arkadaşlar https://nhcps.com/ bu siteden 3 lü sertifika paketi kısa süreliğine tamamen ücretsiz kod: r420cart49r ders ders ilerliyor.
Bu testleri önceden hemsire meslegini ögrenip kisiler icinmi gecerli yoksa 0dan basliyanlar icinmi?
sertifikaları ücretsiz edinebiliyorsun içeriğini de henüz incelemedim ama hemşirelikle alakan yoksa yapabileceğini sanmam çünkü teknik terimlerden vs vs teoriden bahsediyordur büyük ihtimalle ama elinin altında olması hiç birşey kaybettirmez sana.
-
sertifikaları ücretsiz edinebiliyorsun içeriğini de henüz incelemedim ama hemşirelikle alakan yoksa yapabileceğini sanmam çünkü teknik terimlerden vs vs teoriden bahsediyordur büyük ihtimalle ama elinin altında olması hiç birşey kaybettirmez sana.
Cevabin icin tesekkür ederim. Hemsirelik herzaman ilgimi cekmistir, amerikada buna göre bir egitim almak isterdim.
-
Cevabin icin tesekkür ederim. Hemsirelik herzaman ilgimi cekmistir, amerikada buna göre bir egitim almak isterdim.
amerika'da değilde şimdiden başlamanı tavsiye ederim başlangıç için amerika da bu eğitimi almak baya masraflı olacaktır. sonuçta ne zaman kazanacağını bilmiyorsun bu çekilişi belki bu yıl belkide 5 yıl sonra.
-
amerika'da değilde şimdiden başlamanı tavsiye ederim başlangıç için amerika da bu eğitimi almak baya masraflı olacaktır. sonuçta ne zaman kazanacağını bilmiyorsun bu çekilişi belki bu yıl belkide 5 yıl sonra.
Su an almanyada üniversite ögrenimi görüyorum, biterde eger düsünmek lazim. Ama haklisin, ne kadar erken okadar iyidir
-
-
@ayvalik10 Hemşir diye bir şey olmadığını bilmeyen bir hemşire :)
Ben de bazı canlı yayınlar yaptım bunun gibi, burada da paylaşmak iyi olabilir.Ekleme: Biraz daha izledim, başka saçmalıklar da duydum. Erkek olmak hemşirelik mesleğinde avantajlı olurmuş. Neden avantaj olsun? Mesleğin cinsiyetçi, cahil insanlar tarafından konuşulması üzücü.
-
@knnrn hemşir i görünce açnadım bile ben abi
-
İyi ki bakmamışım cinsiyetçilikte varmış
-
-
@knnrn abi canlı yayını izleyemedim tekrarını koyacak mısın ? bildirimden tıklayınca kaldırıldı diyor video.
-
@knnrn abi canlı yayını izleyemedim tekrarını koyacak mısın ? bildirimden tıklayınca kaldırıldı diyor video.
YouTube canlı yayını bloke etti, o yüzden Facebook üzerinden yaptım.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2989375794626320&id=1383426531780233
-
Merhaba arkadaşlar lise hemsirelik mezunuyum su an ebelik lisans okuyorum amerika da lise hemsire olarak çalışabilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
-
@Ecem-Alabalık green card sahibiyseniz yolları varmış ama değilseniz maalesef lisans hemşire gerek vize alabilmeniz için
-
@Ecem-Alabalık, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik
Merhaba arkadaşlar lise hemsirelik mezunuyum su an ebelik lisans okuyorum amerika da lise hemsire olarak çalışabilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Lise eğitimi hiçbir şekilde ABD'de geçerli değil. Ebelik eğitimi ile RN lisansı alanların olduğunu duydum ama henüz böyle biriyle tanışmadım, sürecini de bilmiyorum. Gerekli başvuruları yapmadan bilmek mümkün değildir diye düşünüyorum.
Örnek olarak New York eyaleti RN lisansı aşamaları şurada: http://www.op.nysed.gov/prof/nurse/nursingrn.htm#mfive
-
@knnrn merhabalar . Ben iki yıllık anestezi teknikerliği mezunuyum. Orada bu mesleği yapamıyorum sanırım orda farklı yollar ile olunuyormuş. Peki hemşirelik yapmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim. Tahmini kaç sene de rn olurum
-
@ebruuuu, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik
@knnrn merhabalar . Ben iki yıllık anestezi teknikerliği mezunuyum. Orada bu mesleği yapamıyorum sanırım orda farklı yollar ile olunuyormuş. Peki hemşirelik yapmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim. Tahmini kaç sene de rn olurum
Adım adım anlatan bir yazı:
-
Merhabalar. Kusura bakmayın tüm her şeyi okumam mümkün değildi fakat verdiğiniz bilgiler doyurucu ve güzeldi. Teşekkürler. Sorulduysa kusura bakmayın ama Almanya İçin bazı firmalar var hemşire alımı için aracılık yapan bu şekilde Amerika İçin de bir firma var mı acaba. Kusura bakmayın sorulduysa. Saygılar.
-
@CaglarDurak, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik
Merhabalar. Kusura bakmayın tüm her şeyi okumam mümkün değildi fakat verdiğiniz bilgiler doyurucu ve güzeldi. Teşekkürler. Sorulduysa kusura bakmayın ama Almanya İçin bazı firmalar var hemşire alımı için aracılık yapan bu şekilde Amerika İçin de bir firma var mı acaba. Kusura bakmayın sorulduysa. Saygılar.
Evet, aracı firmalar vize için sponsor oluyor. Örnekler:
-
Çok teşekkür ederim. Bu kadar ilgili olunacağını tahmin etmemiştim. Valla süpersiniz. Teşekkür ederim tekrardan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum